«Ford Fusion» tiek pie apvidus versijas 2

 
11.jūlijs 2006 9:57

Papildus jau esošajām universāla Ford Fusion modifikācijām (Ambiente, Fun, Trend, Elegance un Plus), kompānija gatavo sērijveida ražošanai pseido-apvidus versiju SUV, kuras pirmie foto nesen nākuši atklātībā.

Gaidāms, ka Ford Fusion SUV kļūs par sportiskā hečbeka Volkswagen Polo Fun un līdzīgu modeļu konkurentu.



Lai nošķirtu Fusion SUV no tā „civilizētākajiem” brāļiem, tam sarūpēti nekrāsoti spoguļi un durvju un spārnu apakšējie segmenti, nedaudz mainīts restes zīmējums un pastiprināta kartera aizsardzība.

Tomēr auto klīrenss nav palielinājies, tāpat nav parādījusies arī pilnpiedziņa, tā, ka Ford Fusion „apvidus imidžs” ir galvenokārt tīri kosmētiskas dabas. Visdrīzāk tas tiks ražots tikai ar 100 Zs benzīna dzinēju un 90 Zs dīzeļdzinēju.
 
Visi komentāri
 
206163. viesis 11.jūlijs 2006 15:18
0 0 Atbildēt

nu gan pārsteigums! kur tad izčibēja 4x4?

206535. viesis 18.jūlijs 2006 14:17
0 0 Atbildēt

Fords jau ir vācu mersis nummur 2,man vēl tagad siltas atmiņas par savu pirmo fordiņu - Skorpis ir skorpis.Ja varētu šitādam sakrāt vispār cenas nebūtu,brauktu visu mūžu vēl bērniem atstātu.Baltijas Motors liekas arī tāds labs dīleris.Pierādījums tam ir arī tas,ka viņiem uzticēja tirgot arī BMW.Vēl kādus 5 gadus jāpastrādā Īrijā un tad jau varētu ieķert šo avtomašīnu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti