Adam Auto - Latvijas Basketbola Savienības partneris

 
1.augusts 2006 0:01

28.jūlijā preses konferencē Latvijas Basketbola savienība noslēdza vairākus būtiskus sadarbības līgumus. Par Latvijas Basketbola savienības parneriem kļuvis oficiālais Opel, Chevrolet un SsangYong autodīleris Adam Auto.

Adam Auto pirms gaidāmajiem Eiropas čempionāta kvalifikācijas mačiem Latvijas vīriešu un sieviešu basketbola izlašu galvenajiem treneriem dāvināja jaunas Opel automašīnas. Atslēgas Kārlim Muižniekam un Aināram Čukstem pasniedza Adam Auto ģenerāldirektors Māris Varkalis.

„Mēs esam atbalstījuši daudzus sporta veidus un tagad prieks, ka varam atbalstīt arī basketbolu. Izlases treneru un savienības rīcībā nododam 4 OPEL automašīnas un ceru, ka tas palīdzēs tik populārajā sporta veidā kaldināt jaunus panākumus,” uzrunā klātesošajiem teica Varkaļa kungs.

Treniņu process ir ļoti grūts un saspringts tāpēc, lai to atvieglotu Adam auto vēlas treneriem sagādāt patīkamus brīžus vismaz pārvietojoties treniņu starplaikos. Tāpēc visu kvalifikācijas posma ciklu abi treneri varēs izmantot OPEL automašīnās. Jaunos auto jau izmēģinājusi Latvijas Basketbola Savienības vadība un tie atzīti par ļoti ērtiem un komfortabliem. Tas ir tieši tāds automobilis, ar kuru braukt pēc nogurdinoša treniņa.

„No sirds paldies par jaunajām un ātrajām automašīnām, esmu pārliecināts, ka tās palīdzēs sasniegt jaunus mērķus” jaunajiem Latvijas Basketbola Savienības partneriem pateicās tās ģenerālsekretārs Arvīds Grigaļāvičus

Adam Auto ir pilnvarotais OPEL pārstāvis Latvijā no 1997. gada oktobra, CHEVROLET pārstāvis no 2004.gada maija un SsangYong pārstāvis no 2006.gada marta. Šajā laikā Adam Auto uzņēmums ir kļuvis par vienu no lielākajiem un sekmīgākajiem OPEL, CHEVROLET un SSANGYONG centriem Baltijas valstīs.
Paziņojumu sagatavoja
Svetlana Vasjukova

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti