«Subaru Impreza» hečbeks parādīsies nākošvasar 5

 
17.augusts 2006 0:00

Jaunā Subaru Impreza hečbeka Eiropas mēroga prezentācija var notikt jau nākošgad – Ženēvas autosalona ietvaros. Turklāt jaunā auto pārdošana Eiropā sāksies pāris mēnešus pēc tā oficiālās debijas.

Pēc jaunā Impreza galvenā izstrādātāja Hiroši Mori (Hiroshi Mori) vārdiem, šis auto būs vienkāršāks un lētāks ražošanā par līdzšinējo modeli, tomēr tas saglabās visas šī leģendārā auto iezīmes. Hečbekam būs, salīdzinājumā ar topošo sedanu, saīsināta platforma un cietāka virsbūve. Jaunais auto atšķirsies ar īsu aizmugures pārkari – tā izpaužas izstrādātāju vēlme iegūt augstāko novērtējumu EuroNCAP testos attiecībā uz gājēju drošību.



Subaru Impreza hečbeks tiks kompektēts ar 1,5 un 2,0 litru atmosfēriskajiem dzinējiem, bet divlitru turbodzinējs ar 300 Zs jaudu tiks piedāvāts tikai automobiļa top-versijai. Turklāt, auto tiks aprīkots ar firmas pilnpiedziņas sistēmu.

Dažas izmaiņas skars arī auto motortelpas kompozīciju. Turbo versijā interkūlers būs novietots dzinējam priekšā, nevis virs tā – tādējādi uzlabojot telpas dzesēšanu un ventilāciju kopumā. Turklāt, šis risinājums ļaus pazemināt auto smaguma centru un palielinās avārijas gadījumā triecienu uzņemošās masas apjomu.

Jaunās paaudzes Subaru Impreza sedana un universāla parādīšanās tirgū gaidāma 2007.gada beigās – 2008.gada sākumā, aptuveni sešus mēnešus pēc hečbeka pārdošanas sākuma.
 
Visi komentāri
 
209134. viesis 17.augusts 2006 11:54
0 0 Atbildēt

iiideaali :)

209145. viesis 17.augusts 2006 13:08
0 0 Atbildēt

ja interkuuleris priekshaa, tad kapeec gaisa savaaceejs uz haubes?

209155. viesis 17.augusts 2006 14:29
0 0 Atbildēt

Morgen! izlasi veelreiz to pashu rindkopu, kur rakstiits par novietojumu:

"... tādējādi uzlabojot telpas dzesēšanu un ventilāciju kopumā. ..."

209183. viesis 17.augusts 2006 23:14
0 0 Atbildēt

interkulers priekshaa tas nav labi :D:D:D

1.5???? atgriezhamies tur no kurienes veiksmigi izliidaam? wtfck!!!???

209273. viesis 19.augusts 2006 0:11
0 0 Atbildēt

Raksts nacis no UK, tapec arii 1.5 motors. UK buutiski palielinaas Road Tax un apdroshinashana , ja litrazha virs 1580cc. Just a business taa teikt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti