Septembrī varēs braukt, nepagarinot skolēna apliecību 1

 
31.augusts 2006 0:00

Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Andrejs Požarnovs uzdevis pašvaldības SIA “Rīgas Satiksme” nodrošināt, lai jaunā mācību gada sākumā 1., 2., 3. un 4. septembrī Rīgas skolēni varētu izmantot pilsētas sabiedrisko transportu, uzrādot tikai skolēna apliecību, kura varētu arī nebūt pagarināta.

“Šāds solis nepieciešams, lai neradītu lieku stresu jaunā mācību gada pirmajās dienās. Šajā laikā skolēni paspēs gan pagarināt savas apliecības, gan iegādāties mēneša braukšanas kartes ar 75% braukšanas maksas atlaidi, kas Rīgas pilsētas pašvaldības sabiedriskajā transportā ir derīgas visu kalendāro mēnesi,” uzsver A.Požarnovs.
 
Visi komentāri
 
210220. viesis 1.septembris 2006 13:17
0 0 Atbildēt

Ja jau der nepagarināta jāmeklē tik rokā mana 80-to gadu skolēnu apliecība un jāiet vizināties ar sab.transportu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 20

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 38

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti