Mazda CX-7 tagad arī Eiropā 1

 
22.septembris 2006 9:32

Šī mēneša beigās Parīzes auto izstādē (Paris Motor Show) Mazda iepazīstinās ar sen gaidīto sportisko apvidus auto (SUV) CX-7 Eiropas versiju, rodsteru MX-5 ar cietā jumta pārsegu un jauno BT-50 pikapu.



Mazda CX-7 ir gaidīts notikums Parīzes starptautiskajā auto izstādē (Paris International Motor Show). Tā kā SUV segments Eiropā ir strauji augošs, Mazda nolēma atgriezties ar kārtējo jauno produktu. Sportiskais CX-7 ir izpriecas brauciena, drosmīga dizaina, kā arī SUV komforta un parocīguma unikāla kombinācija. Eiropas CX-7 versija ir apgādāta ar sešu ātrumu manuālo kārbu, kā arī ar spēcīgu jaudu un dažādiem dizainelementiem ar nodomu apmierināt Eiropas patērētāja gaidas.

Mazda Parīzē prezentēs arī jauno MX-5 Roadster Coupe automašīnu, kurai tikai ar vienas pogas palīdzību 12 sekundēs var nolaist un pacelt cietā jumta pārsegu. MX-5 Roadster Coupe ir pirmā no MX-5 markām, kas apgādāta ar elektriski vadāmu cietā jumta pārsega nolaišanas/pacelšanas mehānismu. Pat tad, ja jumts ir nolaists, tam nav vajadzīga papildus vieta bagāžas nodalījumā un tā ietilpība paliek nemainīga – 150 litri. Pirmā veiksmīgākā divvietīgā kabrioleta versija pasaulei tika izrādīta 1989. gadā.

Markām CX-7 un MX-5 Roadster Coupe Parīzes auto izstādē pievienosies arī jaunais BT-50 pikaps. Salīdzinot to ar veiksmīgo B-sērijas priekšteci, tas ir stilīgāks, praktiskāks un izturīgāks. Starp iepriekš minētajām Mazda automašīnu markām, Eiropas auto izstādē pirmo reizi apskatei būs pieejams arī Mazda Senku konceptauto.

Mazda preses konferenci interesenti varēs apmeklēt Mazda stendā no 10:00 – 10:15 šī gada 28. septembrī. Parīzes auto izstāde plašākai publikai būs pieejama no 30. septembra līdz 15. oktobrim.
 
Visi komentāri
 
212061. viesis 22.septembris 2006 10:16
0 0 Atbildēt

atkal uzcēlāt raxstu aukšā, laikam tāpēc, ka nebija komentāru! :)

LV cx-7 parādīsies tikai martā-aprīlī 2007 :(

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti