Hansa Auto - labākais Opel tirgotājs Baltijā 3

 
30.oktobris 2006 10:21

SIA “Hansa Auto” saņēmis balvu “Best performing Opel dealer 2006” no “General Motors” pārstāvjiem kā kompānija, kuras Opel tirdzniecība ir visdinamiskāk attīstījusies un rādītāji visstraujāk pieauguši gan skaitliski, gan procentuāli pret kopējo plānu un tirgu visās Baltijas valstīs.

“Ceram saglabāt uzņemto tempu visa gada garumā.  Gribu pateikties visiem SIA “Hansa Auto” klientiem par saglabāto uzticību un visiem saviem  kolēģiem par saspringto un labo darbu. Esam spējuši kāpināt automašīnu pārdošanu par 70 procentiem, kas par 20% pārsniedz kopējo tirgus izaugsmi,” par teicamajiem rezultātiem saka SIA “Hansa Auto” valdes priekšsēdētājs Aivis Silgals piebilstot, ka nākamais uzņēmuma mērķis ir iegūt šādu Baltijas valstu balvu Chevrolet tirdzniecībā un jāteic, ka iestrādes tam jau ir.

Jau ziņots, ka oficiālais Opel un Chevrolet pārstāvis Latvijā SIA “Hansa Auto” pirmajos deviņos mēnešos, pārspējot savus pārdošanas plānus, ierindo “Opel” marku  pārdotāko auto saraksta septītajā vietā, apsteidzot “Ford”, “Citroen”, “Mazda” un “Peugeot”. Arī otra SIA “Hansa Auto” pārstāvētā marka - “Chevrolet” piedzīvo ļoti strauju tirdzniecības pieaugumu un lēcienu pārdoto auto sarakstā šobrīd sasniedzot jau 14. vietu. Tas ir labs rādītājs, zinot, ka “Chevrolet” markas automašīnas Latvijā sāka tirgot tikai pirms diviem gadiem.

Šogad SIA “Hansa Auto” turpina nostiprināt savu pozīciju Latvijas auto tirgū, piedāvājot pircējiem vairākus jaunus “Opel” un “Chevrolet” modeļus. Šī gada pēdējos trijos mēnešos SIA “Hansa Auto” salonu sasniedza vairāki jaunumi - “Chevrolet Epica” (jūlijs), pirmā “Chevrolet” apvidus automašīna, kas radīta Eiropas tirgum – “Chevrolet Captiva” (septembris), kā arī jau tagad popularitāti iemantojuši mazās klases automašīna “Opel Corsa” (septembra beigas), kuras prezentācija gaidāma šīs nedēļas nogalē.



Pārdotākie modeļi, neskatoties uz vēl citiem šī gada jaunumiem, joprojām ir “Opel Astra”, kas ar šogad pārdotām 436 vienībām ierindojas populārāko jauno modeļu piektajā vietā un “Chevrolet Aveo”, kas pieejams kā 3-durvju un 5-durvju hečbeks un 4-durvju sedans.

Jāatgādina, ka jau sešus gadus SIA “HANSA AUTO” ir autorizētais “Opel” dīleris Latvijā, bet pieredze “Opel” apkalpošanā un tirdzniecībā kolektīvam ir jau kopš 1992. gada. Salīdzinoši nesen – 2004. gada pavasarī, SIA “HANSA AUTO” paši pirmie ieguva pilnvaras pārstāvēt Latvijā arī “Chevrolet” markas automobiļus.
 
Visi komentāri
 
215790. viesis 30.oktobris 2006 13:51
0 0 Atbildēt

tolmetam ar varēja iedot balvu par labāko opel pārstrādātāju.

215814. viesis 30.oktobris 2006 17:10
0 0 Atbildēt

Rezerves daļas gan viņi tirgo par tādām cenām itkā tās piegādātu no kosmosa. Dzelzs diski par lieto disku cenu?!!!

215840. viesis 31.oktobris 2006 9:33
0 0 Atbildēt

Šrotā jau vienmēr var nopirkt lētāk :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti