Izmaiņas sabiedriskā transporta satiksmē 18.novembrī 3

 
1.novembris 2006 0:03

Atbilstoši Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojumam 18. novembrī no plkst. 13.30 līdz plkst. 16.00 sabiedriskā transporta satiksmē būs šādas izmaiņas:

Autobusi

1., 14., 16. un 826. maršruta autobusi no pilsētas centra kursēs no Abrenes ielas, tālāk pa Dzirnavu ielu, Satekles ielu, Marijas ielu, Aleksandra Čaka ielu, Pērnavas ielu, Brīvības ielu, tālāk pa maršrutu; atpakaļ uz pilsētas centru - pa Brīvības ielu, Pērnavas ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Elizabetes ielu, Satekles ielu, Lāčplēša ielu, Abrenes ielu.

2., 24. un 24.a maršruta autobusi no Vecmīlgrāvja un Mangaļsalas kursēs līdz Raiņa bulvārim, tālāk pa Reimersa ielu, Kalpaka bulvāri un atpakaļ.

3. maršruta autobusi no Bolderājas kursēs pa maršrutu līdz Daugavgrīvas ielai, tālāk pa Daugavgrīvas ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Aristida Briāna ielu, Tallinas ielu, Brīvības ielu un tālāk pa maršrutu. No Pļavniekiem kursēs pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Bruņinieku ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Daugavgrīvas ielu un tālāk pa maršrutu.

4., 7., 8., 22., 25., 38.a, 38.b, 853., 854., 856. un 863. maršruta autobusi no Pārdaugavas pa Uzvaras bulvāri kursēs līdz Akmens tiltam un atpakaļ.

5., 827., 829., 830., 831. un 835. maršruta autobusi no pilsētas centra kursēs no Abrenes ielas, tālāk pa Dzirnavu ielu, Satekles ielu, Marijas ielu un tālāk pa maršrutu. Uz pilsētas centru pa Marijas ielu, Elizabetes ielu, Satekles ielu, Lāčplēša ielu, Abrenes ielu.

6. maršruta autobusi no Dreiliņiem kursēs pa maršrutu līdz Aleksandra Čaka ielai, tālāk pa Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Elizabetes ielu, Satekles ielu un atpakaļ.

9. maršruta autobusi no pilsētas centra kursēs no Abrenes ielas, tālāk pa Dzirnavu ielu, Satekles ielu, Marijas ielu, Aleksandra Čaka ielu, Pērnavas ielu, Senču ielu, tālāk pa maršrutu; Uz pilsētas centru pa Tallinas ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Elizabetes ielu, Satekles ielu, Lāčplēša ielu, Abrenes ielu.

10., 12., 23. un 26. maršruta autobusi kursēs pa maršrutu līdz Akmeņu ielai un atpakaļ.

11. un 33. maršruta autobusi no Jaunciema un Kundziņsalas kursēs līdz Raiņa bulvārim, tālāk pa Reimersa ielu, Kalpaka bulvāri un atpakaļ.

13. un 13.a maršruta autobusi no Pārdaugavas kursēs pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Aristida Briāna ielu, Tallinas ielu, Augusta Deglava ielu un tālāk pa maršrutu. Uz Pārdaugavu kursēs pa maršrutu līdz Tallinas ielai, tālāk pa Tallinas ielu, Aristida Briāna ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu, un tālāk pa maršrutu.

17. maršruta autobusi no pilsētas centra kursēs no Abrenes ielas, tālāk pa Dzirnavu ielu, Gogoļa ielu, Lāčplēša ielu, Krasta ielu un tālāk pa maršrutu. Uz pilsētas centru pa Krasta ielu, Lāčplēša ielu, Gogoļa ielu, Dzirnavu ielu, Abrenes ielu.

18. un 18.a maršrutu autobusi kursēs no Abrenes ielas, tālāk pa Dzirnavu ielu, Gogoļa ielu, Sadovņikova ielu un tālāk pa maršrutu. Uz pilsētas centru pa Lazdonas ielu, Sadovņikova ielu, Gogoļa ielu, Dzirnavu ielu, Abrenes ielu.

20. maršruta autobusi kursēs no Pētersalas ielas pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Aristida Briāna ielu, Tallinas ielu, Valmieras ielu, Rūjienas ielu, Pērnavas ielu, Matīsa ielu un tālāk pa maršrutu. No Pļavniekiem kursēs pa maršrutu līdz Pērnavas ielai, tālāk pa Pērnavas ielu, Augusta Deglava ielu, Tallinas ielu, Aristida Briāna ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu.

21. maršruta autobusi kursēs no Pārdaugavas pa maršrutu līdz Kapseļu ielai, tālāk pa Kapseļu ielu, Baložu ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Aristida Briāna ielu, Tallinas ielu Brīvības ielu un tālāk pa maršrutu. No Juglas kursēs pa maršrutu līdz Tallinas ielai, tālāk pa Tallinas ielu, Aristida Briāna ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Baložu ielu, Kristapa ielu un tālāk pa maršrutu.

40. maršruta autobusi no Ziepniekkalna kursēs pa maršrutu līdz Dzirnavu ielai, tālāk pa Dzirnavu ielu, Satekles ielu, Marijas ielu, Aleksandra Čaka ielu, Pērnavas ielu, Brīvības ielu un tālāk pa maršrutu. Uz Ziepniekkalnu kursēs pa maršrutu līdz Pērnavas ielai, tālāk pa Pērnavas ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Elizabetes ielu, Satekles ielu, Dzirnavu ielu, Gogoļa ielu un tālāk pa maršrutu.

40.a maršruta autobusi no Ziepniekkalna kursēs pa maršrutu līdz Dzirnavu ielai, tālāk pa Dzirnavu ielu līdz Abrenes ielai. No pilsētas centra kursēs no Abrenes ielas, tālāk pa Dzirnavu ielu, Gogoļa ielu un tālāk pa maršrutu.

50. maršruta autobusi no pilsētas centra kursēs no Abrenes ielas, tālāk pa Dzirnavu ielu, Satekles ielu, Marijas ielu, Aleksandra Čaka ielu, Stabu ielu, tālāk pa maršrutu; atpakaļ uz pilsētas centru - pa Bruņinieku ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Elizabetes ielu, Satekles ielu, Dzirnavu ielu, Abrenes ielu.

52. un 52.a maršrutu autobusi no pilsētas centra kursēs no Abrenes ielas, pa Dzirnavu ielu, Satekles ielu, Valmieras ielu un tālāk pa maršrutu. Uz pilsētas centru pa Valmieras ielu, Satekles ielu, Lāčplēša ielu, Abrenes ielu.

844., 859. un 991. maršruta autobusi no Abrenes ielas kursēs pa Dzirnavu ielu, Gogoļa ielu, Lāčplēša ielu, Salu tiltu un tālāk pa maršrutu. Uz pilsētas centru kursēs pa Salu tiltu, Lāčplēša ielu, Gogoļa ielu, Dzirnavu ielu, Turgeņeva ielu, Abrenes ielu.

Trolejbusi

1. trolejbusu maršruts būs slēgts.

3. maršruta trolejbusi no Sarkandaugavas kursēs līdz Kalpaka bulvārim, tālāk pa Kalpaka bulvāri, Pulkveža Brieža ielu līdz galapunktam Pētersalas ielā. No galapunkta Pētersalas ielā pa Pulkveža Brieža ielu, Kalpaka bulvāri, Krišjāņa Valdemāra ielu, Raiņa bulvāri, Reimersa ielu, Kalpaka bulvāri Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu.

4. un 14. maršruta trolejbusi no Šmerļa un Mežciema kursēs pa Brīvības ielu, Tallinas ielu, Aristida Briāna ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Raiņa bulvāri, Reimersa ielu, Kalpaka bulvāri, Krišjāņa Valdemāra ielu, Aristida Briāna ielu, Tallinas ielu, Brīvības ielu, tālāk pa maršrutu.

7. maršruta trolejbusi no Ķeguma ielas kursēs pa Brīvības ielu, Tallinas ielu, Aristida Briāna ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu, tālāk pa maršrutu; no Āgenskalna ielas kursēs pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Aristida Briāna ielu, Tallinas ielu, Brīvības ielu, tālāk pa maršrutu.

8. maršruta trolejbusi kursēs no Ābolu ielas līdz 2. trolejbusu parkam Jelgavas ielā un atpakaļ.

9. trolejbusu maršruts būs slēgts.

15. maršruta trolejbusi kursēs no Ķengaraga līdz Centrāltirgum un atpakaļ.

17. maršruta trolejbusi no Purvciema kursēs pa Brīvības ielu, Tallinas ielu, Aristida Briāna ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu, Raiņa bulvāri, Reimersa ielu, Kalpaka bulvāri, Krišjāņa Valdemāra ielu, Aristida Briāna ielu, Tallinas ielu, Brīvības ielu, tālāk pa maršrutu.

19., 20. un 24. maršruta trolejbusi kursēs no Pārdaugavas līdz Centrāltirgum un atpakaļ.

21. maršruta trolejbusi kursēs no Iļģuciema pa maršrutu līdz Tallinas ielai, tālāk pa Tallinas ielu Valmieras ielu, Narvas ielu, Pērnavas ielu līdz 5. trolejbusa galapunktam un atpakaļ.

Tramvaji

1. un 4. maršruta tramvaji no Imantas kursēs pa maršrutu līdz Uzvaras bulvārim, tālāk pa Ojāra Vācieša ielu, Friča Brīvzemnieka ielu, Vienības gatvi līdz 4. tramvaju depo un atpakaļ.

1. maršruta tramvaji no Juglas kursēs pa maršrutu līdz Radio ielai un atpakaļ.

2. un 8. maršruta tramvaji no Tapešu ielas kursēs līdz Uzvaras bulvārim, tālāk pa Ojāra Vācieša ielu, Friča Brīvzemnieka ielu, Vienības gatvi līdz 4. tramvaju depo un atpakaļ.

3. un 7. maršruta tramvaji no  Ķengaraga kursēs līdz Centrāltirgus ielai un atpakaļ;

3. maršruta tramvaji no Juglas kursēs pa maršrutu līdz Radio ielai un atpakaļ.

5. maršruta tramvaji no Iļģuciema kursēs pa maršrutu līdz Uzvaras bulvārim, tālāk pa Ojāra Vācieša ielu, Friča Brīvzemnieka ielu, Vienības gatvi līdz 4. tramvaju depo un atpakaļ.

5. maršruta tramvaji no Mīlgrāvja kursēs līdz Radio ielai un atpakaļ.

10. maršruta tramvaji no Bišumuižas kursēs līdz Iļģuciemam un atpakaļ;

1., 3., 6., 8. un 11. maršruta tramvaju satiksme tiks regulēta Krišjāņa Barona ielas un Merķeļa ielas krustojumā.
 
Visi komentāri
 
216052. viesis 1.novembris 2006 15:12
0 0 Atbildēt

nevilus radaas jautaums, kadel?

Kas tik loti svarigs notiks laika no 13.30 līdz plkst. 16.00?

216100. viesis 1.novembris 2006 21:50
0 0 Atbildēt

te tak neviens ar sabiedrisko nebraukaa..

216176. viesis 2.novembris 2006 13:05
0 0 Atbildēt

Nu tā nu gluži nav! Man, piemēram, reizēm no Mežparka ir lētāk un arī laika ziņā tas pats kā ar auto atbraukt ar čimbuli!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 14

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti