Domenikss grupas apgrozījums pieaudzis par 56,3% 5

 
18.jūlijs 2007 8:10

SIA Domenikss valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska atzīst, ka Domenikss grupas uzņēmumu pārliecinošo darbības rezultātu pamatā ir gan veiksmīgi izstrādātā un īstenotā stratēģija, gan pārdomātās investīcijas vairāku gadu garumā, gan arī joprojām augošā ekonomiskā attīstība valstī.

„Neskatoties uz pieaugošo darbaspēka trūkumu, mēs piesaistām arvien jaunus un kvalificētus speciālistus un veidojam arvien spēcīgāku un lielāku profesionāļu komandu, kas ir būtisks pamats mūsu uzņēmumu grupas veiksmīgai attīstībai,” saka B.Sadauska.

•    Domenikss grupas uzņēmumu apgrozījums 2007.gada pirmajos sešos mēnešos sasniedzis 33,6 miljonus latu, kas salīdzinājumā ar 2006.gada pirmo pusgadu ir par 56,3 % vairāk.
•    Šī gada pirmajā pusgadā kopējais pārdoto automašīnu skaits ir 1188 vienības, kas ir par 476 vienībām jeb 74,1 % vairāk, salīdzinot ar attiecīgo periodu iepriekšējā gadā.
Nozīmīgākais notikums šī gada pirmajos sešos mēnešos ir jaunās Mercedes-Benz C klases automašīnu tirdzniecības uzsākšana. Šis auto apvieno sevī visaugstākā līmeņa drošību, komfortu un vadāmību un saglabā pārliecinoša līdera statusu vidējās klases auto segmentā.

Domenikss grupā ietilpst SIA Domenikss - DaimlerChrysler AG Mercedes-Benz ģenerālpārstāvis Latvijā, SIA Domenikss Ventspils (pārstāvniecība Kurzemē), SIA Domenikss Daugavpils (pārstāvniecība Latgalē) un SIA Baltijas Auto Centrs.

Domenikss grupas uzņēmumi nodrošina Mercedes-Benz vieglo un apvidus automobiļu, pasažieru un kravas mikroautobusu, kravas automobiļu tirdzniecību, Maybach, KIA un Citoren automobiļu tirdzniecību, mazlietotu automašīnu tirdzniecību, oriģinālo Mercedes-Benz rezerves daļu tirdzniecību, kā arī servisa, līzinga, apdrošināšanas un auto nomas pakalpojumus.
 
Visi komentāri
 
238667. viesis 18.jūlijs 2007 10:39
0 0 Atbildēt

Apgroziijums audzis, bet vai peljnja augusi!? :D

paardod 10 KIA vai 1 MB peljnja liidziiga! :D

Darbaspeeka truukums un mainiiba Domeniksa liela, jo suudiigi maksaa un attieksme katastrofaala!

238668. viesis 18.jūlijs 2007 10:43
0 0 Atbildēt

vispār ir dzirdēts, ka dominikss "iziet" uz savu vārdu un "vilina" darbiniekus tikai ar to.. bet atalgojums tur tiešām niecīgs. Un vēl sūdzās par darbaspēka trūkumu.

Jāmeklē cēloņi, lai nebūtu jācīnās ar sekām :)

238687. viesis 18.jūlijs 2007 11:57
0 0 Atbildēt

Dienesta mersi ar nedod?

238699. viesis 18.jūlijs 2007 13:08
0 0 Atbildēt

dienesta kia pašu mazako. .:D

238700. viesis 18.jūlijs 2007 13:09
0 0 Atbildēt

„Neskatoties uz pieaugošo darbaspēka trūkumu, mēs piesaistām arvien jaunus un kvalificētus speciālistus un veidojam arvien spēcīgāku un lielāku profesionāļu komandu, kas ir būtisks pamats mūsu uzņēmumu grupas veiksmīgai attīstībai,” saka B.Sadauska.

viņa pati apjēdz, ko runā? jeb šito sacerējis kāds noalgots skribents?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti