«Hansa Auto» 2007.gadā pārdevusi 877 automobiļus 2

 
8.janvāris 2008 14:23

2007.gads tāpat kā iepriekšējais SIA “HANSA AUTO” noslēdzies veiksmīgi, kopējie auto pārdošanas rezultāti tika uzlaboti. Kopā 2007.gadā SIA “HANSA AUTO” pārdeva 877 automašīnas, ko kurām lielākā daļa bija Opel markas auto.

Pagājušā gada populārākie Opel modeļi bija Astra, Corsa un Zafira, bet Chevrolet - Captiva un Lacetti.

Kopā 2007.gadā SIA “HANSA AUTO” tika pārdotas 877 automašīnas, no kurām 678 bija Opel, salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, tas ir par 14% vairāk. Populārākie Opel modeļi bija Corsa, Astra un Zafira. Iepriekšējā gadā tika pārdotas 148 Chevrolet markas automašīnas, no kurām populārākie Chevrolet auto modeļi bija apvidus auto Chevrolet Captiva un kompaktklases auto Chevrolet Lacetti.

Lai arī 2007.gads iesākās ar strauju jaunu pārdoto auto skaita pieaugumu, gada vidū valsts likumdošanā veiktās izmaiņas ietekmēja nozares attīstību un pieauguma tempi gada trešajā un ceturtajā ceturksnī vairs nebija tik strauji kā gada sākumā. Kopumā gads noslēdzies veiksmīgi. Auto pircēji aizvien biežāk izvēlas bagātīgi  aprīkotus auto, jo papildus aprīkojuma cenas ir ļoti pieejamas attiecībā pret komfortu, ko bauda vadītājs un auto pasažieri.

Neskatoties uz pārmaiņām Latvijas ekonomikā, SIA “HANSA AUTO” tirdzniecības speciālisti uzskata, ka arī 2008.gadā tiem izdosies uzlabot iepriekšējā gada tirdzniecības rezultātus, jo vairākiem auto tiks izlaisti jauni modeļi, kā arī “facelift” versijas.

SIA “HANSA AUTO” ir oficiālais OPEL un CHEVROLET automašīnu dīleris Latvijā, kas nodarbojas ar jaunu un lietotu automašīnu tirdzniecību, apkopi un rezerves daļu tirdzniecību.
 
Visi komentāri
 
250070. viesis 8.janvāris 2008 17:35
0 0 Atbildēt

"...jo papildus aprīkojuma cenas ir ļoti pieejamas atšķirībā no komforta, ko bauda vadītājs un auto pasažieri" Labi gan :)

250146. viesis 10.janvāris 2008 8:14
0 0 Atbildēt

pārdeva, bet remontēt negrib...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti