LTAB izveidots uzticamo servisu saraksts 5

 
21.janvāris 2008 9:56

Ik mēnesi apdrošinātāji saņem līdz pat 10 rakstiskas un mutiskas sūdzības no satiksmes negadījumos cietušo transportlīdzekļu īpašniekiem par nekvalitatīvi veiktajiem remontdarbiem, lūdzot apdrošinātājus kompensēt zaudējumus, kuri radušies servisa darbības dēļ.

Tādēļ Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (LTAB) mājas lapā www.ltab.lv ir izveidojis sarakstu ar transportlīdzekļu remontservisiem, norādot kādus pakalpojumus konkrētais serviss var nodrošināt. Respektīvi, vai transportlīdzekļu īpašnieka izvēlētais remontserviss ir kvalificēts veikt transportlīdzeklim nepieciešamos remontdarbus, nodrošinot to savlaicīgu izpildi un atbilstošu kvalitāti.

Juris Stengrevics, LTAB valdes priekšsēdētājs: „Pēdējo gadu laikā apdrošinātāji saskaras ar ļoti būtisku problēmu: arvien biežāk ceļu satiksmē cietušie nav apmierināti ar automašīnām veikto remonta pakalpojumu kvalitāti. Arvien vairāk sūdzību tiek saņemtas arī par ilgo gaidīšanas laiku un garajām rindām, ko izraisa servisu zemā kapacitāte.

Tādēļ LTAB, aptaujājot servisus, izveidoja remontservisu sarakstu, kas palīdzēs ceļu satiksmes negadījumos cietušo transportlīdzekļu īpašniekiem izvēlēties tos remontservisus, kas pašu spēkiem var nodrošināt transportlīdzekļa attiecīgus remontdarbus, nevis pastarpināti uzticēt tos veikt kādam sadarbības partnerim, kas ievērojami paildzina darbu izpildi un arī paaugstina remontdarbu izmaksas.”

Šobrīd no vairāk nekā 500 uzrunātajiem remontservisiem sniegtos pakalpojumus bija gatavi atklāt un publiskot vien 23. LTAB tuvākajā laikā cer saņemt atbildes vēl no citiem remontservisiem.

J.Stengrevics: „Uzskatām, ka ieguvēji no izveidotā saraksta būs ne tikai negadījumos cietušo transportlīdzekļu īpašnieki, bet arī paši remontservisi, jo tā būs iespēja gan reklamēt pakalpojumus, ko tie var veikt, gan arī gūt lielāku potenciālo klientu uzticamību.”

Aptaujātie 500 remontservisi tika aicināti norādīt piedāvāto pakalpojumu klāstu, darbinieku kvalifikāciju un kvalitātes kontroles esamību.

Informāciju par remontservisiem var atrast Latvijas transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja mājaslapā. Izveidotais saraksts tiks pastāvīgi papildināts, lai nodrošinātu to atbilstību reālajai situācijai.
 
Visi komentāri
 
250585. viesis 21.janvāris 2008 11:13
0 0 Atbildēt

NU mlja, kas ir LTAB uzticamie servisi, un kas ir tie kuros klienti labpraat remontee savas mashinas - IMO ir liela atshkjiriiba.

250617. viesis 21.janvāris 2008 15:21
0 0 Atbildēt

Laikam autorizētie servisi nav uzticami ....

250625. viesis 21.janvāris 2008 16:04
0 0 Atbildēt

LTAB varētu pie viena izveidot arī tādu sarakstu, kur būtu tie apdrošinātāji, kas čakarē klientus ar izmaksām... Es varu uzreiz ieteikt Balvu šajā sarakstā.

250638. viesis 21.janvāris 2008 18:16
0 0 Atbildēt

Piedaaavaaju iAuto izveidot pashu autobrauceeju izveidotu uzticamo servisu sarakstu, tipa regjistreetiem lietotajiem iespeejan oveertee ar zvaigzniiteem klientu apkalposhanu, remonta kvalitaati utml. vairaakus punktus par katru servisu + arii kaadu obligaato komentaaru.

Redaktors 21.janvāris 2008 18:24
0 0 Atbildēt

Tāds saraksts jau ir un ne tikai...

www.iauto.lv/atsauksmes

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti