Uz laiku būs slēgta pieturvieta «Mārkalnes iela» Brīvības gatvē

 
25.februāris 2008 8:51

Kā informē RP SIA "Rīgas satiksme", sakarā ar maģistrālā ūdensvada rekonstrukcijas darbiem Juglā, Brīvības gatves posmā no Baltezera ielas līdz Garkalnes ielai, autobusa maršrutos 1., 14., 40., 826. no 25. februāra līdz 17. martam būs slēgta pieturvieta „Mārkalnes iela” virzienā no centra.

RP SIA "Rīgas satiksme" aicina minēto autobusu maršrutu lietotājus ņemt vērā, ka izkāpt un iekāpt varēs pieturvietā „Tirzas iela” (izvietota pirms „Mārkalnes iela”, tuvāk centram) vai nu pieturvietā „Juglas iela” 1.,14.,826. maršruta autobusiem, bet 40. maršruta autobusam „Silciema iela” (izvietota pēc pieturvietas „Mārkalnes iela”, tālāk no centra).

Kā ziņots, pēc SIA „Rīgas ūdens” pasūtījuma veicamo ūdensvada remontdarbu laikā satiksme Brīvības gatves minētajā posmā līdzšinējo četru joslu vietā tiks organizēta pa divām braukšanas joslām - katrā virzienā pa vienai. Tāpēc "Rīgas satiksme" aicina sabiedriskā transporta pasažierus, kuri izmanto 1., 14., 40., 826. maršruta autobusus un citus sabiedriskā transporta maršrutus, kurus skar Brīvības gatve, rēķināties, ka līdz ar kopējās satiksmes plūsmas apgrūtinājumiem sabiedriskais transports var kavēties.

Lai pēc iespējas mazinātu sabiedriskā transporta lietotāju neērtības, RP SIA „Rīgas satiksme” aicina iedzīvotājus interesēties par kavējumiem, zvanot pa bezmaksas tālruni 80001919.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti