Pastiprināti kontrolēti iebraucēji Latvijā 3

 
18.marts 2008 9:41

Saskaņā ar Valsts robežsardzes pavēli no 2008.gada 12. līdz 17.martam visos Robežkontroles punktos tika atjaunota pilna personu pārbaude, tajā skaitā datorizēta, visām Latvijas Republikā ieceļojošām un tranzītā šķērsojošām personu grupām, liecina sniegtā informācija medijiem.

Valsts robežsardzes Imigrācijas struktūrvienībām bija uzdots uz iekšējām robežām Latvijas – Lietuvas pierobežā veikt pastiprinātu ārzemnieku ieceļošanas, izceļošanas un ceļošanas tranzītā kontroli 24 stundas diennaktī uz valsts nozīmes autoceļiem pierobežā, sevišķu uzmanību pievēršot riska personu pārbaudēm un intervēšanai, lai noskaidrotu šo personu ieceļošanas mērķi Latvijā.

Pasākumi veikti, lai nodrošinātu sabiedrisko kārtību valstī un mēģinātu novērst publisku protesta akciju un nekārtību organizēšanu, kas saistītas ar iespējamo ekstrēmistisko kustību piekritēju ieceļošanu Latvijā.

Šā gada 15. un 16.martā Valsts robežsardzes Imigrācijas struktūrvienības pierobežā veica pārbaudi 11257 personām un 3032 transportlīdzekļiem, no tiem:

-Valmieras pārvaldes Imigrācijas struktūrvienības pārbaudīja 6337 personas un 1232 transportlīdzekļus;

-Viļakas pārvaldes Imigrācijas struktūrvienības pārbaudīja 358 personu un 258 transportlīdzekļus;

-Daugavpils pārvaldes Imigrācijas struktūrvienības pārbaudīja 853 personas un 437 transportlīdzekļus;

-Jelgavas pārvaldes Imigrācijas struktūrvienības pārbaudīja 3080 personu un 870 transportlīdzekli;

-Liepājas pārvaldes Imigrācijas struktūrvienības pārbaudīja 629 personas un 235 transportlīdzekli.

Šā gada 15. un 16.martā Valsts robežsardzes amatpersonas par pārkāpumiem uz Valsts robežas, pierobežā un pierobežas joslā kopā aizturējušas 71 personu, no tām:

-Robežpārkāpēji Robežkontroles un robežpārejas punktos – 18 personas (9 Latvijas Republikas, 3 Lietuvas, 1 Kazahstānas, 2 Krievijas Federācijas, 1 Baltkrievijas, 1 Ukrainas un 1 Serbijas pavalstnieks);

- Pierobežas un pierobežas joslas režīma pārkāpēji – 52 personas (16 Latvijas Republikas, 29 Lietuvas un 7 Igaunijas Republikas pavalstnieki).

Šā gada 16.martā Valsts robežsardzes Valmieras pārvaldes Imigrācijas nodaļas robežsargi veica pārbaudi maršruta autobusā Tartu – Rīga. Pārbaudes laikā aizturēts Igaunijas Republikas pilsonis. Persona atrodas ārzemnieku sarakstā, kuriem liegta ieceļošana Latvijas Republikā. 1960.gadā dzimušais vīrietis iepazīstināts ar lēmumu, kas liedz viņam ieceļot Latvijā un labprātīgi piekritis atstāt Latvijas Republiku. Persona pavadīta līdz Latvijas – Igaunijas robežai un tālāk devās atpakaļ uz Igauniju. Kopā ar viņu valsti labprātīgi atstāja vēl divi Igaunijas Republikas pilsoņi, kuri ceļoja kopā ar atgriezto personu.
 
Visi komentāri
 
254534. viesis 18.marts 2008 18:21
0 0 Atbildēt

kas tar par debilu nosaukumu ???

tik daudz apzīmētāji un neviens darbības vārds.

ko tad dara tie "pastiprināti kontrolēti iebraucēji Latvijā" ???

Mashiic

254540. viesis 18.marts 2008 20:12
0 0 Atbildēt

tie āži stāv pie robežas ar Ņivu, apstādina un paprasa pasi,uz vairāk jau neko nav spējīgi .

254562. viesis 19.marts 2008 10:25
0 0 Atbildēt

un "kontroleeti" vairs neskaitaas darbiibas vaards? :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 7

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti