Leģendārais VW Golf GTI Pirelli atradis savu īpašnieku 5

 
11.aprīlis 2008 18:59

Laika posmā no 2007. gada 15.oktobra – līdz 15.decembrim kompānija Latakko, kā arī ekskluzīvais Pirelli zīmola un Pirelli Key Point franšīzes tīkla pārstāvis Latvijā, sadarbībā ar kompānijām Pirelli un Volkswagen rīkoja akciju.

Tās ietvaros, pērkot Pirelli ziemas riepu komplektu, varēja piedalīties loterijā un laimēt  ekskluzīvu automašīnu – jauno stilīgo GOLF GTI PIRELLI. Pagājušā gada nogalē notika izloze un galveno balvu automašīnu Volkswagen Golf GTI Pirelli laimēja Anita Šillere no Dobeles. Papildus tika izlozēti 3 Pirelli P Zero riepu un Pirelli disku komplekti, kurus laimēja Irēna Sondore, Valdis Graudiņš un Aivars Krūmiņš.

16.aprīlī Rīgā Volkswagen Centrā Rīga balvas svinīgi tiks pasniegtas to īpašniekiem.

Bija pagājuši jau 25. gadi kopš pirmā Golf Pirelli parādīšanās, kad kompānija Pirelli sadarbībā ar Volkswagen nolēma turpināt slavenās automašīnas vēsturi. Pirmais Golf Pirelli tika būvēts, par pamatu ņemot pirmās paaudzes Golf, kas atšķīrās no masveida automašīnām ar vieglmetāla diskiem – uz tiem bija “Pirelli” uzraksts. Pusgada laikā tika saražots un pārdots rekordliels skaits automašīnu –10 500.
Galvenās jaunā Volkswagen Golf GTI Pirelli īpatnības ir ekskluzīvais interjers ar Pirelli P Zero riepu protektora zīmējumu uz sēdekļu apšuvuma, kā arī iespaidīgi tehniskie parametri . Šī ir unikāla automašīna – spēcīgas tehnoloģijas, pilnības un askētisma raksturīpašību kopums apvienojumā ar itāļu-vācu stilu esencēm.

Šodien kompānija Volkswagen piedāvā pavisam jaunu Golf GTI Pirelli. Jaunajam Golf Pirelli ir 18’ collīgas Pirelli PZero riepas un lietie diski ar pieciem spieķiem, kuri dizainēti „P” burta formā. Pieci disku spieķi – tas ir mantojums, tradīcija un cieņas apliecinājums pirmajam leģendārajam Golf GTI. Salons aprīkots ar ādas sporta sēdekļiem, kuros atkārtojas PZero protektora zīmējuma motīvs. Savu ekskluzivitāti Golf GTI Pirelli apstiprina ar „Pirelli” emblēmu uz sīklietu novietnes labajā pusē. Virsbūves saules dzeltenā krāsa Sunflower tikusi radīta speciāli šim Pirelli GTI. 

Auto aprīkots ar Turbo-FSI 230 ZSs motoru, kas ļauj automašīnai sasniegt ātrumu līdz 245 km/h un līdz 100 km/h ieskrieties 6,8 sekundēs, bet versijā ar divsajūgu tiešās pārslēgšanās DSG ātrumkārbu – pat mazāk nekā 6.6 sekundēs. Neskatoties uz to, Turbo-FSI degvielas patēriņš vidēji ir 8.2l uz 100 kilometriem ar mehānisko ātrumkārbu un 7.9 l ar DSG.
 
Visi komentāri
 
255276. viesis 11.aprīlis 2008 20:23
0 0 Atbildēt

''Pirmais Golf Pirelli tika būvēts, par pamatu ņemot pirmās paaudzes Golf, kas atšķīrās no masveida automašīnām ar vieglmetāla diskiem – uz tiem bija “Pirelli” uzraksts. Pusgada laikā tika saražots un pārdots rekordliels skaits automašīnu –10 500.''

:D ;sitais teikums ir reāli labs...uzliek diskus ar uzrakstu ''Pirelli'' un tas skaitās-saražots :D:D:D:D

Un atkal,šitais Golfs ir ''unikāls'' :)

Un šis ar labs ''Savu ekskluzivitāti Golf GTI Pirelli apstiprina ar „Pirelli” emblēmu uz sīklietu novietnes labajā pusē.''

Uzraksti kaut kur ''Pirelli'' un tas būs ''ekskluzīvi'' :D:D

255277. viesis 11.aprīlis 2008 20:30
0 0 Atbildēt

vispaabaa jau uz tiem GTI G I PIRELLI diskiem bij P veidiigi caurumi pa perimetru , nevis pirdelli uzraxc :)

255278. viesis 11.aprīlis 2008 22:04
0 0 Atbildēt

Baigi jauki diski - latvijas apstākļos laimīgajam īpašniekam būs regulāri jāmaina krutās Pirelli riepas :)

255282. viesis 12.aprīlis 2008 10:51
0 0 Atbildēt

baigā akcija- ja pirka juridiska persona, tad iespējas piedalīties loterijā nebija, jo nebija čeka ko iemest kastītē. varēja iemest pavadzīmi, bet tad grāmatvede dusmotos :)

255313. viesis 14.aprīlis 2008 8:52
0 0 Atbildēt

Kas tas tāds ir "LATAKO"? Kur tādu var atrast?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti