Statoil degvielas uzpildes stacija tagad arī Gulbenē 5

 
13.jūnijs 2008 10:58

12. jūnijā, svinīgi tika atklāta Statoil degvielas uzpildes stacija (DUS) Gulbenē, Brīvības ielā 89a. Gulbenes DUS ir jau 61. stacija Statoil tīklā Latvijā.

Atklāšanas pasākumā piedalījās Latvija Statoil  Mazumtirdzniecības vadītāja Ilze Siliņa, Gulbenes domes izpilddirektors Gvido Stucka un Gulbenes Būvvaldes vadītāja Daila Putniņa.


Statoil DUS karogus paceļ (no kreisās) Ilze Siliņa, SIA "Latvija Statoil" Mazumtirdzniecības departamenta vadītāja, Gvido Stucka, Gulbenes domes izpilddirektors, Evita Škestere, Statoil DUS Gulbenē vadītāja.

Jaunajā DUS pircējiem tiks piedāvāta kvalitatīva, Eiropas standartiem atbilstoši degvielas produkti un serviss. Kā visos Statoil veikalos, arī Gulbenē būs pieejams plašs ātro uzkodu un karsto dzērienu klāsts. Turklāt tagad arī gulbeniešiem kā vieniem no pirmajiem Latvijā būs iespēja savās automašīnās uzpildīt videi un auto motoram draudzīgo bezsēra benzīnu.

Ieguvumi ne tikai autobraucējiem

„Atklājot DUS Gulbenē, mēs vēlamies uzsvērt, ka līdz ar mūsu ierašanos pilsēta iegūs ne tikai autobraucēji, bet arī tuvākie kaimiņi, Gulbenes pilsēta un Gulbenes iedzīvotāji,” norāda Ilze Siliņa, Latvija Statoil Mazumtirdzniecības vadītāja.

Vietējā pašvaldība ieguvusi jaunu nodokļu maksātāju un līdz ar to arī papildus ienākumus pilsētas budžetā. Jaunās degvielas stacijas izbūvē investēti 1,140 miljons latu, un gulbeniešiem tā nodrošina astoņas jaunas darba vietas ar sociālajām garantijām.

Savukārt tuvāko māju kaimiņiem tagad blakus būs vienmēr atvērts veikals, kur visu diennakti pieejamas pamata pārtikas produkti un pirmās nepieciešamības preces.


Jaunā Statoil DUS Gulbenē, Brīvības ielā 89a.

Drošība un vide pirmajā vietā

Gulbenes Statoil degvielas uzpildes stacija ir izbūvēta saskaņā ar programmas Vide.Veselība.Drošība. prasībām, kas garantē nulles kaitējumu cilvēkam un apkārtējai videi. Atbilstoši programmai, stacijas tehniskais aprīkojums atbilst jaunākajiem vides un veselības drošības standartiem.

Stacijā ir uzstādīti zem spiediena testēti dubultsienu degvielas rezervuāri un cauruļvadi, degvielas uzpildes iekārtas ir aprīkotas ar degvielas tvaiku atpakaļ savākšanas sistēmu, kas garantē, ka degvielas tvaiki nenonāk vidē, DUS ir lokālā attīrīšanas iekārta, kurā  tiek attīrīti pat savāktie lietus notekūdeņi, kas varētu saturēt kaut vai nelielu daudzumu degvielas.

Tāpat teritorijā ir uzstādīta video novērošanas sistēma un personāls ir apmācīts pirmās neatliekamās palīdzības sniegšanā.

„Pateicoties īpaši apmācītajiem darbiniekiem un nepieciešamajam aprīkojumam, Statoil degvielas uzpildes stacijas klātbūtne ikvienā pilsētā tuvākajā apkārtnē rada papildus drošību,” norāda I. Siliņa. „Piemēram, līdz šim ar darbinieku palīdzību citviet jau ir bijusi iespēja notverti autozagļus vai arī lokalizēt nopietnu ugunsgrēku blakus ēkās.”

Šobrīd Latvijā zem Statoil karoga strādā 62 pilna servisa stacijas, no tām septiņas ir franšīzes DUS, bet vēl sešas ir automātiskās degvielas uzpildes stacijas ar zīmolu 1-2-3.
 
Visi komentāri
 
258311. viesis 14.jūnijs 2008 21:59
0 0 Atbildēt

nekad nepildos Statol :(((

258312. viesis 14.jūnijs 2008 23:37
0 0 Atbildēt

Nezinu, cik ātri ziņas nonāk līdz iauto, bet varu parādīt vismaz pusotru mēnesi vecus čekus no tās pašas Gulbenes Statoil DUS.

258319. viesis 16.jūnijs 2008 8:05
0 0 Atbildēt

Ko Tu gribi-Gulbene ir ~180 km. no Rīgas. Ieņēmumu dienesta jaunās īrētās telpas ministrs Slakteris pompozi Gulbenē atklāja apm. 3 mēnešus pēc darba uzsākšanas :D:D

258321. viesis 16.jūnijs 2008 9:24
0 0 Atbildēt

Savādi gan, es tur jau 02.jūnijā uzpildījos, bet atklāšana tikai tagad.

258340. viesis 16.jūnijs 2008 13:26
0 0 Atbildēt

Tas statoils tak tur kādu mēnesi jau točna :D:D:D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti