Cēsu rallijā avarējušais Jānis Kārkliņš strauji atveseļojas 2

 
30.jūnijs 2008 8:19

Kamēr rallija komandas "Skandi Auto Rally Team" pilots Jānis Kārkliņš, kura vadītā sporta automašīna avarēja rallijā "Cēsis 2008", pašlaik strauji un sekmīgi atveseļojas, komandas otra ekipāža Ivars Vasaraudzis un Valdis Spredzis gatavojas rallijam "Kurzeme 2008", kurā tā kārtējo reizi komandas līdzjutējus un pārējos rallija mīlētājus priecēs ar WRC sporta automašīnu – Mitsubishi Lancer WRC.

Pēc rallija "Cēsis 2008" rallija dalībnieku un līdzjutēju starpā visapspriestākais jautājums ir jaunā Latvijas rallija talanta Jāņa Kārkliņa veselības stāvoklis. "Skandi Auto Rally Team" ir liels prieks paziņot, ka komandas jaunākā rallija pilota veselības stāvoklis strauji uzlabojas un Jānis strauji atveseļojas. Šobrīd jaunais rallija pilots ir pārvietots no Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas reanimācijas nodaļas uz neiroķirurģijas nodaļu, kur turpina atveseļošanos. Viņa stāvoklis ir stabils un viņš atrodas pie pilnas apziņas, kā arī spēj komunicēt ar saviem radiniekiem un draugiem. Šobrīd ir apzinātas visas avārijā gūtās traumas, kas intensīvi arī tiek ārstētas. Arī Jāņa Kārkliņa stūrmanis Jānis Krastiņš veiksmīgi atveseļojas un ir atgriezies savā ikdienas dzīves ritmā.

Rallija komanda "Skandi Auto Rally Team" vēlas vēlreiz sirsnīgi pateikties visiem cilvēkiem, kuri atsaucās aicinājumam ziedot asinis un palīdzēja nelaimē nokļuvušajam Jānim Kārkliņam, kā arī visiem asins donoriem, kuri regulāri ziedo asinis.


Foto: Zigismunds Zalmanis (Nikon)

Rallija komandu "Skandi Auto Rally Team" rallijā "Kurzeme 2008", kas norisināsies 4. un 5. jūlijā Liepājā, Alsungas un Priekules apkaimes ceļos, pārstāvēs Ivara Vasaraudža un Valda Spredža ekipāža ar Mitsubishi Lancer WRC rallija automašīnu. Šī ekipāža šajā rallijā tāpat kā iepriekšējos rallijos cīnīsies par uzvaru rallija kopvērtējumā un mēģinās nopelnīt maksimāli daudz punktus LMT kausa izcīņā A Plus ieskaitē, kurā  Ivars Vasaraudzis un Valdis Spredzis jau atrodas līderu pozīcijā, un  LMT Latvijas Čempionāta komandu vērtējumam, kurā "Skandi Auto Rally Team" pēc trijiem posmiem atrodas trešajā vietā.

Rallijā "Cēcis 2008" Ivars Vasaraudzis ar Valdi Spredzi bija ātrākie visos ātrumposmos, jo solītā cīņa ar lietuvieti Sauliusu Girdausku un viņa Škoda Fabia WRC izpalika, taču rallijā "Kurzeme 2008" par intrigu gatavojas parūpēties Raimonds Kisiels un Gatis Panavs, kuri rallija trasē nolēmuši atgriezties ar Škoda Fabia WRC sporta automobili.

"Skandi Auto Rally Team" rallija komandas panākumi rallija trasēs nav iedomājami bez komandas atbalstītājiem "GE Money Bank", "Pata AB" "Vianor", "Baltijas Apdrošināšanas Nams" un "Castrol".
 
Visi komentāri
 
258817. viesis 30.jūnijs 2008 13:23
2 0 Atbildēt

Loti laba zina.

Preks par mazo karklu,

bet jo ipasi turu iksjki,lai vinjs kadrez atkal atgrieztos rallija trases.

FANS 27.janvāris 2014 22:10
2 0 Atbildēt

Prieks kad vinam viss labi!!! Vins ir labakais braucejs ko esmu redzejis un jutis.....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti