Auto klubu netradicionālās sporta spēles noslēgušās; rezultāti (+ foto)

 

Auto klubu netradicionālās sporta spēles

29.augusts 2015 8:58

Šajā nedēļas nogalē Latvijas auto klubi sanāca kopā Ķegumā, lai ceturto gadu pēc kārtas mērotos spēkiem dažādās netradicionālās sporta disciplīnās un cīnītos par Ceļojošo auto klubu kausu.

Auto klubu sporta spēlēs piedalījās Quattroclub.lv, E46 Club Latvia, E36 Club Latvia, Mercedes Benz Club, Latvijas Honda klubs, E30 klubs, Celica-Club.lv, Latvijas Mazda klubs, DSM Club Latvia un Speedgang.lv.

Auto klubu pārstāvji pirms sacensību sākuma iesildījās ar treneri Hardiju Janovski no Iron Gym. Lai sportisti varētu aktīvi startēt disciplīnās, iesildīšanās laikā bija jāveic vairāki vingrinājumi, atkārtojot tos vairākas reizes ar atpūtas pauzēm 10 sekundes.

Visas dienas garumā komandas sacentās 4 turnīra disciplīnās – ADParts dvieļbols, Fantasy tautas bumba, Netradicionālais futbols un ADS Security slapjā stafete, kā arī 4 komandu stafetēs – Piedzīvojumu stafete, Smaržīgie sieriņi ar Fungi Spray, Eparts detaļu trase, Glassdoctor riņķi.

Sacensību laikā auto klubiem vajadzēja būt ātriem, izveicīgiem, radošiem un sadarboties kā komandai pārvarot dažādus šķēršļus.

Pēc obligātajām disciplīnām auto klubi piedalījās draudzības stafetē, kuras mērķis bija veicināt ciešāku auto klubu sadraudzību. Auto klubi tika apvienoti vairākās komandās, kuru uzdevums bija izspēlēt dažādas ainiņas iekš sporta spēlēm, piemēram, kāzas, apmācības jaunajos zemessargos, prezidenta vēlēšanas un deju svētku lieluzvedums. Šeit auto klubu pārstāvji ļāvās izdomai, un tapa ļoti interesanti un aizraujoši priekšnesumi.

CelicaClub Latvija sadarbībā ar pasākuma atbalstītājiem, bija parūpējušies par ļoti iespaidīgu balvu fondu. Sporta spēļu uzvarētāji ieguva dāvanu kartes un veicināšanas balvas no mūsu atbalstītājiem iAuto portāls, Eparts.lv, JapFactoryProjects, ADParts, ADS SECURITY, Force Fix, Iglit autocentrs, Essex Auto, Fantasy Park, Silvanols, Atpūtasbāzes.lv, Almont, Abi2, Glassdoctor.lv, Rīgas pulēšanas centrs, www.peldpirts.lv, Rocket Burn, šūšanas darbnīca „Zarumi”.

Pasākuma dalībniekiem visas dienas garumā bija iespēja balsot par trīs nominācijām – Auto klubu kačoks, Seksīgākais zaķis un Skaļākā balss. Uzvarētāji šajās nominācijās saņēma īpaši izveidotus kausus no mikroautobusu nomas „Essex Auto”.

Šogad Ceļojošo auto klubu kausu ieguva DSM Club Latvia, aiz sevis atstājot Latvijas Mazda klubu un E36 Club Latvia komandas.

CelicaClub Latvija pateicas visām komandām par dalību pasākumā, un visiem sadarbības partneriem, kuri mūs atbalstīja un palīdzēja šim pasākumam notikt!

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti