"Latvijas Gada auto 2016" lielais testa brauciens šo sestdien pie t/c "Mols" (+ foto)

 

Foto: iAuto.lv

Mols | 30.septembris 2015 12:41

Ikviens ir laipni gaidīts uz drošu braukšanas apmācības semināriem apaļās stundās, lai iegūtas iemaņas un atziņas paņemtu līdzi un, iespējams, pārskatīt savas braukšanas iemaņas.

Jau otro gadu rudens tirdzniecības centrā "Mols" ir automobiļu gada laiks, kad vienkopus sabrauc autoražotāju jaunākie modeļi un tiek vērtēts, kurš no tiem ir pelnījis saukties par "Latvijas Gada auto". Izņēmums nav arī šī gada 3.oktobris, kad notiks "Lielā auto pielaikošana".

Foto: iAuto.lv

T/c "Mols" aicina visus interesentus 3.oktobrī uz autostāvvietu pie tirdzniecības centra, kur jau no plkst. 11:00 līdz pat 18:00 pulcēsies "Latvijas Gada auto 2016" pretendenti. Ikviens varēs vienuviet izpētīt un salīdzināt jaunākās automašīnas, konsultēties ar auto pārstāvjiem, žūrijas biedriem un žūrijas ekspertiem, pats svarīgākais, dodoties izmēģinājuma braucienā ar ikvienu konkursam pieteikto auto. Auto dīleri šajā dienā pircējiem piedāvās īpašus nosacījumus automašīnu iegādei vai apkopei servisos.

Pasākuma apmeklētājiem, kuri uz T/C "Mols" ieradīsies ar savām automašīnām no plkst. 11:00 būs iespēja bez maksas pārbaudīt auto elektroapgādes un drošības sistēmas, kā arī veikt lukturu pārbaudi. Pēc pārbaudes autovadītāji saņems speciālistu slēdzienu, kas palīdzēs atbilstoši sagatavoties ziemas braukšanas sezonai.

Foto: iAuto.lv

No plkst. 12:00 līdz 16:00 pie T/C "Mols" darbosies profesionāls fotogrāfs, dodot iespēju ikvienam izvērtēt savu un izvēlētā auto saderību. Izgatavota fotogrāfija bez maksas būs iegūstama tajā pašā dienā informācijas centrā vai arī digitāli lejupielādējama T/C "Mols" mājas lapā jau nākamajā dienā.

"Sadarbībā ar konkursa "Latvijas Gada auto" rīkotājiem šogad turpinām pērn aizsākto jaunāko automobiļu parādi, kas straujos tempos jau kļūst par aizraujošu un gaidītu pasākumu. T/C "Mols" kā autobraucējiem īpaši draudzīgs tirdzniecības centrs ir gandarīts par šādu "Latvijas Gada auto" tradīciju rīkot automobiļu testa dienu pie mums. Turklāt, turpinot tradīciju, novembrī pircēji tirdzniecības centrā jau otro gadu varēs piedalīties balsojumā "Mola Gada auto 2016"", par auto aktivitātēm stāsta t/c "Mols" menedžere Una Tukiša.

Foto: iAuto.lv

Papildus jauno auto testiem, "Lielajā auto pielaikošanā" klātesošo uzmanība tiks veltīta arī drošības tēmai uz ceļiem. Pareizu un drošu rīcību pie auto stūres rādīs un stāstīs trīspadsmitkārtējais Latvijas čempions rallijā Ivars Caune un Auto akadēmijas lektors un žūrijas priekšsēdētājs Atis Jansons. Tāpat veiklības braucienā klātesošie varēs cīnīties par jaunu auto uz nedēļas nogali ar pilnu bāku.

"Esam patiesi priecīgi, ka tirdzniecības centrs "Mols" kļuva par konkursa "Latvijas Gada auto" uzticīgu sadarbības partneri, jo jāatzīst, ka tirdzniecības centra atrašanas vieta ir ļoti ērta autobraucējiem un plašs stāvlaukums ļauj pasākumam izvērsties. Īpaši esam padomājuši arī par tiem, kuriem auto iegāde tuvākajā laikā nav plānota, tāpēc ikviens ir laipni gaidīts uz drošu braukšanas apmācības semināriem apaļās stundās, lai iegūtas iemaņas un atziņas paņemtu līdzi un, iespējams, pārskatīt savas braukšanas iemaņas," stāsta "Latvijas Gada auto" organizators Māris Ozoliņš.

Foto: iAuto.lv

Konkursa "Latvijas Gada auto" mērķis ir ar kompetentas žūrijas, autoražotāju un mediju atbalstu pievērst Latvijas sabiedrības uzmanību jaunākajiem autoražotāju sasniegumiem, kas ir pieejami Latvijas tirgū. 3.martā 2015. gadā sākās slavenā Ženēvas auto izstāde un sākās arī konkursa "Latvijas Gada auto 2016" dalībnieku pieteikumu pieņemšana. Pieteikt konkursam drīkst tikai pašus jaunākos autoražotāju modeļus, kuru pirmreizējā reģistrācija CSDD ir pēc 2014. gada 1.oktobra.

Testa braucieniem būs pieejami:
BMW X6
Fiat 500x
Ford S-Max
Hyundai Tucson
Jeep Renegade
Jeep Grand Cherokee
Mazda 2
Mazda CX-3
Mercedes-Benz GLE Coupe
Renault Kadjar
Renault Espace
Ssang Yong Tivoli
Subaru Outback
Suzuki Vitara
Volkswagen Touran
u.c.

Foto: iAuto.lv

Par t/c "Mols"

Tirdzniecības centrs "Mols" 1998. gadā tika atklāts kā viens no pirmajiem tirdzniecības centriem Latvijā. "Mols" ir kļuvis ne tikai par ērtu un mūsdienīgu iepirkšanās centru, kas piedāvā plašu preču klāstu un pakalpojumus. "Mols" izceļas ar augstu klientu apkalpošanas kvalitāti un patīkamu atmosfēru. "Molu" īpaši ir iecienījuši autobraucēji, tādēļ tā attīstībā arvien vairāk tiek domāts par autobraucēju ērtībām, kā arī viņus interesējošu preču, pakalpojumu un pasākumu klāstu. Tirdzniecības centrs Mols ir GALACTICO alianses biedrs.

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti