Eiropas tūres ietvaros Domenikss Rīgā prezentē Mercedes-Benz jaunāko automobiļus (+ foto)

 

Foto: iAuto.lv

Domenikss | 1.oktobris 2015 12:01

Pirmo reizi Latvijā skatāmi teju divdesmit Mercedes-Benz automobiļu jaudīgākajās versijās kā Mercedes-Benz GLE Coupe GLE, GLC modeļi, A-klases un C-klases AMG versijas.

Eiropas tūres ietvaros šajās dienās Rīgā tiek prezentēti Mercedes-Benz jaunāki apvidus modeļi un AMG versijas automobiļi. Ikviens interesents automašīnas var apskatīt un Domenikss jaunākos automašīnu piedāvājumus izmēģināt Domenikss servisa klientu dienās piektdien, 2.oktobrī, Abrenes ielā 5.

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Pirmo reizi Latvijā skatāmi teju divdesmit Mercedes-Benz autoinženieru spožākie veikumi to jaudīgākajās versijās, uzskatāmi parādot autoindustrijas sasniegumus dinamiskai, droši un komfortablai braukšanas pieredzei. Mercedes-Benz sapņu auto izlasi veido Mercedes-Benz GLE Coupe GLE, GLC modeļi, A-klases un C-klases AMG versijas.

“Tūre ir unikāla iespēja tuvplānā iepazīt autoindustrijas izcilākos veikumus un tehnoloģijas, kas būtiski maina priekšstatu par automašīnu spējām. Nevainojams dizains, tehnisks un tehnoloģisks pārākums sniedz braukšanas pieredzi, apliecinot Mercedes-Benz līdera lomu kā izcilu un inovatīvu automašīnu ražotājam,” norāda Domenikss valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska.

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

2.oktobrī Domenikss servisa klientu dienās apmeklētāji varēs pārliecināties par automobiļu priekšrocībām, novērtēt 4Matic pilnpiedziņu, inteliģento sistēmu un braukšanas komfortu.

Domenikss servisa klientu dienas norisināsies 2. un 3.oktobrī, kad bezmaksas varēs veikt Mercedes-Benz vieglo automobiļu diagnostiku, saņemt īpašos piedāvājumus un atlaides remontam, kā arī veikt testa braucienu ar kādu no jaunajiem Mercedes-Benz automobiļiem. Iespēju apskatīt Mercedes-Benz sapņu automašīnas un AMG modeļus, kas Eiropas apceļošanas laikā piestājuši Rīgā, būs tikai 2.oktobrī.

Lai uzzinātu par Domenikss servisa klientu dienu piedāvājumiem, sekojiet līdzi informācijai mājaslapā www.domenikss.lv.

Mercedes-Benz ir Vācijas autobūves lepnums ar vairāk nekā gadsimtu senu vēsturi un labākajām autobūves tradīcijām, ikkatrā automobilī tiecoties pēc izcilības. Zīmola kodolu veido vēlme radīt pasaulē labākās automašīnas, kas pārliecina prātu un iepriecina sirdi. Mercedes-Benz, tāpat kā Domenikss vadmotīvs ir izcilība it visā, tāpēc tā automobiļi iemieso augstāko kvalitātes, drošības, ilgtspējas un komforta latiņu, kas iet roku rokā ar izcilu dizainu, inovācijām un klientu apmierinātību.

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti