Mola auto simpātiju no 34 "Latvijas Gada auto 2016" pretendentiem balsojumā saņem "BMW X6" 2

 

BMW X6 Foto: Publicitātes attēls

Mols | 3.decembris 2015 12:05

Visu novembri, konkursa “Latvijas Gada auto 2016” ietvaros, tirdzniecības centrs “Mols” sadarbībā ar “Latvijas Gada auto” organizatoriem piedāvāja apmeklētājiem apskatīt lielformāta fotoizstādi un nobalsot par sev tīkamāko automašīnu – pretendentu titulam “Latvijas Gada auto 2016 Mola simpātija”. Šogad “Mola simpātiju” no “Latvijas Gada auto 2016” pretendentiem iegūst BMW X6, par kuru nobalsoja 1146 tirdzniecības centra apmeklētāji. Otro un trešo vietu attiecīgi ieņem Volvo V60 Cross Country un Audi Q7.

Volvo V60 Cross Country Foto: iAuto.lv

Audi Q7 Foto: iAuto.lv

Šo sestdien, 5. decembrī „Latvijas Gada auto 2016” noslēguma ceremonijā tiks paziņots konkursa “Latvijas Gada auto 2016” uzvarētājs. Savukārt t/c “Mols” balsojums tiks pieskaitīts Vislatvijas vērtējumam, noskaidrojot „Latvijas Gada auto 2016 tautas simpātiju”. Pērnajā gadā “Latvijas Gada auto 2015 Tautas simpātijas” balsojumā prestižo titulu ieguva Audi A6.

“Esam priecīgi, ka arī šogad tirdzniecības centra apmeklētāji izteica savu viedokli, kurš no visiem pretendentiem ir pelnījis saukties par “Latvijas Gada auto 2016 Mola simpātiju”. T/c “Mols” klienti no “Latvijas Gada auto 2016” pretendentiem kā TOP 5 savas simpātijas veltīja BMW X6, Volvo V60 Cross Country, Audi Q7, Mercedes-Benz GLE Coupe un Audi A4. Kopumā par šiem pretendentiem nobalsoja 52% no mūsu klientiem, kas piedalījās balsošanā. T/c „Mols” ir autobraucējiem iemīļots tirdzniecības centrs, tāpēc arī mums īpaši interesē autovadītāju viedoklis, kas paši, iespējams, jau šobrīd vai vēlāk brauks ar konkursam pieteiktajiem automobiļiem. Esam priecīgi par sadarbību ar konkursa “Latvijas Gada auto” rīkotājiem un turpināsim kopā veiksmīgi aizsāktās autobraucēju vidū atzītās tradīcijas,” stāsta t/c “Mols” menedžere Una Tukiša.

Kā jau iepriekš tika ziņots, šī gada 3. oktobrī, t/c „Mols” stāvvietā, ikvienam interesentam bija iespēja izmēģināt automašīnas, kas pretendē ne tikai uz „Latvijas Gada auto 2016” titulu, tādejādi atvieglojot apmeklētājiem izvēli šajā balsojumā par “Mola simpātiju” un padarot to objektīvu.

Konkursa „Latvijas Gada auto” mērķis ir pievērst Latvijas sabiedrības uzmanību jaunākajiem autoražotāju sasniegumiem, kas ir pieejami Latvijas tirgū. Šogad konkursā “Latvijas Gada auto 2016” ir pieteikti 34 automobiļi, kuri pārstāv 21 autoražotāja zīmolus. Par godpilno titulu – “Latvijas Gada auto 2016” šogad sacentīsies 30 dalībnieku automašīnas – Fiat 500X, Fiat 500, Jeep Renegade, Škoda Superb, Škoda Superb Combi, Subaru Outback, Subaru Forester, Subaru Levorg, Honda HR-V, Honda Type R, Honda Jazz, Renault Kadjar, Renault Espace, Opel Corsa, Suzuki Vitara, Mazda2, Mazda CX-3, Mercedes-Benz GLE Coupe, BMW X6, Ford S-Max, Ssang Yong Tivoli, Hyundai Tucson, Hyundai i20, KIA Sorento, Audi A4, Audi Q7, Volkswagen Golf GTE, Peugeot 208, Mitsubishi Outlander un Volvo V60 Cross Country. Vēl 4 automobiļi pretendē uz "Latvijas Komercauto 2016" titulu - Mercedes-Benz Vito, Nissan e-NV200, Volkswagen Caddy un Volkswagen T6.

Par t/c “Mols”

Tirdzniecības centrs “Mols” 1998. gadā tika atklāts kā viens no pirmajiem tirdzniecības centriem Latvijā. “Mols” ir kļuvis ne tikai par ērtu un mūsdienīgu iepirkšanās centru, kas piedāvā plašu preču klāstu un pakalpojumus. “Mols” izceļas ar augstu klientu apkalpošanas kvalitāti un patīkamu atmosfēru. “Molu” īpaši ir iecienījuši autobraucēji, tādēļ tā attīstībā arvien vairāk tiek domāts par autobraucēju ērtībām, kā arī viņus interesējošu preču, pakalpojumu un pasākumu klāstu. Tirdzniecības centrs Mols ir GALACTICO alianses biedrs.

Balso par savu "Gada auto 2016" favorītu šeit >>> http://www.iauto.lv/gada-auto-2016/

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kanibaals 3.decembris 2015 13:49
2 4 Atbildēt

Strīpaini ģērbtā tauta izvēlas BMW. Ja rezultātus sadalītu proporcionāli auto marku popularitātei tad aina būtu savādāka, līdzīgi kā ar auto zādzībām pēc markām.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 5

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti