Tagad jaunās telpās Skanstes ielā "Citadele līzings un faktorings" (+ foto) 1

 

Foto: iAuto.lv

Citadele | 26.janvāris 2016 13:24

Šodien darbu jaunās un plašākās telpās Rīgā, Skanstes ielā 50, sāk bankas Citadele meitas uzņēmums SIA “Citadele līzings un faktorings”. Kopā ar līzingu vienās telpās atrodas Citadeles klientu apkalpošanas centrs, kas iekārtots pēc jauna koncepta, apvienojot mājīgumu ar modernu interjeru.

Foto: iAuto.lv

Līdz ar pārcelšanos uz jaunām telpām SIA “Citadele līzings un faktorings” Rīgā sāk piedāvā jaunu pakalpojumu – iespēju uz vietas, piebraucot pie klientu apkalpošanas centra Skanstes ielā, saņemt lietotas automašīnas novērtējumu.

Foto: iAuto.lv

“Pie mums var atbraukt novērtēt lietotu automašīnu, kas nav vecāka par 15 gadiem un kuru provizoriskais novērtējums ir līdz 15 000 eiro. Tas nozīmē, ka lietotu automašīnu iegāde cilvēkiem kļūs ātrāka un ērtāka, jo uz vietas varam gan novērtēt automašīnu, gan noslēgt līgumu par automašīnas līzingu,” saka Pēteris Plaudis, SIA “Citadele līzings un faktorings” valdes priekšsēdētājs.

Līzinga jaunais birojs un klientu apkalpošanas centrs “Skanste” iekārtots pēc jauna koncepta, kur galvenie principi ir mājīgums, ērta apkalpošana un garšīga kafija.

Klientu apkalpošanas centrs Skanstes ielā atvērts, rēķinoties ar augošo pakalpojumu pieprasījumu un vēlmi nodrošināt labāku bankas pakalpojumu pieejamību Skanstes ielas apkaimes iedzīvotājiem un uzņēmējiem.

“Veidojot jauno centru, piestrādājām, domājot par ērtību – klientu apkalpošana notiks mājīgā atmosfērā, viesus cienāsim ar kafiju, bērni varēs laiku pavadīt bērnu stūrītī. Skanstes ielas telpās esam pilnībā nojaukuši robežu starp banku un klientu, ko tradicionāli iezīmēja lete ar klientu vienā pusē un bankas speciālistu otrā. Tajā pašā laikā esam parūpējušies, lai apkalpošana būtu privāta un gan iedzīvotāji, gan uzņēmēji varētu risināt savus finanšu jautājumus biznesa vidē,” saka bankas Citadele valdes locekle Santa Purgaile.

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

“Esam eksperimentējuši arī ar krāsām un interjeru, ienesuši bankas dizainā dabas motīvus un latviešu nacionālos ornamentus, kas simboliski akcentē mūsu neatkarību – lēmumi par Citadeles attīstību tiek pieņemti Latvijā,” piebilst S. Purgaile.

Foto: iAuto.lv

Par banku Citadele

Citadele ir Latvijas vietējā banka, kas piedāvā banku, finanšu un kapitāla pārvaldības pakalpojumus. Citadeles grupas pamata tirgus ir Baltijas valstis – Latvija, Lietuva un Igaunija. Banka Citadele ir American Express® sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express maksājumu kartes. 75% plus viena bankas Citadele akcija pieder starptautiskai investoru grupai, ko pārstāv investīciju kompānija “Ripplewood Advisors LLC”. Otrs bankas akcionārs ir Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka (ERAB), kuras īpašumā ir 25% mīnus viena akcija.

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
klients 26.janvāris 2016 22:43
2 0 Atbildēt

tas mājīguma koncepts patiesībā ir ļoti gudra novitāte klientu piesaistē un kloķis konkurentu tradicionālismā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti