papildināts: Piedāvā autovadītāju apliecību par 800 EUR, CSDD saka, ka tas nav iespējams 17

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 8.marts 2016 12:35

Ja pērk divas apliecības, tad lētāk! Sarunas ieraksta autentiskumu nav iespējams pārbaudīt, tāpēc lūdzu ņemt vērā, ka tā var būt arī sarunāta.

Informācija par šiem ierakstiem tika publicēta sociālajā tīklā draugiem.lv lietotāja profilā.

iAuto lūdza komentēt CSDD šo informāciju un saņēma sekojošu atbildi: "Tā ir vienkārši cilvēku krāpšana. Iesakām cilvēkiem uzmanīties no šādiem krāpniekiem. Vienkārši tiek izkrāpta priekšapmaksas nauda un cilvēki tiek pievilināti ar amatpersonu vārdiem, kam it kā tiesības sagādātas. Varam apliecināt, ka CSDD reģistrā nav iespējams veikt nekāda veida krāpnieciskas darbības. Ja tādas notiktu, tās uzreiz tiktu fiksētas."

Sarunu ieraksts.

Saruna par papildus kategorijām

Komentāri? Vai tā tiešām varētu būt?

 
Visi komentāri
 
anukapac 7.marts 2016 13:03
12 3 Atbildēt

tur jābūt riktīgam ,,lunim" ,lai detaļas aprunātu pa aļo , a ne tiekoties . Anekdote !!!

Stūlbi tā... 7.marts 2016 14:12
10 19 Atbildēt

Kāda jēga nostučīt bija? Reāli dzīvē pašiem var gadīties tāda situācija, ka labāk būtu nopirkt...

Cilvēkiem laikam tiešām vienīgā doma prātā, ka tik paspīdēt sociālajos tīklos...

vis ir ok 7.marts 2016 14:25
1 2 Atbildēt

Protams vislielākā ,,ķeršana uz muļķi,,! Ja tāda iespēja būtu ,tad neviens kurš draudzējas ar galvu neliks tādu sludinājumu,tāpat klientu netrūktu caur paziņām! Tāpēc nešūmējaties par to kas nevar būt un protams 100% pufelis!

anonimikis 7.marts 2016 14:46
1 3 Atbildēt

Viss ir atkarīgs no paziņu loka. Deģenerātam tādi paši paziņas un klientu tiešām netrūktu. Normāls cilvēks sapratīs, ka lētāk un pašam izdevīgāk ir nokārtot oficiāli.

Sviesc 7.marts 2016 14:36
31 5 Atbildēt

Kaada gan varbuut situaacija, ka buutu jaapeerk? Tik tups, ka noteikumus nespeej iemaaciities, vai abas rokas kreisaas un braukt nespeej iemaaciities? Pirceejus un paardeveejus vajadzeetu mochiit sartjiiraa, taa jau pilnas ielas ar potenciaaliem slepkavaam. Negadiijumu skaits ar cietushajiem dramatisks. Kapec par katru cenu jaalien braukt, ja nepadodas? Dari to kas padodas.

mnde 7.marts 2016 15:07
3 0 Atbildēt

Vārdus sūlbs, spūldze, gūlta, tūlpe utt. raksta BEZ GARUMZĪMĒM!

Ja jau šāda iespēja - pirkt vadītāja apliecību - tiek uztverta par normālu un vajadzīgu, visai iespējams ir risks satiksmei pielaist noteikumus un nespējniekus atbilstoši tiem iemācīies braukt...

Neizklausās labi

Janka 7.marts 2016 14:40
0 0 Atbildēt

jenssdewalka ir čalis,kas strādā Valmieras depo pie lampām.

Janozaurs 7.marts 2016 18:16
3 0 Atbildēt

Muļķības. Tas ir audiojoks, ja kāds nesaprata. Plastikāta gabalu var nopirkt var pat pats uztaisīt, bet vajag to visu reģistrēt csdd datu bāzē. Un to ne tik viegli izdarīt.

Policija vienmēr pārbauda jebkuras tiesības, lai uzzinātu cik un kādi sodi.

CSDD 7.marts 2016 18:19
3 1 Atbildēt

Tā ir vienkārši cilvēku krāpšana. Iesakām cilvēkiem uzmanīties no šādiem krāpniekiem. Vienkārši tiek izkrāpta priekšapmaksas nauda un cilvēki tiek pievilināti ar amatpersonu vārdiem, kam it kā tiesības sagādātas. Varam apliecināt, ka CSDD reģistrā nav iespējams veikt nekāda veida krāpnieciskas darbības. Ja tādas notiktu, tās uzreiz tiktu fiksētas.

aansis 8.marts 2016 0:42
3 1 Atbildēt

Skaists komentārs, ko rakstījis IT nekompetents PR cilvēks. Jā - krāpties nav vienkārši, toties viltojums ir 100% līdzvērtīgs ar īsto. Kad attiecīgais reģistra ieraksts ir nopirkts, atliek vien ierasties CSDD un samaksāt par pazaudētās apliecības atjaunošanu - saņemot visīstāko un pareizāko apliecību, kāda vien var būt ;) Bet par video redzamo - ja ieraksts nav joks, tad kādu patiešām ķer uz muļķi piedāvājot pa lēto iegādāties viltotu plastmasas gabaliņu.

anoniims... 7.marts 2016 21:02
2 0 Atbildēt

Ko var "cepties"????lai tak pērk kas grib-uz ilgu laiku tāpat tās "korkas" nebūs.... galvenais lai citi ceļu satiksmē necieš.......lai jau paši izvēlas savu liktenīti,ja nevar pa godīgo variantu nolikt apliecību....

raitis 7.marts 2016 21:09
2 0 Atbildēt

Es skatos ka CSDD ir nu 100% pārliecināti ka nav iespējas iegadāties tiesības,bet ja nu ir kāds kāda amatpersona kas ir nu par visu aukstāk stāvoša personas,un tiek piedāvāta nu pamatīga summa es tā domāju ka viss dzīvē ir iespējam,un viss dzivē ir pērkams vajaga atiecīgi piedavat tikai,nepiekritīsiet?

es 7.marts 2016 21:12
1 1 Atbildēt

Vienīgais iemesls, kāpēc vajadzētu pirkt, ir, ja sanāk lētāk nekā nolikt, bet šajā gadījumā jēgu nesaskatu..

sev its 7.marts 2016 22:10
2 1 Atbildēt

sviests .visi stukači dirsālīdēji

esss 8.marts 2016 0:06
1 1 Atbildēt

tādus visus izskaust, jo uz ceļiem tā jau par daudz lohi, kas nemāk kārtīgi braukt

m2 8.marts 2016 9:48
2 2 Atbildēt

FAKE

pro 8.marts 2016 20:47
1 0 Atbildēt

lētāk ir nolikt nekā nopirkt.idioti tik megina pirkt

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 3

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti