Automaģistrāle Krievijā apraujas... koku biezoknī (+ video) 8

 
iAuto | 5.jūnijs 2017 16:38

Kāds Krievijas pilsonis fiksējis video absurdu un ārkārtīgi bīstamu ceļa posmu, kas izbūvēts Tindas rajonā Amūras apgabalā.

Video autors ar sašutumu stāsta, ka izbūvētā automaģistrāle ar labu asfalta klājumu un iezīmētu ceļa klātni piepeši izbeidzas tieši koku biezokņa priekšā. Par to, ka tālāk ceļa nav, neliecina ne ceļa zīmes, ne kāda cita informācija, tādēļ šajā vietā jau notikušas vairākas smagas autoavārijas, par ko liecina automašīnu atstātās sliedes. 

Ceļinieki apgalvo, ka par galvenā ceļa virzienu informē ceļa zīme, kas uzstādīta gabalu iepriekš, bet, lai šādi kompromitējoši video vairs neparādītos, tikšot uzstādītas papildu ceļa zīmes un speciālas nožogojošas konstrukcijas.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vaņa 5.jūnijs 2017 21:27
6 0 Atbildēt

Ceļš tik ilgi taisīts, ka tikmēr mežs izaudzis

DALJNOBOJS 5.jūnijs 2017 22:24
4 1 Atbildēt

Nedot Dievs šādu budiļņiku! Eiropā Polijā un Vācijā pirms remonta vai bīstamas situācijas uz ceļa jau vairākus kilumetrus iepriekš ir skaidri redzamas tumšā mirgujošas norādes.

Vernons 5.jūnijs 2017 23:14
4 1 Atbildēt

Krievijas auto ceļa kartē iezīmēts ceļš, bet dabā 27 kilometri jābrauc pa "traktu", situācija bija mazliet labāka nekā video. Un tā es nonācu Iževskā, kur 412 Moskvičus taisīja. Krāsu vedām no Jugoslāvijas! Pēc krāsas pēdām uz asfalta varēja atrast rūpnīcu! Tas nekas, ka pa ceļam pāris mucas vienkārši iztecēja. Trīs gadus vēlāk TV parādīja ka ceļš nodots ekspluatācijā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis 2

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti