ASV izgatavota Dodge Charger Hellcat bruņu versija 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 7.septembris 2018 15:05

ASV kompānija Armormax izgatavojusi jaudīgā sedana Dodge Charger Hellcat bruņām pasargāto versiju, kas atbilst B7 aizsardzības līmenim.

Muskuļauto klāts tik biezām bruņām, ka tās pasargās pasažierus no 7,62 kalibra lodēm un granātas, kas pamesta zem mašīnas. Automobilis komplektēts ar ložu necauršaujamiem stikliem, Run Flat riepām, papildu aizsargiem degvielas tvertnei, motoram, radiatoram un akumulatoram. Uzstādītas arī policijas bākugunis un tērauda aizsargs priekšpusē, kas paredzēts taranēšanai.

Par papildu maksu var pasūtīt sistēmu, kas pasargā no gāzu uzbrukuma.

Konstruktori pastiprinājuši piekari, kas vajadzīga, lai izturētu pieaugušo svaru, kā arī pievienojuši pilnpiedziņu, lai uzlabotu braukšanas īpašības. Motortelpā izmaiņu nav – tur joprojām 6,2 litru astoņu cilindru agregāts, kas attīsta 717 Zs (881 Nm).

Bruņu versijas tehniskās iespējas netiek atklātas, tādēļ atgādināsim, ka parastais Dodge Charger Hellcat 100 km/h sasniedz 3,7 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 328 km/h.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 7.septembris 2018 18:31
73 0 Atbildēt

B7 tas ir ļoti nopietns līmenis. Pat krievu BTR ir tikai b6.

Es domāju, ka nato standarta tricienšautenes ( 5.56 mm), ja ne visas, tad dažas caursitīs. Jo tām, pateicoties mazākai lodei, lielāks ātrums un labāka caursišanas spēja.

Wictors 8.septembris 2018 8:44
51 1 Atbildēt

Bet tev nav naudiņas, jo nav smadzenes. Pat profilu nevari pats izdomāt

bumeris 7.septembris 2018 19:11
44 2 Atbildēt

Mēs, BMW-isti par tādām ziņām priecājamies. Jo ja automašīnai ir daudz bruņas, tad tā kļūst smagāka... tātad lēnāka.

Varbūt uzradīsies iespēja izkost.

Citādi šiem arhaismiem mūsu supermodernie auto zaudē...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti