Rudenī izpārdos unikālu 140 automobiļu kolekciju (+ VIDEO) 5

 

Foto: Ekrānbilde

iAuto | 9.aprīlis 2020 10:47

24.oktobrī, VanDerBrink rīkotajā izsolē, tiks piedāvāti eksponāti no unikālas 140 automobiļu kolekcijas, ko sava mūža laikā savācis piepūšamo batutu biznesā veiksmīgais uzņēmējs Bobs Regers.

Kolekcija pārsvarā sastāv no amerikāņu automobiļiem, kas ražoti no 1928. līdz 1987.gadam, taču ir arī „ārzemnieki”, piemēram, 1973.gada Jaguar XJ6, 1979.gada Ferrari 308 GTS un divi japāņu motocikli: 1970.gadā ražots Suzuki  un 1976.gadā izlaists Honda CJ360.

Iespaidīgajā amerikāņu auto sadaļā ir septiņpadsmit 1932.gada Ford automobiļi, astoņas dažādu paaudžu Chevrolet Corvette, divi 1957.gada Ford Thunderbird, 1968.gada Chevrolet Camaro RS un 1972.gada Pontiac GTO, taču par savas kolekcijas vērtīgāko eksponātu īpašnieks uzskatīja 1953.gada Buick Skylark kabrioletu, ko Bobs nopirka no sava kaimiņa.

Pēc Regera nāves kolekcija pārgāju viņa radinieku īpašumā, kuri izlēma pārdot 140 no kopumā aptuveni 200 kolekcijas eksponātiem. Pagaidām nav zināms, kādu summu viņu par to prasīs, taču tiek norādīts, ka visi eksponāti tiek uzglabāti slēgtā angārā zem pārklājiem, lielais vairums no tiem ir lieliskā stāvoklī un tikai vecākajiem modeļiem var būt nepieciešams neliels remonts vai riepu nomaiņa.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
neticami! 9.aprīlis 2020 12:28
5 2 Atbildēt

ka cilvēkam ir pieticis spēju pelnīt naudu un vienīgais, kā viņš to ir izlietojis - sapircis vecus auto, kurus pat nav izmantojis, bet taupījis rūsai.

protams 9.aprīlis 2020 14:58
1 1 Atbildēt

kapā jau līdzi nepaņems 140 auto - cik nu tur tās rūmes ir....ja vien nebūvē piramīdu kā faraonam.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti