Volkswagen iepazīstina ar modernizēto Tiguan; saimē arī sportiskais R un elektrificētais eHybrid (+ VIDEO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 1.jūlijs 2020 15:15

Volkswagen prezentējis krosovera Tiguan modernizēto modeli, kas tagad būs pieejams arī sportiskajā R versijā un kā uzlādējamais hibrīds eHybrid.

Modernizācijas gaitā Tiguan ticis pie jauniem bamperiem, motora pārsega, lukturiem un radiatora restes. Lukturi, kas par piemaksu var strādāt LED Matrix tehnikā, tagad pēc formas atgādina Golf 8 redzētos. Versijai ar R-Line aprīkojuma paketi priekšējais buferis būs bez miglas lukturiem.

Arī aizmugurē pamainīts lukturu izskats, modeļa uzraksts pārvietojies uz centru un lasāms lieliem burtiem, katrai versijai savs oriģināls izplūdes sistēmas uzgaļu dizains.

Salonā jauna multifunkciju stūre, jauna multimediju sistēma ar astoņu vai 10,25 collu ekrānu un uzlabotu balss vadību, klimatkontroles bloks ar skārienvadību. Gandrīz visas modernizētā Tiguan funkcijas vadāmas digitāli, atskaitot dažas, kam atstāti taustiņi centrālajā konsolē. Vienīgā liela izmēra grozāmā poga atbild par braukšanas režīmu izvēli.

Par standarta modeļa dzinējiem ražotājs informāciju vēl neatklāj, toties neslēpj, ka sportiskais modelis Tiguan R iegūs 2,0 litru turbomotoru, kas attīsta 320 Zs, pilnpiedziņu, 7-pakāpju DSG robotizēto pārnesumkārbu un 10 mm zemāku balstiekārtu salīdzinājumā ar standarta modeli. Komplektā arī precīzāka stūres iekārta, 21 collu riteņi, Akrapovič izplūdes sistēma, spēcīgākas bremzes ar zilas krāsas bremžu skavām un salons ar specifisku iekārtojumu.

Turpmāk Tiguan būs iespējams iegādāties arī videi draudzīgajā eHybrid modifikācijā. Šis modelis izmanto Golf GTE iekārtu ar 1,4 litru iekšdedzes motoru, elektromotoru un 6-pakāpju robotizēto pārnesumkārbu. Tiguan eHybrid attīsta 245 Zs un ar elektrību nobrauc 50 km – par 10 km mazāk nekā elektrificētais Golf.   

Ražotājs atzīmē, ka modernizētā Tiguan TDI dīzeļdzinēji, pateicoties divkāršajai Twindosing attīrīšanas sistēmai pieder pie “pasaulē tīrākajiem iekšdedzes motoriem”, bet Travel Assist sistēma nodrošinās daļēji autonomu braukšanu līdz 210 km/h. Vēl viens jaunievedums -  480 vatu audio sistēma no Harman Kardon.

Visu Tiguan sērijveida aprīkojumā būs LED lukturi, proaktīvā pasažieru aizsardzības sistēma savienojumā ar Front Assist, multifunkciju stūre ar vismaz 6,5 collu multimediju ekrānu, We Connect un We Connect Plus, savukārt dārgākās komplektācijas lutinās savus pircējus ar 24 elementu LED-Matrix lukturiem, ciparu mērinstrumentiem, komforta salona apgaismojumu, apsildāmu stūri vai elektriski atveramu/aizveramu bagāžnieka vāku.

Modernizētais Volkswagen Tiguan tirgū gaidāms šoruden.

 

 

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Antons 2.jūlijs 2020 10:01
1 1 Atbildēt

Pieradījums tam, ka 80% cilvēkiem ir vienalga ar ko braukt. Bija miniveni, bija kupejas-kabrioleti, tagad krosoveri. Kad izdomās vēl kaut kādu nejēdzību, pirks arī to, jo redz, mode.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti