Hyundai piesaka jauno Tucson (+ VIDEO) 4

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 9.septembris 2020 10:32

Hyundai publicējis video, kurā redzami daži krosovera Tucson jaunās paaudzes modeļa fragmenti. Arī pirmizrāde nav aiz kalniem – tai jānotiek 15.septembrī.

Internetā ievietots video, kas sniedz pirmo priekšstatu par jauno Tucson, kas savu pirmizrādi svinēs 15.septembrī ASV metropolē Losandželosā un pašmāju Seulā.

Redzams, ka korejieši izvēlējušies oriģinālu priekšpuses dizainu ar lieliem diožu trijstūrveida vairāksekciju lukturiem, kas saplūst ar radiatora resti, kas veidota no līdzīgas formas rūtiņām.

Salonā būs pilnībā digitāls instrumentu panelis un liels skārienekrāna displejs neparastas formas ietvarā. Fizisko slēdžu skaits tiks samazināts līdz minimumam: piemēram, tradicionālais transmisijas selektors tiks aizstāts ar skārienjutīgām pogām.

Motoru klāstā būs jauns 2,5 litru četrcilindru agregāts kombinācijā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, kā arī jau zināmais 1,6 litru četrcilindru turbo motors. Krosovers būs pieejams gan ar priekšējo piedziņu, gan ar elektroniski vadāmo HTRAC pilnpiedziņu.

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 9.septembris 2020 12:08
2 2 Atbildēt

Eiropas nabagiem nav ko raudāt. Hjundai drīz demonstrēs jauno i10.

Tas būs nopērkams Āfrikā, Bangladešā un Eiropā.

epopeja 9.septembris 2020 13:25
1 1 Atbildēt

Diemžēl tu ar savu nožēlojamo aldziņu pat ford fiesta nevari atļauties, un būt nabagam ir tava izvēle!

WTF 9.septembris 2020 18:16
1 1 Atbildēt

Dizains neslikts, bet nu,piemeram, biznesa cilveki to nepirks..ari meitenes neatskatisies.. Un drausmigas plansetes ieksa..veee..

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti