Opel modernizējis krosoveru Crossland (+ FOTO) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 7.oktobris 2020 14:58

Opel modernizējis Crossland X krosoveru, kas turpmāk būs pazīstams bez burta “X”.

Modernizācijas gaitā Crossland pazaudējis “X” burtu nosaukumā, taču ieguvumu ir daudz vairāk. Jauno modeli varēs atpazīt pēc izmainītās priekšpuses, kas tagad lepojas ar Visier (vāciski) vai Vizor (angliski) elementu – radiatora resti, kas vizuāli sapludināta ar lukturiem un ietver kompānijas logotipu centrā. Pie Vizor noformējuma pirmais tika krosovers Mokka, bet turpmāk tas kļūs par atpazīšanas zīmi visiem Opel 2020.gada modeliem.

Aizmugurē Crossland izceļas ar tonētiem lukturiem un melnu High Gloss Black (kopā ar jumtu) bagāžnieka vāku. Automašīna apveltīta ar apakšas aizsargiem priekšā un aizmugurē (Ultimate komplektācijai – sudrabkrāsas), LED miglas lukturiem (Ultimate un Elegance komplektācijai – hroma ietvaros), hromētām sliekšņu uzlikām (Ultimate) un jauna dizaina vieglmetāla riteņu diskiem.

Pievienota jauna komplektācija GS Line+, kas ietver 17 collu vieglmetāla riteņu diskus, melnu jumtu, AGR sertificētos īpaši muguru saudzējošos priekšējos sēdekļus, LED lukturus aizmugurē, krāsu shēmu ar melniem un sarkaniem akcentiem.

Modernizētajam Crossland uzlabota šasija un stūres iekārta, bet no jaunā gada sākuma kļūs pieejama adaptīvā vilkmes kontroles sistēma IntelliGrip ar pieciem braukšanas režīmiem: Normal / On-Road, Snow, Mud, Sand un ESP Off.

Vadītāja rīcībā arī multimediju iekārta ar 8 collu ekrānu, bezvadu uzlāde viedtālrunim, OpelConnect ar navigācijas atbalstu tiešsaistē. Aprīkojumā var būt arī adaptīvie diožu lukturi ar līkumu izgaismošanu un automātisko tālo gaismu funkciju, projekcijas displejs, sistēma, kas brīdina par iespējamo sadursmi ar priekšā braucošo un automātiskās bremzes, brīdinājums par vadītāja nogurumu un izbraukšanu no savas joslas, 180 grādu atpakaļskata kamera, uzlabota parkošanās palīgsistēma, aklā leņķa asistents abos spoguļos, ceļazīmju atpazinējs, kruīzkontrole.

Tāpat kā agrāk, arī modernizētais Crossland ir aprīkots ar proporcijās 60/40 dalāmu aizmugures sēdekli, ko var pārbīdīt par 150 mm, palielinot bagāžas nodalījuma ietilpību no 410 līdz 520 litriem. Nolaižot aizmugures sēdekļa atzveltni, iegūstams maksimālais kravas telpas tilpums – 1255 litri.

Modernizētais Opel Crossland jau 2021.gada sākumā būs pieejams markas dīlercentros.

APSKATI: Pārdod: lietotu Opel sludinājumi 



 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
brīnums 7.oktobris 2020 15:42
4 1 Atbildēt

ka opels vēl nesaucas crosopel

Raivo 7.oktobris 2020 16:28
3 7 Atbildēt

Un ko tu komentē? Esi braucis? Tad aizveries

Raivo 7.oktobris 2020 17:16
3 1 Atbildēt

Niku zagli, es esmu īstais Raivo, bet tu esi mans vergs!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjautots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO)

km.hiAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 1

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti