Visās Baltijas valstu galvaspilsētās kāpj degvielas cenas 13

 
Nozare.lv | 27.septembris 2021 11:18

Pagājušajā darba nedēļā degvielas cena palielinājās visās Baltijas valstu galvaspilsētās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena palielinājās par 0,7% - līdz 1,374 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 0,8% - līdz 1,274 eiro par litru.

Viļņā gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cenas palielinājās par 0,8% un piektdien maksāja attiecīgi 1,326 eiro un 1,216 eiro par litru.

Arī Tallinā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās cenas auga. 95.markas benzīna cena kāpa par 1,4% - līdz 1,479 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 1,6% - līdz 1,269 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā samazinājās par 0,3% - līdz 0,695 eiro par litru, Tallinā kritās par 1,4% - līdz 0,69 eiro par litru. Savukārt Viļņā autogāzes cena palielinājās par 0,3% - līdz 0,699 eiro par litru.

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pļurkt 27.septembris 2021 17:47
7 4 Atbildēt

Kas tur par brīnumu!!!!

Pat ja Vanuatu atolā būs zemestrīce 0,2 baļļu lielumā, pat tad Latvānijas DUSos tiks pacelta degvielas cena........ Pēc principa, a ja nu kas!!!!

Tikai tad kad visā pasaulē cenas krīt, tad Latvānijā tā nekādi nekrītās!!

Blakussēdētāja 27.septembris 2021 14:00
7 0 Atbildēt

Būs jāsāk tev likt maksāt par degvielas uzpildi))

hihi 27.septembris 2021 18:10
5 1 Atbildēt

Nu gan pateici - kā pats Zeltamute! Apbrīnojams prāts, apskaužams intelekts!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti