30 kg sprāgstvielas un tas ir beidzies - īpašnieks uzrauj gaisā Tesla Model S (+ VIDEO) 35

 
iAuto | 21.decembris 2021 5:59

Somijā, kāds Tesla kvalitātē vīlies Model S īpašnieks uzspridzinājis savu elektrisko sedanu kopā ar pašdarinātu Īlona Maska manekenu.

Elektriskā sedana īpašnieka nedienas sākās ar to, ka brauciena laikā viņa automašīnas borta datora ekrānā parādījās paziņojums par tehnisku kļūmi. Saviem spēkiem ceļu turpināt nebija iespējams, tādēļ bija jāizsauc evakuators.

Vēlāk izrādījās, ka darbības traucējumu cēlonis bija akumulatora bojājums. Taču sakarā ar to, ka Tesla Model S bija vairāk nekā 8 gadus vecs, garantija automašīnai vairs nebija spēkā. Servisa centrā akumulatora nomaiņu novērtēja aptuveni 20 000 eiro apmērā, ko īpašnieks nevēlējās maksāt.

Neapmierināts ar ražotāja attieksmi, īpašnieks nolēma no elektromobiļa atbrīvoties, kas arī tika izdarīts, uzspridzinot to ar 30 kg sprāgstvielu kādā pamestā karjerā. Pirms tam mašīnā tika ielikts paštaisīts Tesla vadītāja Īlona Maska manekens.

 
35 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vides dienests 21.decembris 2021 9:07
17 1 Atbildēt

Viņš baterijas salasīs un vedīs uz Rimi?

Vai atstās lai baterijas bojā somijas tīro vidi?

hartijs 21.decembris 2021 9:22
14 4 Atbildēt

Nemaz tie elektroauto tik labi nav. Draugs dzīvo mazliet aiz Siguldas. Braucot darīšanās, ja Rīgā neiznāk uzlādēties, mājās nemaz netiek.

Juris 21.decembris 2021 10:21
12 11 Atbildēt

Varēji jau arī pieminēt, ar ko ta tavs mīļais draugs brauc, ar pirmās paaudzes VW e-up vai varbūt ar pirkstu pa karti???

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti