Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

 
iAuto | 15.marts 2024 4:52

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer.

Tāpat kā ID.3 GTX hečbeks, arī ID.7 Tourer universāla GTX modelis izceļas ar sportiska noformējuma veidolu, ko pasvītro 20 collu (būs pieejams arī 21 collu formāts) riteņu diski, agresīvāka dizaina bamperi, smalki nostrādāts difuzors un melnā krāsā ieturēts salons ar kontrastējošām sarkanām šuvēm un GTX logotipiem uz sēdekļiem un stūres.

Aprīkojumā arī LED-Matrix lukturi, 3D-LED aizmugures lukturi, sportiski sēdekļi un stūre, Smart Glass panorāmas jumts (piemaksa) ar aptumšošanas funkciju, ciparu mērinstrumenti, paplašinātās realitātes displejs un 15 collu multivides sistēmas ekrāns ar IDA balss asistentu un ChatGPT mākslīgo intelektu.

Jaunums ir Wellness App (Labsajūtas lietotne). To var izmantot dažādu transportlīdzekļa funkciju regulēšanai, izmantojot iepriekš konfigurētas programmas, lai uzlabotu pašsajūtu braukšanas vai pārtraukumu laikā. Atkarībā no transportlīdzekļa aprīkojuma lietotnē var regulēt tādas funkcijas kā apkārtējais apgaismojums, skaņa, gaisa kondicionētājs, panorāmas jumts, kā arī sēdekļu gaisa kondicionētājs un sēdekļu masāža, turklāt tas viss strādā īpaši šim nolūkam komponētā akustiskā pavadījuma fonā.

Par ID.7 GTX Tourer dzinējspēku kalpo divi e-motori ar kopējo jaudu 250 kW (340 Zs), nodrošinot 4Motion pilnpiedziņu un Volkswagen visu laiku jaudīgākā universāla apzīmējumu. Zināms, ka automašīnas maksimālais ātrums ir 180 km/h – elektroniski ierobežots.

Zem korpusa iebūvēts jauns litija jonu akumulators ar 86 kWh (neto). Līdzstrāvas ātrās uzlādes stacijās to var uzlādēt ar jaudu līdz 200 kW, kas nozīmē, ka ideālos apstākļos akumulatoru var uzlādēt no 10 līdz 80 procentiem mazāk nekā 30 minūtēs.

Sportiskais raksturs ID.7 GTX Tourer netraucē saglabāt arī tā praktiskās īpašības – plašo salonu un 605-1714 litru ietilpības bagāžas telpu, bet universāla vilktspēja, pateicoties 4Motion pilnpiedziņai pieaugusi no 1000 līdz 1400 kilogramiem.

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GTD2 15.marts 2024 15:13
3 0 Atbildēt

sēdekļa augstuma regulēšana, tāda arī iepriekšējiem modeļiem kuriem nav elektriski regulējami krēsli.

0pis 15.marts 2024 10:09
3 0 Atbildēt

Uzpindzelēsi haizivs purnu ar atieztiem zobiem 😄

Svira 15.marts 2024 17:36
2 0 Atbildēt

Traks esi? Vagam jebkura elektriska ierīce ir 1k pie cenas. Beidz ākstīties, tulīt tā pasātmisene pārsniegs 150k eiro slieksni. Un tas viss par ko? Es saprastu tur vel būtu kāda vaida braukt, bet ne viņš kluss/komfortabls ne tas auto sportisks, vienkārši privātais autobuss un tas arī viss.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Škoda paziņo uzlādējamā hibrīda Kodiaq iV cenu

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda atklājis savā modeļu klāstā pirmā uzlādējamā hibrīda cenu. Kodiaq iV Vācijas tirgū Selection komplektācijā maksās 48 530 eiro . Lasīt vairāk

 

Brauc trīs promiļu reibumā: policija aiztur smagi iereibušus kravas auto un elektrovelosipēda vadītājus

Uz Jelgavas šosejas aiztur kravas automašīnas vadītāju trīs promiļu reibumā, bet Imantā policijai nācās aizturēt vīrieti, kurš šādā reibumā brauca ar elektrovelosipēdu. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 2

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti