Valmierā būs “Wash & Drive” pašapkalpošanās automazgātava

 
"Wash & Drive" | 15.marts 2016 7:13

​​Priecīga ziņa tīrību mīlošajiem Valmieras autovadītājiem - SIA "Wash & Drive" paziņojis, ka vasarā šajā Vidzemes pilsētā atklās pirmo pašapkalpošanās automazgātavu.

Investējot 400 tūkstošus eiro, Valmierā, Rīgas ielā 67, Rīgas un Skolas ielas krustojumā, uzsākta Valmierā pirmās "Wash & Drive" pašapkalpošanās automazgātavas būvēšana. Automazgātavas plānotā kapacitāte ļaus apkalpot līdz pat 800 automašīnām dienā. Jauno automazgātavu plānots atvērt pirms Līgo svētkiem.

"Noslēdzoties dubļainajai ziemas sezonai, cilvēki aizvien vairāk pievērš uzmanību sava auto spodrībai un tehniskajam stāvoklim, taču bieži šķērslis ir garās rindas un salīdzinoši augstās mazgāšanas izmaksas. Paplašinot pašapkalpošanās automazgātavu tīklu, mēs radām iespēju šoferiem savu auto nomazgāt piecu līdz septiņu minūšu laikā, turklāt ieguldot tikai divus eiro," norāda Augusts Iesalnieks, SIA "Wash & Drive" valdes loceklis.

Kopumā automazgātavā būs sešas slēgtā tipa mazgāšanas kabīnes vieglajiem automobiļiem. Papildus augstspiediena mazgāšanas rīkam būs pieejama arī putu birste, ar kuru klients var kārtīgi nomazgāt savu auto, kā arī divi putekļsūcēji. Ieklausoties klientu vēlmēs, Valmierā tiks piedāvāta jauna iespēja – riepu un disku mazgāšana. Laika gaitā šī mazgāšanas programma tiks ieviesta arī citās automazgātavās. Automazgātavā atradīsies arī naudas maiņas aparāts, lai autovadītājiem būtu iespēja samainīt naudaszīmes pret monētām.

Skaidrojot pašapkalpošanās tīkla attīstību nākotnē, "Wash & Drive" uzņēmuma vadība norāda, ka Latvijas tirgū ir augsts pieprasījums pēc šādiem risinājumiem. Tādēļ kopumā divu līdz trīs gadu laikā SIA "Wash & Drive" vadība visā Latvijā plāno izveidot vairāk nekā 40 automazgātavas ar 160 līdz 200 atklāta tipa mazgāšanas boksiem, investējot tajās aptuveni 12 miljonus eiro. Uzņēmuma vadība prognozē, ka nākotnē "Wash & Drive" tīkls diennaktī spēs apkalpot līdz pat 20 tūkstošiem automašīnu visā Latvijā. "Wash & Drive" automazgātavas ir atvērtas 24 stundas un strādā bez brīvdienām.

Domājot par straujāku attīstību, SIA "Wash & Drive" vadība šobrīd aktīvi meklē iespēju iegādāties zemesgabalus 400 līdz 2000m2 lielumā, kas būtu piemēroti automazgātavu būvniecībai. Priekšroka tiek dota tiem zemesgabaliem, kuri atrodas stratēģiski svarīgās vietās – pie degvielas uzpildes stacijām, lielveikaliem, ātrās ēdināšanas iestādēm, dzīvojamiem rajoniem u.c.

"Wash & Drive" automazgātavās tiek izmantotas "Karcher" tehnoloģijas un aprīkojums, kas tiek augstu vērtēts Eiropā un Skandināvijas valstīs.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti