Oficiālais licencētais Mobile.de partneris Carweb.lv uzsācis darbu Latvijā 13

 

Foto: Publicitātes attēls

Carweb | 11.jūnijs 2018 13:02

Savu darbību Latvijā uzsākusi Carweb.lv - Igaunijas lietotu transportlīdzekļu tirdzniecības uzņēmuma Carweb.eu (iepriekš Mobile.ee) pārstāvniecība.

Tas ir arī Eiropas lielākā automašīnu tirdzniecības portāla Mobile.de oficiālais licencētais partneris Latvijā, kas piedāvā pasūtīt, iegādāties un piegādāt automašīnas no Eiropas un citām pasaules valstīm, pilnībā automatizētā pasūtīšanas platformā, ļaujot izvēlēties transportlīdzekli no vairāk nekā pusotra miljona sludinājumu.

“Carweb.lv mainīs lietotu transportlīdzekļu iegādes paradumus, paceļot auto iegādes iespējas jaunā līmenī,” skaidro SIA Carweb Latvia valdes loceklis Rauls Tobijs (Raul Tobbi). “Carweb.lv ir pirmā pilnībā automatizētā pasūtīšanas platforma, kurā transportlīdzekli var ne tikai pasūtīt, bet arī pieprasīt tā pirmspirkšanas pārbaudi, saņemt līzinga piedāvājumu un nopirkt to uzreiz līzingā, kamēr auto vēl ir Eiropā, kā arī saņemt profesionālu konsultāciju par automašīnas vai cita interesējošā transportlīdzekļa piegādi no Eiropas. Pēc klienta izvēles pasūtītajai automašīnai varam papildus uzstādīt drošības sistēmas, noformēt līzinga dokumentus sadarbībā ar Swedbank, SEB vai Citadele, reģistrēt transportlīdzekli CSDD un pat iziet tehnisko apskati. Tāpat varam uzstādīt arī dažādu papildu aprīkojumu, noformēt OCTA un KASKO, kā arī veikt transportlīdzekļa apkopi.”

Pērkot transportlīdzekli Carweb.lv pēc klienta izvēles tiek piedāvāta arī auto vizuālā un tehniskā garantija, kas pircējam dod pārliecību par to, ka iegādātais transportlīdzeklis patiesi atbilst pārdevēja norādītajam stāvoklim. Tāpat pircējs var tiešsaistē sekot pirkšanas procesam un saņemt braukšanai jau gatavu automašīnu jaunajā Carweb.lv salonā Rīgā, Gunāra Astras ielā 5.

Carweb.lv Latvia ir Igaunijas Moneklar OÜ grupas uzņēmums, kas kaimiņvalstī veiksmīgi darbojas jau vairāk nekā 20 gadus, pērn tur realizējot vairāk nekā 1500 auto. “Moneklar OÜ ilggadējā un veiksmīgā darbība nodrošina to, ka padziļināti pārzinām lietotu automašīnu tirgu un varam atbalstīt klientus it visā, kas saistīts ar transportlīdzekļa izvēli, tā vēstures pārbaudi, pirkuma finansēšanas iespējām Latvijā, transportēšanu, kā arī reģistrāciju,” stāsta Rauls Tobijs

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 11.jūnijs 2018 20:41
5 3 Atbildēt

Nobankrotēs.

Mobile.de auto ir dārgāki nekā ss.

Jebkurš autotirgotājs pateiks, ka ja grib noraut peļņu trešajās valstīs, vajag pirkt salveidž un to uztaisīt par gandrīz jaunu no Vācijas.

es 11.jūnijs 2018 16:45
4 0 Atbildēt

Nu ja tiešām Igauņi, tad varbūt beidzot arī no Vācijas kautko sakarīgu varēs dabūt.

tuklais 11.jūnijs 2018 15:55
3 1 Atbildēt

Rakstā taču rakstīts, ka igauņu uzņēmums, kāda šokolādes māja?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti