6 stilīgi un noderīgi automašīnu aksesuāri (+ FOTO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Inchcape Motors | 14.augusts 2018 12:00

“Neatkārtojama automašīnas āriene, papildu komforts, lielāka drošība un jauda – to visu iespējams panākt ar aksesuāru palīdzību, bez kuriem mūsdienās vairs nespēj iztikt neviens autovadītājs. Svarīgi, lai aksesuāri būtu ne tikai oriģināli un iespaidīgi, bet arī funkcionāli un droši,” uzsver MINI zīmola vadītājs “Inchcape Motors Latvia” Jānis Cunskis. Zemāk – 6 interesanti piemēri.

Kafijas aparāts automašīnā  
Pārvietojamus kafijas aparātus noteikti izdomājušie tie, kuri nespēj iedomāties savu dzīvi bez tases karstas kafijas jebkurā vietā un laikā. Patiešām, nekas tā neīsina sastrēgumos pavadīto laiku, kā tase aromātiskas kafijas. Pārvietojamo kafijas aparātu piedāvājums ir iespaidīgs. Viens no populārākajiem modeļiem – Handpresso ražotais kafijas aparāts, kurā kafiju var uzvārīt gan izmantojot kafijas tabletes, gan maltu kafiju.

Atver durvis un sarīko gaismu šovu
Stilīgs un mūsdienīgs auto stila elements – durvīs iestrādāti gaismas projektori. Šādu aksesuāru piedāvā arī britu MINI Cooper, pakalpojuma MINI Yours Customised ietvaros. “Tiklīdz tiek atvērtas automašīnas durvis, ieslēdzas projektori, un blakus automašīnai redzami grafiski attēli. Katru reizi iekāpjot automašīnā un izkāpjot no tās, jūs redzēsiet savu individuālā attēla projekciju,” paskaidro Cunskis. Aksesuāru komplektā ietilpst divi durvju projektori un divi attēli. Attēlus, krāsas, simbolus un rakstus varat izvēlēties paši. Īpaši populāri attēli ir Apvienotās Karalistes karogs un JCW Pro. 

Automašīnu zīmolu cimdi
Nav neviena iemesla kādēļ liegt sev iegādāties autovadītāja cimdus. Īpaši, ja vēlaties parādīt savu piederību autovadītāju pasaulei ar šā aksesuāra palīdzību. “Cimdi ir ļoti praktisks aksesuārs. Pirmkārt, tie novērš stūres slīdēšanu autovadītāja rokās, tātad, vadīt automašīnu ir drošāk. Otrkārt, cimdi pasargā rokas no aukstuma. Treškārt, šādi cimdi palīdz saglabāt mīkstu un maigu roku ādu, ja bieži tiek vadīta automašīna. To īpaši novērtē sievietes.

Daudzi pazīstami auto zīmoli piedāvā dažādus cimdu modeļus – īsos, standarta, ādas, auduma, zamša. Modes un minimālisma cienītājiem varam ieteikt Christian Lacroix īsos cimdus. Savukārt, Chanel piedāvā melnus, matētas ādas retro stila cimdus, kuri atgādina 80.gadu modes vēsmas. “Svarīgākais, lai autovadītāja cimdi ir pareizajā izmērā, citādi tie traucēs vadīt automašīnu, ierobežos kustības un var pat noberzt pirkstus,” skaidro eksperts.

Atslēgu meklētājs ar lampiņu
Atrast pazaudētās automašīnas atslēgas var būt izaicinājums. Šo problēmu itin viegli var atrisināt, ja izmanto atslēgu piekariņu – meklētāju. Ir pieejami pavisam vienkārši modeļi, kuriem atliek tikai uzsvilpt, un tie atsaucas ar skaņas signālu. Sarežģītāki modeļi savienojami ar mobilo telefonu, kurā uzstādītā lietotne atgādinās paņemt līdzi atslēgas, tiklīdz attālināsieties no tām. Piemēram, populārais atslēgas piekariņš no Key Finder. 

Matu ieveidošana
Mēs dzīvojam laikmetā, kad iegūt jaunu frizūru kāro nevien modes dāmas, bet arī jaunkungi. Kam ir mati, ir vēlēšanās tos ieveidot. Ņemot vērā šo jauno tendenci, matu taisnotāji, lokšķēres un pat fēni, kas darbojas izmantojot piepīpētāja vai 12V kontaktligzdu, ir visnotaļ moderns aksesuārs.

Kā likums, šīs kompaktās ierīces ir pietiekami jaudīgas, lai atsvaidzinātu frizūru (piemēram, pēc darba un pirms randiņa), iztaisnotu atsevišķas matu šķipsnas, ieveidotu matu galus  un vērstu par labu mitrā gaisa sekas. “Izvēloties matu veidošanas ierīci, pievērsiet uzmanību pārklājuma materiālam. Vēlams, lai tas būtu keramikas vai teflona, nevis metāla, bet tā maksimālā uzkaršanas temperatūra 180-200 grādi,” brīdina MINI eksperts.

Spogulis ar Apvienotās Karalistes karogu
Izvēlies košu sānskata spoguļu rotājumu savam MINI Cooper, piemēram, modīgu Apvienotās Karalistes karoga vai John Cooper Works Pro tēmas rūtotu krāsojumu. Ar tādiem spoguļiem nepaliksiet neievēroti! Atpakaļ skata spoguļiem MINI piedāvā deviņus stila risinājumus, kas paredzēti trīsdurvju un piecdurvju automašīnas versijām.

“Visi dizaina MINI Cooper dizaina elementi pieejami dažādās variācijās – var izvēlēties dažādus rakstus, ikonas, krāsas un tekstus. Ar izvēlēto dizainu varat dalīties ar citiem lietotājiem un draugiem sociālajos tīklos,” piebilda eksperts.

 

 
Visi komentāri
 
xxx 15.augusts 2018 11:49
0 0 Atbildēt

Varēja vēl miniprežus piedāvāt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Kad neredz acīmredzamo (+ VIDEO) 22

Pa kreiso malējo joslu braucošais pikaps ar piekabi pazaudē daļu kravas. Vadītājs apstājas, padod atpakaļ un sāk nostiprināt no piekabes izkritušo priekšmetu, taču brīdi vēlāk stāvošajā sastāvā ietriecas vieglais automobilis. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām elektroauto par 20 000 eiro (+VIDEO) 6

Ķīniešu elektromobilis Ora neilgi pēc ierašanās Latvijā sacēlis pamatīgu ažiotāžu, turklāt vismaz ducis drosmīgo jau izvēlējušies to kā savu. Šajā video skaidrosim, kā Ora 03 uzvedas gaitā, un cik praktisks un ietilpīgs ir tās salons reālā braucienā. Lasīt vairāk

 

“Latvijas Gada auto 2024” TOP 3 modeļi. Kādi tie ir? (+ FOTO)

20.martā sāksies jaunāko automobiļu pieteikšana konkursam "Latvijas Gada auto 2025", kas ilgs līdz 31.oktobrim. Kad visi konkursam pieteiktie auto tiksies vienuviet Lielajā Testa braucienā, kas iepriekš notika Mežaparka Lielajā estrādē Lasīt vairāk

 

Ar jaudu līdz 326 Zs - Volkswagen prezentējis jauno ID.3 GTX (+ FOTO) 6

Vācijas autobūves uzņēmums Volkswagen iepazīstinājis ar jauno ID.3 GTX – sportisku elektriskās piedziņas modeli, kas pārdošanā nonāks šogad. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti