Kā “neapdedzināties” meklējot īsto autoservisu? Motointegrator.lv!

 

Foto: Publicitātes attēls

Motointegrator | 21.novembris 2022 16:04

Latvijā autoservisu ir ļoti daudz, pēc dažādiem datiem, līdz pat četriem tūkstošiem, un tie ir dažādu līmeņu, tāpēc sev piemērota servisa atrašana var aizņemt laiku un radīt liekus tēriņus. Neviļus rodas jautājums – kā atrast īsto un neapdedzināties?

Viens no lielākajiem auto rezerves daļu izplatītājiem Eiropā “Inter Cars” ir izstrādājis bezmaksas platformu, kas savieno autovadītājus un autoservisus – “Motointegrator.lv”. Tā ir pieejama arī Latvijā, un ir lielākā autoservisu datubāze tiešsaistē.

Platformā “Motointegrator.lv” autoservisi var norādīt savus pakalpojumus, informēt klientus par īpašajām akcijām un piedāvājumiem, piekļūt automobiļa remonta vēsturei, ja klients būs devis šādu atļauju, saskaņot tāmes, ieteikt remontdarbus un tamlīdzīgi.

Autovadītājiem tā ir bezmaksas datubāze, kur meklēt autoservisu plānotām apkopēm vai negaidītiem remontdarbiem, iepazīties ar objektīvām atsauksmēm, salīdzināt cenas un pieteikt vizīti elektroniski.

Bezmaksas digitālā platforma “Motointegrator.lv” palīdzēs gan pašam auto īpašniekam, gan autoservisam sekot līdzi tam, kādā stāvoklī ir auto, kad nepieciešams veikt auto tehnisko apskati vai kad beigsies transportlīdzekļa apdrošināšana.

Visa spēkrata “slimības vēsture” vienuviet

Šajā vietnē katrs auto īpašnieks var glabāt sava auto “slimības vēsturi” jeb izveidot digitālo servisa grāmatiņu, kurā uzglabāt visu informāciju par servisa un remontu vēsturi. Ar auto īpašnieka atļauju šī informācija var būt pieejama vienam vai vairākiem autoservisiem, lai varētu precīzāk plānot nepieciešamās apkopes un izmaksas.

“Tagad katram autobraucējam ir vieta, kur ērti un pārskatāmi piefiksēt un uzglabāt informāciju par savu auto – no riepu protektora dziļuma līdz bremžu nodiluma stāvoklim un tehniskās apskates datumam. “Motointegrator.lv” piedāvā informāciju apkopot vienuviet – digitāli –, tā atvieglojot dzīvi gan pašam autobraucējam, gan autoservisiem,” stāsta
“Motointegrator.lv” projekta vadītājs Latvijā Ivars Klints. 

Turklāt digitālā servisa grāmatiņa ļauj sekot līdzi visiem izdevumiem, kas saistīti ar auto
apkopi un remontu. 

Pārbaudītas atsauksmes par autoservisiem

Nav noslēpums, ka viens no veidiem, kā meklējam un atrodam dažādus pakalpojumu sniedzējus, ir – paļaujoties uz atsauksmēm vai ieteikumiem. Arī “Motointegrator.lv” ikviens autoservisa klients var pievienot atsauksmi par saņemto pakalpojumu, kvalitāti un citiem parametriem. Pirms publicēšanas šīs atsauksmes tiek verificētas, lai citi autovadītāji varētu
iegūt objektīvu informāciju.

Pievienojot atsauksmi “Motointegrator.lv”, lietotājam ir jāsniedz dati par savu transportlīdzekli un jāmin autoservisa apmeklējuma datums, lai platforma var apstiprināt, ka šāda vizīte tiešām ir notikusi. 

Iespēja salīdzināt pakalpojumu cenas

“Motointegrator.lv” autoservisi ir lūgti norādīt dažādu pakalpojumu cenas vai vismaz – ar kādām starta izmaksām auto īpašniekam būtu jārēķinās. “Šādi nozare kļūst caurspīdīgāka, un klientam ir vieglāk izsvērt dažādus “par” un “pret”,
tostarp cenas, izvēloties auto servisu. Tas ietaupīs gan laiku, gan nervus,” saka Klints. 

Platformu jau izmanto 12 Eiropas valstīs, tāpēc nepieciešamības gadījumā ir iespējams atrast informāciju arī par servisiem ārpus Latvijas, piemēram, ceļojuma laikā. 

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti