Īpašais piedāvājums ķīmiskajai tīrīšanai ar paroli "iAuto.lv" par 45 EUR (+ FOTO) 27

 
Best Cleaning | 17.janvāris 2023 19:38

Esam jauns uzņēmums un aicinām novērtē mūsu pakalpojuma kvalitāti par iepazīšanās cenu!

Darbā izmantojam "Karcher" putekļu sūcējus. Grīdas tīram gan ar tornadoru, gan Karcher puzzi. Āda tiek rūpīgi tīrīta ar mīkstajām "Bad Boys"profesionālajām birstēm, kas iztīra visas poras, un padara ādu mīkstu un matētu.

Lai efektīvi iztīrītu virsmas, paneļus, krēslus un grīdu, darbam tiek izmantotas premium auto A klases Itāļu firmas "FRA - BER" līdzekļi.

Tie ne tikai rūpīgi un ātri iztīra audumu un virsmas, bet arī veic dziļo tīrīšanu un likvidē smakas, pateicoties organisko netīrumu molekulu pilnīgai bioloģiskai noārdīšanai, piedod svaigu un tīru aromātu.

Ar atlaižu kodu "iAuto.lv" saņem 25% atlaidi pilnai ķimiskajai tīrīšanai un maksā 45 eur par vieglā automobiļa vai krosovera salona tīrīšanu. 

Cenā ietilpst:

  • Salona tīrīšana ar putekļu sūcēju
  • Grīdas ķīmiskā tīrīšana
  • Sēdvietu ķīmiskā tīrīšana
  • Paneļu ķīmiskā tīrīšana
  • Durvju ķīmiskā tīrīšana
  • Bagāžnieka ķīmiskā tīrīšana 
  • Stiklu tīrīšanas no iekšpuses
  • Aizsardzības uzklāšana paneļiem un virsmām
  • Salona žāvēšana

Automobilis ir jāatved uz Vecmīlgrāvja 1. līnija 5, Rīga (Mangaļu kuģubūvētavas rajonā). Auto ārpuses mazgāšana netiek piedāvāta.

Piedāvājums ir ierobežots laikā līdz 2023.gada 31.maijam.

Zvani un rezervē brīvos pieejamos laikus pa tālruni 20148125.

Foto: Publicitātes attēls

 
27 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
R(8) 18.janvāris 2023 11:44
6 0 Atbildēt

Nu ko lai saka , kad cilveks ir ka cuka , tad vinam autins ir pie...dirsts , es savu braucamo tiru katru nedelu un man tas aiznem tikai 1stundu , tapat mana auto ir aizliegts lietot edamo un visadus tur dzeramos , papiriti iebaz kabata , kad izkapsi , tad varesi mierigi izsviest miskaste , ari mums ir sunitis , mes vinu tapat autosalona nelaizam un tur nekadas spalvas nav , jo parvadajam speciala buriti , ziemas perioda man ir gumijas vaninas , ta , lai netirumus varetu vieglak iztirit , tapat ziemas perioda katru nedelas nogali braucam slepot ar gimeni , slepes auto salona netiek novietotas , tas vienmer ir uz jumta bagaznieka un visas mitras drebes ieliekam soma , es nevelos nevienu parmacit , katrs ir saimnieks savam auto un ta ir vina izvele kada stavokli ir vina auto

Iautofans 18.janvāris 2023 12:35
5 6 Atbildēt

Tu nu gan esi īsts nūģis. Bet tā ir kad kaut kāds sūda dzelzsgabals ir gadsimta investīcija. Žēl tikai ka bērniem jāpacieš tāds fāterīts nūģis kas pat makdonalda fričikus neļauj mašīnā uzēst.

Iautoexperc 18.janvāris 2023 14:45
3 2 Atbildēt

Cilvēks, kas ēd friškas mēģina moralizēt par dzelzsgabalu

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti