Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenām atšķirīgas tendences 5

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 20.jūlijs 2024 11:17

Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenām pagājušajā nedēļā bija atšķirīgas tendences, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Rīgā cena samazinājās dīzeļdegvielai, bet palielinājās benzīnam, Viļņā cena samazinājās gan benzīnam, gan arī dīzeļdegvielai, savukārt Tallinā degvielas cenas pieauga.

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Tallinā, seko Rīga un Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Tallina, bet lētākā dīzeļdegviela darba nedēļas beigās bija Viļņā.

Cena šodien 21.07.2024:

Šajā darba nedēļā Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena pieauga par 1,2% un maksāja 1,684 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā samazinājās par 2,4% un piektdien maksāja 1,614 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena samazinājās par 1,3% - līdz 1,539 eiro par litru, kā arī dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā samazinājās par 1,3% - līdz 1,499 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena kāpa par 2,3% - līdz 1,759 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā palielinājās par 2,5% - līdz 1,609 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās nedēļas laikā ir pieaugušas - Rīgā autogāzes cena nedēļas laikā palielinājās par 1,4% un maksāja 0,745 eiro par litru, Viļņā pieauga par 3,1% - līdz 0,662 eiro par litru, bet Tallinā nemainījās un bija 0,67 eiro par litru.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kad nav ko šreibt 20.jūlijs 2024 18:34
2 0 Atbildēt

Vai arī citās Baltijas galvaspilsētās skribenti apcer tirgotāju fantāzijas?Kad daudz tādu muļķību ir sarakstīts,var uzlaist ChatGPT,lai atklātu smalko tirgzinības knifu centiņu .išanā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Rīgā ceļa zīmēm ticēt nevar, ceļu būvnieki Vianova nedarbi uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 5.9.2024 (+ VIDEO) 9

Ceļa remontētāji atkal grēko ar ceļa zīmju un vadstatņu izvietošanu, iAuto atkal spiests pieminēt projektētāju, būvnieku un kontrolētāju atbildību. Taču ir arī labā ziņa - vieta, kur vecais asfalts satiekas ar jauno, šoreiz nofrēzēta godam, tādēļ neveido atsitienu, kas būvniekiem izdodas ne vienmēr. Lasīt vairāk

 

Nākamnedēļ Frankfurtē notiks izstāde auto nozares profesionāļiem “Automechanika Frankfurt”

No 10. līdz 14. septembrim norisināsies “Automechanika Frankfurt”, kas ir pasaulē lielākā auto nozares tehnoloģijām un pēcpārdošanas tematikai veltītā izstāde profesionāļiem. Izstādes tēma šogad ir “Braukšanas transformācija”, ņemot vērā pārmaiņas, kas šobrīd skar autobūves nozari. Lasīt vairāk

 

Latvijas auto žurnālistu komanda startēs “Enefit 24h EV race” elektroauto izturības sacensībās 2

No 20. Līdz 21. septembrim Panevēžas autodromā notiks “Enefit 24h EV race” elektroauto izturības sacensības. Tajās piedalīsies arī auto žurnālistu komanda no Latvijas, sacenšoties gan kopējā ieskaitē, gan arī atsevišķā - Baltijas mediju pārstāvju ieskaitē. Lasīt vairāk

 

Netraferētā policijas ekipāža ķer uz ātrumu ceļu būvdarbu zonā uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 4.09.2024 (+ VIDEO) 31

Autovadītāji remontu zonā brauc ievērojami ātrāk par atļautajiem 50 km/h, riskējot un arī iekrītot, kad plūsmai pievienojas netrafarētais policijas auto. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti