mixeris2 rakstījaVIEST
Tu bljadj domaa ka, ja teikaa via juglaa gaazh, tad gaazh visaa pasauleee????
Kamēr Tu izdomāji, ko man uzrakstīt,
tikmēr jau arī Teikā vairs negāž.....
mixeris2 rakstījaVIEST
Tu bljadj domaa ka, ja teikaa via juglaa gaazh, tad gaazh visaa pasauleee????
Kamēr Tu izdomāji, ko man uzrakstīt,
tikmēr jau arī Teikā vairs negāž.....
es zinu, taapeec ka chieriits tepat blakus teika un tikko pie mums arii lija
eu, tad jūs spēlēsiet vainespēlēsiet vai tikai uz Bizenāja cukurdupsi blenzīsiet
pozitiivais rakstīja:eu, tad jūs spēlēsiet vainespēlēsiet vai tikai uz Bizenāja cukurdupsi blenzīsiet
nee nu toch gejs
moška man ar aizbraukt un iztālēm no kādas sosnas pavērot to Bizenāja gorīsanos...
pozitiivais rakstīja:eu, tad jūs spēlēsiet vainespēlēsiet vai tikai uz Bizenāja cukurdupsi blenzīsiet
izskatās ka tad kad Jūs tur jau spēlēsiet, tad es te vēll blenzīšu uz darba dokumentāciju....
mjaa.... nu ko ar Tevi sviest lai iesaak, nu panjem pie sevis darbaa pozitiivo, un manis peec jaajaties ar vai bez dokumentaacijas hotj da riitam.
ucul! Tevi kaa, pakjert???
pozitiivais rakstīja:
moška man ar aizbraukt un iztālēm no kādas sosnas pavērot to Bizenāja gorīsanos...
fakts ka vēlams iztalēm, jo īpaši tuvu tai vietai, kur lepni ir novietoti Saabi, Tev ar savu sagrabējušo skārda kasti BMW nebūtu korekti tuvoties....
Sviestc rakstīja:
izskatās ka tad kad Jūs tur jau spēlēsiet, tad es te vēll blenzīšu uz darba dokumentāciju....
a ko lai pasāk, ja klients karajās uz pacēlāja un bļauj???
Gribi negribi----japalīdz.....
Sviestc rakstīja:
fakts ka vēlams iztalēm, jo īpaši tuvu tai vietai, kur lepni ir novietoti Saabi, Tev ar savu sagrabējušo skārda kasti BMW nebūtu korekti tuvoties....
tāpēc jau es nebraucu....neglītais pīlēns...
nu!!! kurš kuru???
šodien arī sportoju.. izmēģināju smaili.. rokās tulznas.. bet bija jauki!!!
MB uzvilka ZB 6:2 Paaris speeles bija iipashi spraigas, un rezultaati gaaja pat liidz 29:27 un 27:25. Abas, protams, uzvareeja MB iisteniibaa ljoti forshi paspeeleejaam, un komandas bija ljoti vienliidziigas.
Nemuldi. Bija 5:2 nevis 6:2
Un cuuka atkal aizmirsa botas
SuperZigis rakstīja:
elSprogo rakstīja:MB uzvilka ZB 6:2 .
citu variantu es nemaz nespēju iedomāties, atceroties Bizenāja un Mixera vārtīšanos pa smiltīm....
nu ja, tā višs ir, ja manis naf laukumā, tad uz pozitīvu rezultatu mazz cerības.....
SuperZigis rakstīja:nu Tu jau mums esi futbola speciālists...it sevišķi Sviesta deja ir visiem ļoti labā atmiņā......
es jau armierā vēll padejot...
bet naf jau kas spele.....
vismaz no Zviedru biedriem....
tu sviest pa priekshu atbrauc un tad muldi
SuperZigis rakstīja:Bizenāj! Piesakies pie MB! Ir atrasta LABA un DAUDZ lētāka vieta, kur spēlēt......
nu nu, lai piesakaas atradeejs...
jauna nedeelja klaat, jauks laiks aaraa un taa negribaas atrauties no ierastaa kreesla, kuraa tik jauki iedraas uzbliidushaas miesas, taa negribaas atstaat vienu pashu iemiiljotaa dzeeriena traucinju, taa negribaas neko......
bet ja nu?>??
Biz
Tas i tavs iepazisanas sludinajums?
nu shodien ir taads lacinjsh aaraa, ka pat mirushajiem gribaas speeleet voljuku nekas netraucee, temp. ap 26, saule, leens veejinjsh, taaka kab nedzirdeetu nekaadas atrunas
Kredoks rakstīja:Biz
Tas i tavs iepazisanas sludinajums?
veelies draudzeeties???
Man ir atruna, es vairs nedzīvoju Vecmīlgrāvī, tā kā nebūšu
TURBOPIILE VEEL IR PARAADAA LATU
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!