mixeris2 rakstīja:TURBOPIILE VEEL IR PARAADAA LATU
ZINU!!! ES JAU ATVAINOJOS PAR PAARPRATUMU UN APSOLIIJU, KA NAAKMAREIZ ATDOSU!! JA STEIDZAMI VAJAG VARU PAARSKAITIIT UZ KONTU!!!
mixeris2 rakstīja:TURBOPIILE VEEL IR PARAADAA LATU
ZINU!!! ES JAU ATVAINOJOS PAR PAARPRATUMU UN APSOLIIJU, KA NAAKMAREIZ ATDOSU!! JA STEIDZAMI VAJAG VARU PAARSKAITIIT UZ KONTU!!!
bizenajs rakstīja:nu shodien ir taads lacinjsh aaraa, ka pat mirushajiem gribaas speeleet voljuku nekas netraucee, temp. ap 26, saule, leens veejinjsh, taaka kab nedzirdeetu nekaadas atrunas
šodien esot trešā-nelabvēlīga laika prognoze....
Lieli cilvēki, tādā karstumā, pie fiziskas slodzes, ātri svīst, un tas var nopietni apdraudēt sirds darbību...
Nu nezinu, nezinu.....
un degviela tik dārga......
un jaunās kedas spiež, īsti neievalkātas....
S V I E S T
Tu taatad esi vaargs nevariigs slims nabadziigs auto detalju tirgotaajs kursh no bagaataas amerikas tantes dabuujis kedas kuras 10 gadus staaveeja plauktaa kaa iipashs daargusm un tagad jau ir par mazu!
mixeris2 rakstīja:
S V I E S T
Tu taatad esi vaargs nevariigs slims nabadziigs auto detalju tirgotaajs kursh no bagaataas amerikas tantes dabuujis kedas kuras 10 gadus staaveeja plauktaa kaa iipashs daargusm un tagad jau ir par mazu!
ne tak.......
vienkārši man patīk drusku paīdēt.....
a kas tu zilais esi vai?
mixeris2 rakstīja:a kas tu zilais esi vai?
neā, es esmu dzeltenais....
A Tu laikam esi sarkanģīmis???
mixeris2 rakstīja:a kas tu zilais esi vai?
mazohists,
dari taa veel jaa veel....
Sviestc rakstīja:
mixeris2 rakstīja:
S V I E S T
ne tak.......
vienkārši man patīk drusku paīdēt.....
Man patiik paiideet
Tu veel iemaacies nagus lakot un smuki kustinaat rocinjas
Sarkangjiimji ir indiaanji
a man rado taadu nav
mixeris2 rakstīja:Man patiik paiideet
Tu veel iemaacies nagus lakot un smuki kustinaat rocinjas
apsolūti neargumentēts apgalvojums
īdēšanai ar nagu lakošanu naf nekāda sakara...
a Tavi teksti ir ļoti piesātinati ar sarkanajiem ģīmīšiem....
un lai gan Tev skiet, ka Tu neesi indinanis, tomēr radu rakstu, Tevis vēll neapzinatās saknes, liek sevi manīt Tavu domu gājienos...
Tatad, paliek mums noskaidrot, kurā gadsimta tad Tava dzimta ir šeit ieceļojusi, un ar kādu mērķi???
Pēc tekstiem it kā mērķis, jau liek sevi manīt...
tas skiet ir saistīts, ar vietējo pamatiedzīvotāju diskriminācijas, un viņa gaišo tēlu noķengašanas mēģinājumiem....
A kas vell Tev ir aiz ādas???
A MOŠ UZ SVIESTA TOPIKU.. CIK VAR D..
Tajaa topikaa man mamma neljaava iet
vai shodien kaut kas notiek?
It kaa gribaas , bet no Keguma liidz saulkrastiem savs sotaks , paardomaam pilns briidis :-;
perkons rakstīja:vai shodien kaut kas notiek?
It kaa gribaas , bet no Keguma liidz saulkrastiem savs sotaks , paardomaam pilns briidis :-;
meties kopaa ar Turbopiili, uculu un ta jau nav vaires ne daarki ne taalu
Es vēl ne, kad būšu tā pa īstam Ogrē iekārtojies tad jau varēs, pagaidām vēl ne
Tad ZB shodien cieminus gaida Lilastee???
lielgabalu galju jau vienmeer vaig
moš mani kāds ar mazo astīti uz astes..
varu panjemt!
Pie tevis varetu buut kaut kur bez 25 septinjos!
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!