Nu , tad kaads no shamaas puses brauc vai nee?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nu , tad kaads no shamaas puses brauc vai nee?
Labvakar!!
Tātad vakar, visi īstenie Sportisti tikās Lilastē....
vakars bij jauks, bet diemžel, pasākuma norises gaitā bija trīs cietušie sportisti, Biz, Hammers un es.....
tāpēc iesaku turpmāk iecelt atbildīgo par drošības tehniku, kurš dalībniekiem pirms pasākuma, nolasa nelielu instruktāžu, ka arī veic pasākuma dalībnieku medicīnisko apskati...
Cietāt no slāpēm, vai kādas traumas
Flints rakstīja:Cietāt no slāpēm, vai kādas traumas
es grozot vistas kaju uz mangāla, apdedzināju pirkstu...
A Biz un Hammers bij gandrīz vai ieģipsēti...
Jā. Sports ir nopietna lieta
Flints rakstīja:Jā. Sports ir nopietna lieta
Tā viņš ir.......
Bet neskatoties ne uz ko, Mēs---īstenie Sportisti, spītīgi paciešot visas sāpes un likstas, ejam tālāk, pretī jauniem sporta sasniegumiem!!
Urā, Biedri!!!!!!
Sviestc rakstīja: Bet neskatoties ne uz ko, Mēs---īstenie Sportisti, spītīgi paciešot visas sāpes un likstas, ejam tālāk, pretī jauniem sporta sasniegumiem!!
Kādi ta ir tie sasniegumi litrabolā?
Skardnieks rakstīja:
Sviestc rakstīja: Bet neskatoties ne uz ko, Mēs---īstenie Sportisti, spītīgi paciešot visas sāpes un likstas, ejam tālāk, pretī jauniem sporta sasniegumiem!!
Kādi ta ir tie sasniegumi litrabolā?
vakar jaunu rezultatu šaja disciplīna nebija, jo izpalika Hammeram sasolītie 20 T.....
Āreče, lūk arī viņš!
Tas sporta topiciņš!
Skatos, ka viss atkal notiek, labi, labi, taa tik tureet! Un kas shajaa vasaraa guust uzvaru SAAB/Volvo jeb MB? Vai litrabols?
Izskatās, ka šogad tavu pūkaino muguriņu Lilastē redz tikpat bieži kā mani.
vissvienalga
mana mugurinja tur vispaar nav bijusi shajaa gadaa. Eh, daudz visa kaa, nu ja ir jau SAABistiem taas bildes no UK ko paaraadiit, gan taa kvalitaate nekaada, tumshs, bet bija tur taads nokliidis SAABs, kas man par maajaam atgaadinaaja...
Tu ir tālēs zilajās?
Nea, nu jau laicinju esmu LV, kopsh februaara.
Tad jau atliek vien parakāties pa skapi un atrast savu rozā triecientērpu
vasara, juura, meitenes, volejbols un protams SAAB
Man kaut kā tas viss neiet kopā...
Ups, izmuldējos... tūlīt sāks bombardēt...
Jauks vakars, nasīs spiežas skuju smarža un svaigais jūras gaiss, uz ugunskura omulīgi cepjas vistiņa, jauks volejboola laukums, ar jūras smiltiņām,pirtiņa jau kuras un visapkārt skan uzmundrinoši teksti...
"Mūdzi, kā Tu sit pa bumbu!!
Ko stāvi kā miets???
Ja nemāki spēlēt, tad nelien uz laukuma!! un t.t....."
Vai naf jauka idille?
Vai viss aukstāk minētais nav reāls iegansts, lai pasportotu nedaudz trešdienas pievakarē???
hammers rakstījaie labaakaas gribas, bet atsaucu savu klaatbuutni shovakar darps saproties ...
nu vo.....sākas......
kādus iemeslus tik neizdomā tie, kuri ir nolēmuši sev uzaudzēt alus vēderus....
sabozham olinjas un aidaa bumbot!!!
Sviestc rakstīja:Jauks vakars, nasīs spiežas skuju smarža un svaigais jūras gaiss, uz ugunskura omulīgi cepjas vistiņa, jauks volejboola laukums, ar jūras smiltiņām,pirtiņa jau kuras un visapkārt skan uzmundrinoši teksti...
"Mūdzi, kā Tu sit pa bumbu!!
Ko stāvi kā miets???
Ja nemāki spēlēt, tad nelien uz laukuma!! un t.t....."
Vai naf jauka idille?
Vai viss aukstāk minētais nav reāls iegansts, lai pasportotu nedaudz trešdienas pievakarē???
bizenajs rakstījaabozham olinjas un aidaa bumbot!!!
Vakars vēl patālu, bet varētu varbūt uzprasīties uz pavešanu.
Esu aiz veikala......
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!