Zigi, es jau vēl nezinu, kas tad pretinieka komandā Ka nesanāk milžu cīņas Bet tā zaļā kastīte uzrakstu РПГ , kurā elSprogo baravikas no meža gribēja nest, būs man līdzi
Zigi, tu raķetes jau notēmēji?
Zigi, es jau vēl nezinu, kas tad pretinieka komandā Ka nesanāk milžu cīņas Bet tā zaļā kastīte uzrakstu РПГ , kurā elSprogo baravikas no meža gribēja nest, būs man līdzi
Zigi, tu raķetes jau notēmēji?
SZ
Tu pelnies uz GoldenEye titulu!
Frichi nevinees, jo vinji jau nav vinneejushi peedeejos divus pasaules karus
A varbut vienkarshak ir braukt uz iAuto tusu
Cik man zinams ka vairaki kas domajams ka it ka piedalisies krtasbumboshana patiesiba nepiedalisies un brauks iAuto tusu
Esmu liela nezinja!
Kredoks rakstīja:A varbut vienkarshak ir braukt uz iAuto tusu
Cik man zinams ka vairaki kas domajams ka it ka piedalisies krtasbumboshana patiesiba nepiedalisies un brauks iAuto tusu
Esmu liela nezinja!
Nu tā arī notiksies. Mans gribēja uz to penteļpoli braukti, bet brausim, ka uz iauto tusu.
Kredoks rakstīja:A varbut vienkarshak ir braukt uz iAuto tusu
Esmu liela nezinja!
Kuri ir tie nelieši
Palūgšu atzīties, vai arī publiskot viņa melīgos nikus...!!!!!
Turklāt, par laika apstākļiem runājot...
Ja tiešām būss apmācies un līss, tad man škiet ka daudz patīkamāk ir sēdēt siltā pirtiņā, nekā Siguldā drūzmēties zem pielijušām eglēm!!!
Sviestc patiesībā braukšot bekot...
Davai nolinčojiet to deģenerātu...
Sviestc rakstīja:Turklāt, par laika apstākļiem runājot...
Ja tiešām būss apmācies un līss, tad man škiet ka daudz patīkamāk ir sēdēt siltā pirtiņā, nekā Siguldā drūzmēties zem pielijušām eglēm!!!
Ja štā līst tad stipri jāpiedomā par pasākumu . Otrs jautajums , kāpēc tik vēlu , pa tumsu tusēs?
perkon: apskaties kalendaaraa 1. Oktobris, tipa taa kaa rudens jau kaadu laiku saacies un dziivojot Latvijaa pietiekami ilgu laiku jau taa kaa vajadzeeja reekjinaaties, ka vareetu liit.
Njemam liidzi vecaas dzhinsas, suudiigas botas un varbuut arii cimdus. No paareejaa pasargas kombinzons un sejas maska ar brilleem
Un kaadas probleemas nedaudz pa dubljiem un slapjumu pavaartiities.
Taa kaa no cukura buutu.
varbuut saaciet atteikties no ziemas pasaakumiem, jo aaraa tachu buus sniegs
perkons rakstīja:
Ja štā līst tad stipri jāpiedomā par pasākumu . Otrs jautajums , kāpēc tik vēlu , pa tumsu tusēs?
kāda tumsa
Pirms 16.00 startējam no Skay, ap 17.00 esam notikuma vietā, 17.30 sākam šaut...šaujam līdz kādiem 19.00 ( tici man, pilnīgi pietiekoši ) un tad būs vēll tik puskrēsla!!!
A kur tev traucē Tumsa
Pirtī ejot
da paņem svecīti līdz...
Sviestc rakstīja:
perkons rakstīja:
kāda tumsa
Pirms 16.00 startējam no Skay, ap 17.00 esam notikuma vietā, 17.30 sākam šaut...šaujam līdz kādiem 19.00 ( tici man, pilnīgi pietiekoši ) un tad būs vēll tik puskrēsla!!!
A kur tev traucē Tumsa
Pirtī ejot
da paņem svecīti līdz...
Zini kur es tev to svecīti
Tad kas brauc no ZB , nevaram tač vislaik MB aplenkumā cīnīties !
Es ar braucu un cik nopratu no mūsējiem arī Tauriņš taisās braukt Par pārējiem neznaķ
Es tomer ar pelekajiem kardinaliem brauksu uz iauto tusu.
Jums novelu labi sakrasoties - tipa pod MaxFactor!
Lai jums labi!
(bez ironijas)
Es Karā-i aiziedams, es karāi aiziedams.......
Atstāj Māsu Šūpulī, atstāj Māsu šupulī....
No kariņa pārnākdams, no kariņa pārnāktdams..
Atrod Lielu rakstītāj, atrod lielu rakstītāj...
Pavaicāju Māmiņai, pavaicāju Māmiņai,
Kas tā Lielā rakstītāj, Kas tā Lielā rakstītāj..
Ta , Dēliņ, ir tav, Māsiņ, Ta dēliņ ir tav Māsiņ,
Ko atstāji Sūpulī, ko atstāji Šupulī......
Dzigiti!!! Seglojiet rumakus...
Naidnieki nesnauž...
Operācija
"Kurzemes katls" drīz sāksies.....
SuperZigis rakstīja:MB pāri Kantainajiem!!!!!
Teica migrants Zigis, un drosības pēc palīda zem galda...
Bizenaaja saindeeshana tiek uzskatiit par provokaaciju no MB un it seviskji no SZ puses, kursh jau vairaakus gadus ir bijis labs draugs un ir galvenais aizdomaas tureetais shajaa sakraaa.
Droshi vien ka nosuutiija veestules ar balto pulveriiti kuras Bizenaajs attaisot tapa saindeets un shodien gulj gultaa un nespees mums paliidzeet kaujaa
SuperZigis rakstīja:Man tikko rācija iečerkstējās....
Un, ja nemaldos, es dzirdēju SVIESTA sāpju pilnos bļāvienus "STOP!STOP!STOP!"
bet mums ķivere tāda, pussabojāta un mēs neko nedzirdam un TURPINAM šaut.......
Eh Zigīdi, Zigīti!!!
VIsa Friču armīja trika satriekta lupatu leveros, un daļa no viņiem vēll tagad skaraida pa mežu vaidēdami!!!!
Tas ir Oficiāls paziņojums, ka Vācu auto cienītāju komanda
Mersedesss, Opel un viens Piemaldījies Renaultists, piedzīvoju nopietnu sagrāvi no Zviedru puses!!
Četru spēļu rezultāts ir 3 Zviedru uzvaras un viens neizškirts!!!!
Saab rullē pa riktīgam!!
Nu un Volvo protams ar!!!
P.S.
Paldies visiem kas piedalījās!
Īpašs paldies "Menģeļu" saimniekiem un Opelistam Sintrim par laipno uzņemšanu!!
SuperZigis rakstījaatu pareizībai pieminēsim, KA........
MB komandā piedalījās jau no volejbola laikiem pazīstamais SABOTĀŽAS speciālists SVIESTC - tā kā man nav izbrīna par iznākumu....
Un rezultāts esot 2:2 nevis tas, ko Jūs, cien. SABOTĀŽIST, e mums stāstāt.....
Zviedru komanda pielietoja arī maldināšanas taktiku, teikdami, ka SPEC.UZD.VIENĪBAS komandieris Bizenājs sēžot slims uz poda, taču īstenībā viņš bija iepircis pretgaisa aizsardzības sistēmas, kuras sabojāja manis šautām raķetēm no Vācijas puses visas koordinātes un rezultātā nevis palīdzēja MB, bet gan apšļāca vietējās govis un izkrāsoja ezerus....
Mjā SZ , muti brūķēt nav malku cirst , būtu labāk atbalstījis savējos , pat piekāpjoties tiešneša kļūdām , MBisti pagrūda ar rezultātu 3:1.
P.S. SZigim nekad neviens nestāsta patiesību
Nezinu kas tev SZ sataastiija , ka ir 2:2 , bet nu vinsh laikam nepiedaliijaas speelee
Rezultaats bija 3 pret neizskjirts un viss biedzaas jaut adaa tumsaa kur shaushana gaaja uz aklo
UN Publisks fuij vienam no MB komandas kursh ntina aatraak un man nesamaksaaja par ldoeem
a tas neizšķirts tika izcīnīts tai tumsā?
Nea!
Neizskjirts bija taapeec , ka muuseejais viens cilveeks nedzirdeeja tiesnesha jautaajumu un nepieteicaas ka ir laukumaa kaa rezultaataa tiesnesis nosvilpas un atklaajaas ka ir pa vienam sarkanajam un vienam dzletenajam speeleetaajam liidz ar to arii neizskjirts
A tumsaa peedeejais bija palicis pirmais ar meiteni kuri tapa ielenkti no aizmugures. Taads bija plaans bet nezinaajaam lkur vinji iisti atradaas, bet nu beigu beigaaas uz dullo shaujot tieshaam traapiju
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!