ņemot vērā, ka vasarā es reti tur piestaigāju, man ir humānāks priekšlikums - es šovakar no Hammera paņemu 2 DVD un rīt vienu ievedu Tev
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ņemot vērā, ka vasarā es reti tur piestaigāju, man ir humānāks priekšlikums - es šovakar no Hammera paņemu 2 DVD un rīt vienu ievedu Tev
un Tu uztaisi kopiju Audikam, kurš ies atkal citreiz garām utt utt
škiet ka Jums tajā pārdaugavā ir ļoti šauri, ka nemitīgi ejat viens otram garām..( Mums te-Juglā, gan plašumu netrūkst )
iesaku sākt domāt par iespējām rakties zemes dzīlēs, un izbūvēt tur apdzīvojamas teritorijas...
Man nav problēmas nekur noskriet garām. Esmu gan
Pārdaugavā, gan Juglā. Varu arī sagādāt tukšu pankūku apmaiņā pret to DVD pankūku.
Ta jau ta kā Bizenājs, turpu šurpu un visur
Vari piegādād uz darbu matricas, sakopēšu. Darbā gan ne, bet čerez djeņ - doma. Naf jau dauzd ~ 25 min. un 1.2 Gb
Paldies Hirsch cinema production. Filma labaa.
Uz rītdienu varu sakopēt, ja kāds pieteiksies pats nākt pakaļ Vecrīgā. Man tik skaitu pasakiet.
interesanti vērot ekipāžu attiecības
Tagad saprotu, a ja ne SaaBer izdangātais ceļš, tad 500 punkti mums būtu gājuši secen..
Visjautrāk skatīties toe, kas vēsā mierā nepamana ne SKP ne arī "slēpto" kameru
Nezinite rakstīja: interesanti vērot ekipāžu attiecības
Tagad saprotu, a ja ne SaaBer izdangātais ceļš, tad 500 punkti mums būtu gājuši secen..
Visjautrāk skatīties toe, kas vēsā mierā nepamana ne SKP ne arī "slēpto" kameru
nez, iedo palūrēt to viģiku
uculs rakstīja: Uz rītdienu varu sakopēt, ja kāds pieteiksies pats nākt pakaļ Vecrīgā. Man tik skaitu pasakiet.
man vienu pankūku, lūdzu, rīt pieskiešu...
johaidi! ieri, pankuka parcelas uz piektdienu, aizmirsu darba
uculs rakstīja: johaidi! ieri, pankuka parcelas uz piektdienu, aizmirsu darba
ok
shodien ir, uzzvani deviņi viens četri divi četri trīs pieci, varu arii paieties pretii pa Vecrīigu
Taa kaa newareeju atrast topiku par 2008.gadu, tad iemetu sheit - www.freewebs.com/...
shajaa lapaa notiek balsojums par logotipiem prieksh 2008.gada lielaa SAAB pasaakuma!!!
np... bet naf par ko balsot
turpinām domāt variantus
tad kaadi ir priekshlikumi???
man patiik 2. un 9.
9. pa gabalu izteiksmiigaaks. 2. sapluust un pa gabalu nebuus atshkjirams
Tas ar karogu no kalna patiktu, ja auto brauktu augsshaa nevis lejaa
man liekas ,ka neviens nav tā īsti labs, kaut kā par daudz detaļu, logo vajadzētu būt daudz lakoniskākam,bet nu ne jau man jūs mācīt
15 un punkts. Lakonisks gana un nav daudz detaļu, bet ir redzama doma iekšā "Latvija uzvara!"
Vislabākais ir 7. Tikai lidmašīnas vietā ielieciet Opel bļembu.
man ar neviens nesimpatizē...
INTERNATIONAL SAAB RALLY 2006!
Ir izveidojusies laba tradīcija, ka katru gadu salidojumu rīko svaigi spēki. Pilnībā atbalstu Yukki ieteikto.
Ceru, ka viņi nebūs vienīgie, kas būs gatavi uz Rally rīkošanu. Papildinot Yukki. Blices izštuko un uzzīmē trasi un leģendas projektu nosūta kluba vadībai izskatīšanai u.t.t. Šādi mēs apzināsim vēl daudzas Latvijā NEAPGŪTAS vietas un varēs izvēlēties labākos projektus. Var būt šādā veidā daļēji izkristalizēsies vieta, kur varētu rīkot 2008.gada pasākumu. Vēl taču ir priekšā arī 2007.gads.
Šajā sakarā arī piesakos rīkot 2006.gada pasākumu Preiļu rajona Saleniekos.