Dirigents rakstīja:
bizenajs rakstīja: citeeshu:
zinaat ko???? pasaakums buus baigi labais
Par kuru pasākumu tieši iet runa
par dirigjenta iztaposhanu
Dirigents rakstīja:
bizenajs rakstīja: citeeshu:
zinaat ko???? pasaakums buus baigi labais
Par kuru pasākumu tieši iet runa
par dirigjenta iztaposhanu
Nu vāks, pēdējā mirklī esmu palicis bez stūrmaņa , help, vai kāds vēlas man pievienoties šai pasākumā!
Dodiet ziņu pa t. deviņi viens seši seši trīs nulle viens.
Vaaāāiiīī, Nezinīt Vai tad mājās nakšņot nav labāk. Mīļumiņš un pie tik raupjiem tēvaiņiem
perkons rakstīja: Nu vāks, pēdējā mirklī esmu palicis bez stūrmaņa , help, vai kāds vēlas man pievienoties šai pasākumā!
Dodiet ziņu pa t. deviņi viens seši seši trīs nulle viens.
kaut kaa neredzu, ka esi pieteicies uz rally
Oficiali pazinoju ka manu gimi sogad pasakuma neredzesiet ...
ZingZeng rakstīja: Oficiali pazinoju ka manu gimi sogad pasakuma neredzesiet ...
Ah ta sabijies gan no konkurences....
Konkurence mani nebaida ...
Urrā, esmu ticis pie stūrmaņa!
Aktuāls jautājums - vai sunīti drīkst ņemt līdzi? Pareizāk sakot - vai kāds baidās no suņiem?
PS tas pats suns, kas bija Viesītē.. nav kam atstāt
Ne tikai suni, drīksti arī vīru paķert ar visu pīcku
ZINIET KO?
...
PASĀKUMS BŪS BAIGI LABAISSSS!!!!!!
Vīrs būs un pīcka arī. Tāpēc jau nav kur suni atstāt
to hammer: taa tachu Riigas prognoze
Reku Vaidavas prognoze
Friday, Jul 28
Vaidava, Latvia Weather Partly sunny and very warm High: 28° C RealFeel: 27° C
Vaidava, Latvia Weather Friday Night: Partly cloudy Low: 17° C RealFeel: 18° C
Saturday, Jul 29
Vaidava, Latvia Weather Warm with clouds limiting sunshine High: 26° C RealFeel: 25° C
Vaidava, Latvia Weather Saturday Night: Mostly cloudy with thunderstorms Low: 16° C RealFeel: 17° C
Sunday, Jul 30
Vaidava, Latvia Weather Very warm with times of clouds and sun High: 28° C RealFeel: 27° C
Vaidava, Latvia Weather Sunday Night: Partly cloudy Low: 18° C RealFeel: 19° C
Nezinite rakstīja: Vīrs būs un pīcka arī. Tāpēc jau nav kur suni atstāt
Piesien suni pie vīra pīckas
Un STARP CITU.
Apsveicu tos kas irpietiekushies, jo terminjsh ir beidzies. Tie kas nepaspeeja var apseesties
mixeris2 rakstīja: Un STARP CITU.
Apsveicu tos kas irpietiekushies, jo terminjsh ir beidzies. Tie kas nepaspeeja var apseesties
Pēc šitik skaļa paziņojuma tev jālikvidē pieteikšanās anketu SK lapā
viedi vārdi Kredok ,vispār mix Tev vajadzētu pirms raksti komentus ,kuros Tu pārstāvi SK ,izskaitīt līdz desmit.
Tie viedi vaardi llxx tika iistenoti uzreiz peec Kredoka aizraadiijuma.
Tavu otro teikuma dalju nekomenteeshu!
llxx rakstīja: viedi vārdi Kredok ,vispār mix Tev vajadzētu pirms raksti komentus ,kuros Tu pārstāvi SK ,izskaitīt līdz desmit.
llxx
Jāteic ka Mixam tasinība - tu brīžiem esi kā Gillette Match Turbo!
varbūt tā arī ir,bet par to tad citreiz,kāda nepubliskā telpā.
tā jau ir,ka Dex vienmār saka sliktas lietas,bet tād mikseris,lai ko ar teiktu,ir pareizs puisēns...
Tas teikums par apsēšanos bija vienkārši puicisks....tipa,jūs tur,salašņas,esat nokavējuši un es-kings jums atļauju apsēsties..
Neatkarīgi skati no ārpuses,ja kas..
deksters rakstīja: tā jau ir,ka Dex vienmār saka sliktas lietas,bet tād mikseris,lai ko ar teiktu,ir pareizs puisēns...
Tas teikums par apsēšanos bija vienkārši puicisks....tipa,jūs tur,salašņas,esat nokavējuši un es-kings jums atļauju apsēsties..
Dex...
Kredoks rakstīja:
deksters rakstīja: tā jau ir,ka Dex vienmār saka sliktas lietas,bet tād mikseris,lai ko ar teiktu,ir pareizs puisēns...
Dex...
vispār man arī tāds iespaids radās... (no malas skatoties)
Nu tad tiem kas nesapratu par teemu apseesties, tad tulkojiet krievu dziesminju par KARUSELI
Un vispaar KALM DAUN
mixeris2 rakstīja: Nu tad tiem kas nesapratu par teemu apseesties, tad tulkojiet krievu dziesminju par KARUSELI
Un vispaar KALM DAUN
Ir jau labi, vismazāk jau nu gribu ar kādu te kasīties, vnk pateicu, kā tas izklausījās... sorry
INTERNATIONAL SAAB RALLY 2006!
Ir izveidojusies laba tradīcija, ka katru gadu salidojumu rīko svaigi spēki. Pilnībā atbalstu Yukki ieteikto.
Ceru, ka viņi nebūs vienīgie, kas būs gatavi uz Rally rīkošanu. Papildinot Yukki. Blices izštuko un uzzīmē trasi un leģendas projektu nosūta kluba vadībai izskatīšanai u.t.t. Šādi mēs apzināsim vēl daudzas Latvijā NEAPGŪTAS vietas un varēs izvēlēties labākos projektus. Var būt šādā veidā daļēji izkristalizēsies vieta, kur varētu rīkot 2008.gada pasākumu. Vēl taču ir priekšā arī 2007.gads.
Šajā sakarā arī piesakos rīkot 2006.gada pasākumu Preiļu rajona Saleniekos.