toxic man nevajag, būs laikam dūmi jāosta
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
toxic man nevajag, būs laikam dūmi jāosta
shinī topikā gribu būt nezināms,un ja zini kas es esmu. nesaki neko
SD karte NODERĒJA !
P.S. KUŠ !
Uzuala rakstīja: shinī topikā gribu būt nezināms,un ja zini kas es esmu. nesaki neko
SD karte NODERĒJA !
P.S. KUŠ !
Aaaa, skaidrs
bet ja runājam nopietni protams ka uzuala ir krietns KAPEIKU pisējs... vot
Es sākumā domāju, ka tā ir agresīvi noskaņota VIŅA
Kā tad būs, kad būs ekomači VWfans vs Uzuala?
Uggga rakstīja: Kā tad būs, kad būs ekomači VWfans vs Uzuala?
es JAU esmu VINNERS
Uzuala rakstīja:
Uggga rakstīja: Kā tad būs, kad būs ekomači VWfans vs Uzuala?
es JAU esmu VINNERS
Nē, vajag klātienē
Kādu nakti ap 3iem izbraukt vismaz kādus 500km. Fans uz 60-70, Tu savā režīmā. Tad vēl jāizdomā kā mērīt noguruma pakāpi, janosaka laika cena, kas ietaupīta vai neietaupīta. Kilometra papildus cenu (bez degvielas) laikam vieglāk būs Fanam noteikt, jo viņam apkopes izmaksas zināmas. Tev eļļas un filtrus ņemsim pēc Vasjas cenām + ja kaut kas nojuks brauciena laikā (šrots takš esot), rezerves daļas skaitīsim klāt pēc šrotu cenām
Aptuveni tā, vēl jāpiedomā par niansēm
Neaizmirstiet nopublicēt šī pasāciena laiku un vietu!
Uznāca tāda impulsīva cemme padalīties savā "sāpē" .
Tātad, 2005. gadā iegādājos jaunu Merivu. Garantijas laiku nobraucu bez problēmām. Garantijas laiks beidzās 2 mēnešus atpakaļ....UN sāku just, ka laikam sāksies manas "laimīgās dienas" ), proti, savu ikdienas režīmu pieskaņot servisu darba laikiem un detaļu piegāžu termiņiem.. Tas pat nebūtu tas cemmīgākais,bet gan, ka pats fakts par izmaksām, kas parādās lamīgajam Merivas īpašniekam .
Stāsts īsumā - braukšanas laikā iedegas lampiņa - "stūres hidrolikas problēmas" un stūre grozīšana jāveic kā 15 kg hantelei. Brīžiem šī "patīkamā" opcija izbeidzas, brīžiem atkārtojas. Aizdzenu uz Adam auto....veči iztaisa diagnostiku.. slēdziens - beigta stūres sistēmas elektroniskā daļa ! Cena 640 lati + darbs. super !
Pieļauju, ka casuss gadījumā Meriva divu gadu laikā ir nobraukusi 4 reizes vairāk nekā to būs izdarījis VWfans.
Tomēr tik un tā divgadīgam auto šāds bojājums nav normāla parādība. Varbūt ir vērts aizbraukt ne uz Adam Auto, bet uz kādu citu nedlīera, bet arī normālu servisu. Moš nav nemaz tik traki. Dīlerservisi cenšas uzreiz mainīt visu mezglu nevis novērst iespējams sīku kaiti šā mezgla darbībā.
nomik, davai koļījies vai pārdevi to pikaso un par cik. Tikai nemelo tautai!
nomiks rakstīja: Pieļauju, ka casuss gadījumā Meriva divu gadu laikā ir nobraukusi 4 reizes vairāk nekā to būs izdarījis VWfans.
Tomēr tik un tā divgadīgam auto šāds bojājums nav normāla parādība. Varbūt ir vērts aizbraukt ne uz Adam Auto, bet uz kādu citu nedlīera, bet arī normālu servisu. Moš nav nemaz tik traki. Dīlerservisi cenšas uzreiz mainīt visu mezglu nevis novērst iespējams sīku kaiti šā mezgla darbībā.
Tā jau būs jādara, jo mašīnai TIKAI 32 000 nobraukums ??
Nu tad jau man te satraukties, ka 5gadīgam Pasātam virzulis nosvila, laikam nav īpaši vērts...
Bļin, jaunam autiņam - Merivai - šitāda šaize un viss uz pircēja rēķina... Jūtu līdzi un arī piekrītu, ka vajag aizrullēt uz ne-dīlera servisu - cena noteikti būs draudzīgāka!
Napalms rakstīja: nomik, davai koļījies vai pārdevi to pikaso un par cik. Tikai nemelo tautai!
Kādēļ pēkšņi tāda interese???
casuss
Kāds Tavai Merivai dzinējs? Vai ir kondicionieris vai klimatkontrole?
Žēl, ka tik svaigai mašīnai tāda skāde. Bet mans uzskats ir tāds, ka ,,vidējais Merivas lietotājs,, par savu auto nefano tā kā es, jo auto būtībā ir diezgan neizteiksmīgs. Tie, kuriem Merivas kalpo godam, to īpaši citiem nestāsta, bet pieņem par pašsaprotamu lietu. Ja kādam rodas kāda tehniska ķibele, tad gan var uznākt vēlēšanās izteikt savu sāpi citiem un pakonsultēties, ko darīt...
Manējai tagad nobraukums ir 20421 km.
Re cik "lēta" Meriva ir remontos
Zinu ka manam paziņam BMW 328 coupe 2000. gada arī bija beigts stūres pastiprinātājs, remonts bija uz 300LVL
casuss rakstīja:
Mjā. Ne velti, izvēlēties ev jaunu auto, garantijas laiks bija viens no izvēli ietekmējošiem faktoriem. Tie bija lieli mīnusi, kad izvēle bija starp Zafira, Altea XL un FR-V. FR-V garantija ir 3 gadi. Arī Citroen garantija ir 3 gadi (citiem par papildus samaksu - ap 200 EUR, bet citiem kā bonuss).
Dzonijs_007 rakstīja: Re cik "lēta" Meriva ir remontos
Zinu ka manam paziņam BMW 328 coupe 2000. gada arī bija beigts stūres pastiprinātājs, remonts bija uz 300LVL
Tavs paziņa savu BMW remontēja oficiālajā BMW dīlerservisā? Domāju, ka ņē. Lūk arī starpība ciparos. Lai gan jāatzīst, ka šodien laikam nav īpaši starpības, kādas markas auto tev ir, tā kā rezerves daļu cenas ir diezgan līdzīgas gan Ford, gan Opel, gan Mazda u.c.
Toties lieliskajam Hyundai-SantaFe 2,2 CRDi ar automātisko ātrumkārbu, ar kuru nesen izbraucu, garantija ir pieci gadi. Šis auto ir mans sapņu auto cenu grupā no 20 līdz 25 tūkstošiem latu. Man tas patika labāk nekā jaunā modeļa BMW-320d, Peugeot-607 vai Volvo-S60.
casuss rakstīja:
nomiks rakstīja: Pieļauju, ka casuss gadījumā Meriva divu gadu laikā ir nobraukusi 4 reizes vairāk nekā to būs izdarījis VWfans.
32kkm un kirdik fsec
modernie kiberautinji(neatkariigi no ziimola) + saaljie LV haiweji =garantijas laikam IR NOZIIME
VWfans rakstīja: casuss
Žēl, ka tik svaigai mašīnai tāda skāde. Bet mans uzskats ir tāds, ka ,,vidējais Merivas lietotājs,, par savu auto nefano tā kā es, jo auto būtībā ir diezgan neizteiksmīgs. Tie, kuriem Merivas kalpo godam, to īpaši citiem nestāsta, bet pieņem par pašsaprotamu lietu. Ja kādam rodas kāda tehniska ķibele, tad gan var uznākt vēlēšanās izteikt savu sāpi citiem un pakonsultēties, ko darīt...
Būtībā mani MERIVA apmerināja (kamēr bija grantijas laiks .., gan kustīgums, gan ietilpība, gan patēriņš.....kā būs tālāk , redzēs...redzēs.....noinformēšu publiku..
casuss rakstīja:
VWfans rakstīja: casuss
Būtībā mani MERIVA apmerināja (kamēr bija grantijas laiks .., gan kustīgums, gan ietilpība, gan patēriņš.....kā būs tālāk , redzēs...redzēs.....noinformēšu publiku..
.....dzinējs 1,6....bez klimat.k. un kond.
? Opel Meriva īpašniekiem?
Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs