? Opel Meriva īpašniekiem? - Forums - iAuto

? Opel Meriva īpašniekiem?

Dzēsts lietotājs Reģ.: 18.02.2025

Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

nja.. vecums nenaak viens...

jaabrien veel kaadu ventishgala aal panjemt kameer statoilmaaj navaizklapeet ciet...

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja:

VWfans rakstīja:

nuhajs rakstīja:

VWfans rakstīja: Bet ziniet, es pamanīju tādu tendenci, ka jaunās, veiksmīgās sievietes pamazām kratās vaļā no saviem 2005.gada Getziem, lai pirktu jaunas Sonātes. Par to var palasīt šeit:

hyundaiclub.lv/...

Tu to tā kā uz sevi attiecini?

Es nē, man taču nav mazauto Getz, bet minivens Meriva.

Mazgātuvēs (ja tur iegriezies) arī plēš kā no minivena?

Varat mani saukt par santīmu pi$$ēju, taču ar savu Merivu auto mazgātuvju pakalpojumus vēl neesmu izmantojis - auto parasti nomazgāju pie vecākiem Jelgavā vai sievas vecākiem Gaujienā. Tāpēc nezinu teikt, kādu cenu ņemtu automazgātuvēs.

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Kindzulis rakstīja: kashkjis taa ar tiek pozicioneets: ne apvidus auto...

meeris.. tb meriva: varbuut esi sajaucis ar mikroveniem

Uzskatu, ka līdz ar Nissan-Qashqai ienākšanu Latvijas autotirgū cenu grupā no 12 līdz 15 tūkstošiem latu ir iespīdējusi spoža, silta saulīte šā burvīgā auto izskatā.

Pichuk: ej tak vienreiz deet

bij te raxtish kur kaads bleedis kjer orgasmus no sireenaam.. man liekaas ka padzirdot "kashkai" "meriva" utml tev ar slapsh gar kaaj notek

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

VWfan, es jau reiz tev jautāju-tev sekss ar sievieti ir bijis?

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja: VWfan, es jau reiz tev jautāju-tev sekss ar sievieti ir bijis?

Vai tikai mašīnu esi baudījis?

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Kindzulis

Tā kā te ir auto portāls, tad es izmantoju iespēju cildināt tos auto, kurus uzskatu par uzslavas cienīgiem: Opel-Meriva, Škoda-Roomster, Nissan-Qashqai, Mazda-5, Honda-FR-V, Honda-CR-V.

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Kindzulis

Tā kā te ir auto portāls, tad es izmantoju iespēju cildināt tos auto, kurus uzskatu par uzslavas cienīgiem: Opel-Meriva, Škoda-Roomster, Nissan-Qashqai, Mazda-5, Honda-FR-V, Honda-CR-V.

vieniigais no tevis nosauktajiem... kautcik apskataams i naacis no nipponju valstinjas

a par cildinaashanu.. taa vais nav nekas cits kaa maanija ..

0 0 Atbildēt

smonG rakstīja:

Kindzulis rakstīja: nja.. vecums nenaak viens...

jaabrien veel kaadu ventishgala aal panjemt kameer statoilmaaj navaizklapeet ciet...

pļēgurs...

sam durak peec busa piekraameeshanas ar ozolinjiem nogaadaashanas vietaa un izlaadeeshanas nekas labaaks nenaak praataa i tagadinjaas var saakt paardomaat.. kaa to visu TUR dabuuja iekshaa

priekaa

0 0 Atbildēt

danke uzjavinjai taapat kaa rmb ir viens pluss... vismaz man no jamajiem suu nemeedz buut

a v noch s suboti na ponjedjeljnjik njichego nje pomnju

Kaspersky Reģ.: 10.11.2003
0 0 Atbildēt

smonG rakstīja: rīt braukšu dzīt ārā no organisma zaļo pūķi...

atradu applūdušu kailcirti...

Gribi visu to applūdumu izdzert?

0 0 Atbildēt

Kaspersky rakstīja:

Gribi visu to applūdumu izdzert?

mnja.. un tagad kaa raadaas i viens kas taisaas to visu labumu aara dziit

nivaig dzert appluudumu.. i nivaig aaraa dziit.. ... ja nu vieniigi lai atbriivotu vietu jaunai porcijai ... ooooo visu laiku labaakajam alum

p.s. laiks iet atliet

p.p.s. a mok nivaig.. atliet jo oools ta beidzies.. a dabas maate neciesh tukshumu...

arlabunakti

0 0 Atbildēt

vispaabaa... droshi kaa reiz dziivishana pretim balzaama ruupniicai

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Kindzulis

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

kas tur ko cildinat.Miskastes.Ka no rupnicas ara ta pa taisno uz tolmetu

0 0 Atbildēt

smonG rakstīja:

Kindzulis rakstīja:

vispaabaa... droshi kaa reiz dziivishana pretim balzaama ruupniicai

Sapieru ielā?

aha tik truukst taisnaa truba uz dziivokli

nafigators Reģ.: 09.04.2007
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Kindzulis rakstīja: kashkjis taa ar tiek pozicioneets: ne apvidus auto...

meeris.. tb meriva: varbuut esi sajaucis ar mikroveniem

Uzskatu, ka līdz ar Nissan-Qashqai ienākšanu Latvijas autotirgū cenu grupā no 12 līdz 15 tūkstošiem latu ir iespīdējusi spoža, silta saulīte šā burvīgā auto izskatā.

Nu bļiiiiiiin, pa to naudu par nopirkt jaunu subaru impreza! (tā vismaz mazliet iet)

0 0 Atbildēt

smonG rakstīja:

nafigators rakstīja: Ļoti mūsdienīgs auto!

www.autonet.lv/...

ir gana laps... fričos dažs laps vēl tiek tirgoc pa labām naudām (ap 10K EUR)

Tie kādi apzeltītie vai?

Pa ielām braukājošie 940`nieki tagad visi izgrabējuši, izrūsējuši utt. Valdības autoparkos vēl ir labi eksemplāri saglabājušies.

Es te meklēju lincoln mk8 štatos, cenas aptuveni līdz 10k zaļo, atsevišķiem eksemplāriem bik vairāk. Te pēkšņi viens pa 35k - tak izrādās kaukāds kolekcionāru edition, 98. gada un nobraukums bišķi virs 200 jūdzēm.

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

nafigators rakstīja:

smonG rakstīja:

www.autonet.lv/...

Tie kādi apzeltītie vai?

Pa ielām braukājošie 940`nieki tagad visi izgrabējuši, izrūsējuši utt. Valdības autoparkos vēl ir labi eksemplāri saglabājušies.

Es te meklēju lincoln mk8 štatos, cenas aptuveni līdz 10k zaļo, atsevišķiem eksemplāriem bik vairāk. Te pēkšņi viens pa 35k - tak izrādās kaukāds kolekcionāru edition, 98. gada un nobraukums bišķi virs 200 jūdzēm.

protams..... un nez kāpēc mans eksemplārs ir ļoti labā stāvoklī..... par rūsu vari laist te spamu.... 740 varētu izrūsēt - 940 - ir labi cinkoti. Un attiecība uz tavu linku uz 2.0 nemotoru - tad pasaki kas vel ir vajadzīgs ja ir klima, elektro spoguli un logi, ādas salons, disku bremzes ar ABS.... un pēc pēdējiem mērijumiem pa šosēju vidēji sanāca 6.67l/100km uz 550km nobraukumu...

0 0 Atbildēt

nafigators rakstīja:

batka rakstīja: nu dizains dranķigs bet domaju ka labaks par mazas klases tarbu jau ir

bļa man bija tāds (sen sen protams)..... katafalks visīstākais. esmu arī ar to pašu gecu braucis (4-reiz labāk, goda vārds!)

līdzīgs bija kaut kur topiks par to ka vecām Opelim nav rūses un vispār tavs goda vārds ir apšaubāms - pats redzēju divgadīgu Getzu kuram durvīs gumijas blīvējumi karājas ka kaut kādam vecam žigulim....

un vispār sen sen tev varēja būt tikai 740...

0 0 Atbildēt

nafigators rakstīja:

batka rakstīja: nu ka šita var

Nu bet tas, ja būtu

940`nieku vērtēju ne vairāk ~600/650/700EUR. Kad gec maksās tādu naudu, 940`nieki jau sen būs tolmetā vai šrotos izķidāti. Secinājumus izdari pats

www.reklama.lv/...

re kur jau viens Huyidai tirgojās 10 gadīga volviķā vērtībā.....

0 0 Atbildēt

nafigators rakstīja:

smonG rakstīja:

www.autonet.lv/...

....

Es te meklēju lincoln mk8....

vo tiešām mūsdienīgs auto.... nesošais rāmis drošvien ka TownCaram.... tādi paši laikām bija arī 10... 20... 30... gadus atpakaļ konstruktīvas īpāšības ... un bremzes laikām krutākas par Volvo.... vadamība augstumos.....

0 0 Atbildēt

Ar tevi ir vēl daudzkārt bēdīgāk nekā sākotnēji likās Vnk reti glups tips

0 0 Atbildēt

nafigators Vnk reti glups tips

atkal grūti nepiekrist.... pie tam vel uzputīgs

kvatra Reģ.: 13.02.2002
0 0 Atbildēt

nafigators rakstīja:

smonG rakstīja:

www.autonet.lv/...

Tie kādi apzeltītie vai?

Ir viens mark VIII, ja interesee!

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Kurš pateiks, kāds te sakars Lincoln Mark VIII ar Opel Meriva???

Lasītākie raksti

Jaunie raksti