nomiks rakstīja: Kurš pateiks, kāds te sakars Lincoln Mark VIII ar Opel Meriva???
Tak viena klase
nomiks rakstīja: Kurš pateiks, kāds te sakars Lincoln Mark VIII ar Opel Meriva???
Tak viena klase
modena rakstīja:
nafigators Vnk reti glups tips
atkal grūti nepiekrist.... pie tam vel uzputīgs
neko oriģinālāku savās salmu smadzenēs jau tu nevari izdomāt!
kvatra rakstīja:
nafigators rakstīja:
smonG rakstīja:
nafigators rakstīja: Ļoti mūsdienīgs auto!
www.autonet.lv/...
ir gana laps... fričos dažs laps vēl tiek tirgoc pa labām naudām (ap 10K EUR)
Tie kādi apzeltītie vai?
Pa ielām braukājošie 940`nieki tagad visi izgrabējuši, izrūsējuši utt. Valdības autoparkos vēl ir labi eksemplāri saglabājušies.
Es te meklēju lincoln mk8 štatos, cenas aptuveni līdz 10k zaļo, atsevišķiem eksemplāriem bik vairāk. Te pēkšņi viens pa 35k - tak izrādās kaukāds kolekcionāru edition, 98. gada un nobraukums bišķi virs 200 jūdzēm.
Ir viens mark VIII, ja interesee!
Pat 2!
Tjūningotāji Merivai varētu ielikt V8 auto.delfi.lv/...
kvatra rakstīja:
Tak viena klase
Aha, un sūdainajiem vaļviem arī
taadaa merivaa jau vareetu ielikt kaadu V10 vai V12 ar mieriigi ja ne visus V24
auto ņemu ar piemaksu 1000 ls. dalam uz trim gadiem(tik ilgi ir).
benzīna aiziet ap 960 ls gadā.Dārgākais remonts A/C(pagāšgad) un šogad būs... Ar apdrošināšanām un tekošiem remontiem(bremžu kluči). un ierēķinot tikko nopirkt jaunu auto maģi. mani izdevumi NEPĀRSNIEDZ 150ls mēnesī. +tiek mekleti otrs komplekts lieto disku(kā cenu esmu izdevumos iekļāvis !).
SANTĪMPISĒJ ESMU ES ! NEVIS TU DURIK !
a ko tur nesaprats? ka uzualai izdevumi ir 2x mazaaki kaa fanjam?
Uzuala rakstīja: auto ņemu ar piemaksu 1000 ls. dalam uz trim gadiem(tik ilgi ir).
benzīna aiziet ap 960 ls gadā.Dārgākais remonts A/C(pagāšgad) un šogad būs... Ar apdrošināšanām un tekošiem remontiem(bremžu kluči). un ierēķinot tikko nopirkt jaunu auto maģi. mani izdevumi NEPĀRSNIEDZ 150ls mēnesī. +tiek mekleti otrs komplekts lieto disku(kā cenu esmu izdevumos iekļāvis !).
150 LVL mēnesī par auto uzturēšanu nav maz.....
kolumbs rakstīja:
Uzuala rakstīja: auto ņemu ar piemaksu 1000 ls. dalam uz trim gadiem(tik ilgi ir).
150 LVL mēnesī par auto uzturēšanu nav maz.....
dornis ! VISS IR IEKĻAUTS ! pat lupatiņas ar ko mazgāt auto ! auto vaski,apkopes+DEGVIELA.
Kaapeec tad degvielu skaiti klaat? Taa jau nevar guut priekshtatu par tava auto uztureeshanas izmaksaam, mosh tu nobrauc 1K meenesii, a mosh 3K?
da neko šie skaitļi neizsaka!
būtu parēķinājis cik a/m izmaksā uz 100km!
nesasniegt man faņa līmeni nesasniegt
25 t km gadaa shogad mazāk ap 20 tkm. tāpēc 960ls degvielā.(8/100).
pedaalis rakstīja:
da neko šie skaitļi neizsaka!
būtu parēķinājis cik a/m izmaksā uz 100km!
MIN tik PEDĀLI DURIK !
vakar tāds ar tumši zilu Merivu bija iebrauktuvē.piekrauta pilna ar radiem. tā arī aizbrauca neēdis.
Uzuala rakstīja: nesasniegt man faņa līmeni nesasniegt
ar kaadu ta shrotu braucam?!?!
No kurienes vispār Uzuala te pēkšņi uzradās? un tik agresīvi?
Uggga rakstīja: No kurienes vispār Uzuala te pēkšņi uzradās? un tik agresīvi?
nezinu, mosh tiesiibas atnjemtas par braukshanu dzeerumaa?
Kamikadze rakstīja:
tāāāāks kam te šrots?
nedrīkst teikt,atpazīsiet
15 gadu jubileja būs decembrī
Uzuala rakstīja:
Kamikadze rakstīja:
tāāāāks kam te šrots?
nedrīkst teikt,atpazīsiet
ta droshi vien volvo kaut kaads, ibo bmw naudas nepietika
Uggga rakstīja: slumpītis, vai?
nea,bet es tevi zinu vaigā
Uzuala rakstīja:
Tas sašaurina aizdomās turamo loku
A bonus būs, ja atminēsim?
Uggga rakstīja:
Uzuala rakstīja:
Tas sašaurina aizdomās turamo loku
A bonus būs, ja atminēsim?
buus bonuss, vareesi vai nu paostiit duumus tam shrotam vai arii dabuusi tukshu toxic karti
? Opel Meriva īpašniekiem?
Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs