Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

? Opel Meriva īpašniekiem?

Dzēsts lietotājs Reģ.: 25.11.2024

Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs

kvatra Reģ.: 13.02.2002
0 0 Atbildēt

Dzonijs_007 rakstīja: Re cik "lēta" Meriva ir remontos

Zinu ka manam paziņam BMW 328 coupe 2000. gada arī bija beigts stūres pastiprinātājs, remonts bija uz 300LVL

Nu ta saliidzinaaji vecu bmw ar jaunu merivu

VWfans Reģ.: 21.02.2004
1 0 Atbildēt

casuss rakstīja: VWfans rakstīja: casuss

Kāds Tavai Merivai dzinējs? Vai ir kondicionieris vai klimatkontrole?

.....dzinējs 1,6....bez klimat.k. un kond.

Vai bez kondicioniera vasarās nav karsti?

Reģ.: 25.11.2024
0 0 Atbildēt

Pērciet tik jaunus rotaļu auto, maksājiet līzingus un smaidiet

Kas tad nu? Nav nieka 600 latu detaļai? Ņefig tik dārgas mašīnas pirkt, kurām detaļas tik dārgas.

Neraudi, samaksā un smaidi tālāk, ņemot vērā, cik naudas jau esi pa.d.i.r.s.i.s uz to,ka mašīnas vērtība kritusies, 600 ls ir nieks

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Nav.

Sunis Reģ.: 01.03.2002
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Pērciet tik jaunus rotaļu auto, maksājiet līzingus un smaidiet

Kas tad nu? Nav nieka 600 latu detaļai? Ņefig tik dārgas mašīnas pirkt, kurām detaļas tik dārgas.

Neraudi, samaksā un smaidi tālāk, ņemot vērā, cik naudas jau esi pa.d.i.r.s.i.s uz to,ka mašīnas vērtība kritusies, 600 ls ir nieks

Tā viš ir. Ņefig pirkt jaunu auto, ja nebrauc vismaz 30k gadā. Mans iepirka lietotu auto pa jaunas merivas cenu un pēc 43k km nobraukšanas remontos nav tie 600+ Ls aizgājuši.

Napalms Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

Kādēļ pēkšņi tāda interese???

Viemkārši interesanti, vai to franču klaburkasti ir iespējasm pārdot ātrāk kā pusgada laikā

0 0 Atbildēt

Jauni auto tak ir tiiiik laaabi. Kāpēc tādā īdēšana? Kas jāmaina tas jāmaina Ja mašīnai pēc 30 000 km jāmaina stūres stiprekļa sūknis, tas ir varen izturīgs auto.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Napalms rakstīja:

Viemkārši interesanti, vai to franču klaburkasti ir iespējasm pārdot ātrāk kā pusgada laikā

Nu Picasso jau nu gan nevar dēvēt par klaburkasti! Pirms apsmej, ieteiktu ar tādu kādreiz izbraukt!

Varu tev droši apgalvot, ka Citroen Xsara Picasso, ks ražots 2000.gadā un ir ar 2.0 HDI motoru, var nopārdot ne tikai ātrāk kā pusgada laikā, bet pat ātrāk nekā mēneša laikā. Pie tam par cenu, kas pārsniedz šā auto iegādes vērtību pirms gada un diviem mēnešiem!

0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

Napalms rakstīja:

Nu Picasso jau nu gan nevar dēvēt par klaburkasti! Pirms apsmej, ieteiktu ar tādu kādreiz izbraukt!

Varu tev droši apgalvot, ka Citroen Xsara Picasso, ks ražots 2000.gadā un ir ar 2.0 HDI motoru, var nopārdot ne tikai ātrāk kā pusgada laikā, bet pat ātrāk nekā mēneša laikā. Pie tam par cenu, kas pārsniedz šā auto iegādes vērtību pirms gada un diviem mēnešiem!

Bļā, Gomik, pirms kakāt, novelc bikses.

Tā IR klaburkaste un pārdot var dārgāk, nekā pirki jaunu jēziņ, ir stulbeņi tak....

0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja: blablabla

Īsāk - vai pārdevi?

0 0 Atbildēt

Napalms rakstīja:

Īsāk - vai pārdevi?

de facto - jā

de jure - nē

deksteram

es Picasso nepirku jaunu, bet gan 5 gadus vecu!

0 0 Atbildēt

Napalms rakstīja:

Īsāk - vai pārdevi?

Kas tad nu, NĪ megadarboņiem tādi laiki, ka jāsāk pirkt veci Citroeni? Es tev varu nopārdot māsas veco Mazdu , stāv laukos un aizņem vietu.

0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

de facto - jā

Tas nozīmē - mašīnu ar tehpasi un atslēgām atdevi, bet piķi saņēmis neesi un nevari pārrakstīt

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Kas tad nu, NĪ megadarboņiem tādi laiki, ka jāsāk pirkt veci Citroeni? Es tev varu nopārdot māsas veco Mazdu , stāv laukos un aizņem vietu.

Nē, kūdrasrūķīt, man vienkārši ir interesanti, cik ilgā laikā var tikt vaļā no tāda nelikvīda kā citroen.

casuss Reģ.: 16.05.2007
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Ja karsta vasara, protams ir. Kond. ir vajadzīgs. Tā opcija, ko Adam auto piedāvāja toreiz "akcijas" cenā 12000 eiro, nebija iekļaut kondiķis. Es gribēju, lai ieliek papildus, bet viņi vai nu nemāk vai negribēja un, lai es atšūtos, paprasīja cenu, ja pareizi atceros, 3000 eiro par tādu pakalpojumu. Nākošo autiņu jāņem ar kond., jo īpaši tāpēc, ka globālā sasilšana tuvojas...

0 0 Atbildēt

Napalms rakstīja:

Tas nozīmē - mašīnu ar tehpasi un atslēgām atdevi, bet piķi saņēmis neesi un nevari pārrakstīt

Atslēgas un tehpase jau tika atdota Citroen reģionālajam pārstāvim Kuldīgā, kad savu Picasso uz turieni aizdzinu.

Pirms nodevu savu eksauto nākamajam īpašniekam, vēlējos būt drošs par to, ka Picasso ir perfektā kārtībā, lai nākamajam īpašniekam nebūtu mani jānolādē. Tā nu pilnš diagnostikas laikā atklājās, ka ir pienācis laiks nomainīt vienu priekšējo gultni un bremžu vakumņiku. Kad tas tiks izdarīts (plānojas, ka kaut kad parīt varētu būt gatavs), tad arī uzreiz ir pircējs, kas manu auto paņems.

Esmu pārliecināts, ka pircējs nebūs vīlies!

0 0 Atbildēt

Njāaaaaa...

nomiks rakstīja:

Pirms nodevu savu eksauto nākamajam īpašniekam, vēlējos būt drošs par to, ka Picasso ir perfektā kārtībā, lai nākamajam īpašniekam nebūtu mani jānolādē.

P.S. Značit nepārdevi.

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Man patīk šis jautājums...Naivs savā vienkāršībā...

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja: manam 10 gadīgajam vācu šrotam pat tādas izmaksas nav.... neko sev jaunais un lētais auto

bij laiki kad auto(OOOO , MB ,BMW) bija Auto , tagad visi vinji ir hm.........starpiiba tikai cenaa

0 0 Atbildēt

Napalms rakstīja:

P.S. Značit nepārdevi.

Jau teicu, ka jā un nē.

Secināju tikai to, ka labi vien ir, ka savu Picasso neatdevu par dempinga cenu, bet uzreiz. Ir vērts pagaidīt mēnesi ilgāk, lai dabūtu aptuveni 800 EUR vairāk.

casuss Reģ.: 16.05.2007
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Pērciet tik jaunus rotaļu auto, maksājiet līzingus un smaidiet

Redzi vecīt, man patīk braukt ar jaunu autiņu, tas ir smeķis, ja gribi sauc to par "bzdings", man nav svarīgs autiņa nosaukums (es ar to laulību neēsmu noslēdzis un auto nav manas personīgās identitātes elements vai pašapliecināšanas iespēja..) Varu ar LADU vai trabanu braukt, bet jaunu. Nu patīk man jaunas mašīnas ar visiem manis iepriekš minētajiem "sūdiņiem". Stāsts na par naudu...stāsts nav par raudāšanu...stāsts vienkārši ir par realitāti ar jaunu autiņu, t.sk. Merivu.

0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

Jau teicu, ka jā un nē.

Secināju tikai to, ka labi vien ir, ka savu Picasso neatdevu par dempinga cenu, bet uzreiz. Ir vērts pagaidīt mēnesi ilgāk, lai dabūtu aptuveni 800 EUR vairāk.

Nu jā...kāpēc jāatdod pa 3300, ja var dabūt 4100

Mašīna ir pārdota tad, kad ir saņemts viss piķis un viņa vairs nekarājas uz paša vārda.

0 0 Atbildēt

Napalms rakstīja:

Nu jā...kāpēc jāatdod pa 3300, ja var dabūt 4100

Mašīna ir pārdota tad, kad ir saņemts viss piķis un viņa vairs nekarājas uz paša vārda.

Varbūt tu runā par sava auto vērtību, bet varu pačukstēt, ka līdzīgu Picasso cena tirgū svārstās no 6-7 kEUR.

1) saņemšu par savu Piacsso krietni virs 6 000 EUR;

2) daļa summas jau ir iemaksāta un stāv pie Citroen dīlera!

Un vispār - šis topiks ir nevis par to, cik likvīds auto ir Citroen, bet gan par Merivu.

Kaspersky Reģ.: 10.11.2003
0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja:

nomiks rakstīja: Varu tev droši apgalvot, ka Citroen Xsara Picasso, ks ražots 2000.gadā un ir ar 2.0 HDI motoru

nu protams, galvenais, ka gads jauns.....un 2,0 HDI .......nav biki par mazu priekš tādas kastes kā Picasso

Pofig par citronu, bet pats maz esi braucis ar tādu 2.0HDI? Nezinu, kā picasso, bet peugeot 206 ar to dzinēju visādus 2,2 meršus uzvelk kā mazus susurus

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

pežulim tie 2.0 hdi ir kādos trijos izpildījumos

kā man stāstīja pažuļu pārdevējs no krasta ielas (savulaik izskatīju arī tāda brīnuma iegādes iespējas), tad motors esot tas pats, tikai jamie tur paspēlējās ar ar turbīnu un interkūleri

biezakais divlitrenieks dod kādus 170 zirģeļus - nav slikti priekš tādas pavieglas mašīnītes

Lasītākie raksti

Jaunie raksti