Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

? Opel Meriva īpašniekiem?

Dzēsts lietotājs Reģ.: 25.11.2024

Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs

VWfans Reģ.: 21.02.2004
1 0 Atbildēt

batka rakstīja: Pat fans nopirka jaunu merivu lai gan vareja braukt ar otro golfu dizeli kas tere 5litrus,dzeks ari grib pazimeties ka ir jauna mašina

1. Otrais Golfs dīzelis visdrīzāk būs pagalam nojāts, jo nevar būt jaunāks par 15 gadiem.

2. Otrais Golfs dīzelis ir samērā mazs auto.

3. Otrais Golfs dīzelis nepiedāvā kondicionieri.

Opel-Meriva šajos visos parametros sakauj otro Golfu dīzeli, tāpēc es izvēlos Opel-Merivu.

Surrr Reģ.: 08.03.2007
0 0 Atbildēt

Protams tas ir tikai subjektīvs viedoklis - bet atzīšos - esmu CHr 300M lietotajs un man šis auto ir 7er aizvietotājs . Diez vai iekļaušos modena definētajā lietotāju klasē, kas amerikāņus liek augstāk par 7o sēriju - starp E38 un 300M nācās izšķirties prozaiska iemesla ēl - finansēm. Un neiet šeit runa par cenu starpību modeļiem iegades brīdī - BMW ir par 60% dārgāks par 300M - ja dikti grib, vienmēr var piespiesties. runa iet par uzturēšanas izmaksām.

E38 un E65 ir fantastiski auto - tikai tie nu galīgi nav auto kuram katram - uzturēt 7er labā stāvoklī izmaksā ļoooti dārgi. Pārāk man patīk 7 sērija, lai es viņu nolaisti līdz līmenim, kādā diemžēl pa Rīgu brauka daudzi e38 - manas finanses tādēļ pieļauj braukt ar lētāku alternatīvu un toties es aºī spēju viņu uzturēt labā stāvoklī. Un ka alternatīva 7er es 300M uzskatu par vislabāko.

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

nafigators rakstīja: Eu, klausies! Kad tu brauc ar mašīnu (ja tev maz tāda ir) tu domā, cik šim brendam ir ienākumi/zaudējumi? No tā sūdīgāk ripo vai degvielu vairāk rij? Vai kas tev par problēmām, nesaprotu!? Ah, nu ja.... pazīmēties mums taču vajag...

kad izaugsi - tad sapratisi..... ja brendam iz zaudējumi - tad tas nozīme sliktas preces ražošanu..... ja tev ta slikta prece ir baigi pie sirds - tad nu lakām neko labāku dzīvē neesi redzējis......

Varbūt vel gribi Roveru nopirk? nav taču nekā slikta ka šie nobankrotēja...

Surrr Reģ.: 08.03.2007
0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

īsi sākot - tu tikko aprakstīja tipiskos santīmp****us... kuriem nav naudas normāli uzturēt NORMĀLO auto - tādēļ šie garīgi nomāktie cilvēki izvēlās jaunākus un lētākus amerikāņu širpotrebu

Tev uz ielām jau nepietiek dūmojošu e38 ar pakaļu gaisā, jo pašregulējošo amīsu vieta ir uzlikti parastie, ar lisām riepām?

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

surr 100%tev piekritu.Fans bet to golfu jau var pilnigi visu jaunu salikt un tev vel nauda paliks pari vel 8 tadiem golfiem.A tagad viena meriva.

nafigators Reģ.: 09.04.2007
0 0 Atbildēt

Modena, bērns, ej nu mājasdarbus pildi. Finansu analītiķis un auto experts atradies ibio. Ne laika, ne vēlmes tev te ko pierādīt! Nav man žēl, brauc tu ar savu bembi jopcik. Pat labāk, liela daļa tādu slimīšu kā tu beidz savu dzīvi grāvjos, kokos etc vēl nesagaidot 25/30 gadus. Šķiet, ka esi aizmirsi, ka Latvijā max. ātrums 50/90. Tad kurās pļavās tu taisies tos 500HP ganīt, muļķīt?!

0 0 Atbildēt

Surrr rakstīja: Protams tas ir tikai subjektīvs viedoklis - bet atzīšos - esmu CHr 300M lietotajs un man šis auto ir 7er aizvietotājs . Diez vai iekļaušos modena definētajā lietotāju klasē, kas amerikāņus liek augstāk par 7o sēriju - starp E38 un 300M nācās izšķirties prozaiska iemesla ēl - finansēm. Un neiet šeit runa par cenu starpību modeļiem iegades brīdī - BMW ir par 60% dārgāks par 300M - ja dikti grib, vienmēr var piespiesties. runa iet par uzturēšanas izmaksām.

E38 un E65 ir fantastiski auto - tikai tie nu galīgi nav auto kuram katram - uzturēt 7er labā stāvoklī izmaksā ļoooti dārgi. Pārāk man patīk 7 sērija, lai es viņu nolaisti līdz līmenim, kādā diemžēl pa Rīgu brauka daudzi e38 - manas finanses tādēļ pieļauj braukt ar lētāku alternatīvu un toties es aºī spēju viņu uzturēt labā stāvoklī. Un ka alternatīva 7er es 300M uzskatu par vislabāko.

tieši par šo arī biju domājis.... pašam paziņapārsēdas no A6 uz Pegeuot 607.... būtu ja viss labi - ja šīs godīgi atzītos ka žaba du6ila to A6 uzturēt... bet šīm dziesma bija par slikto Audi kvalitāti....

1 0 Atbildēt

Es pateikšu, kādus auto es pirktu katrā cenu grupā:

- līdz 2 tūkstošiem latu - Volkswagen-Golf Variant (1994.-1996.gads);

- 2-4 tūkstoši latu - Audi-A6 Avant (1995.-1996.gads);

- 4-6 tūkstoši latu - Volkswagen-Passat Variant (1997-1999.gads);

- 6-8 tūkstoši latu - Volvo-V70 (ap 2000.gadu);

- 8-10 tūkstoši latu - Škoda-Roomster 1,4 benzīns;

- 10-13 tūkstoši latu - Nissan-Qashqai 1,5 dCi;

- 13-16 tūkstoši latu - Nissan-Qashqai 2,0 benzīns automāts;

- 16-20 tūkstoši latu - Honda-CR-V 2,0 benzīns automāts;

- 20-30 tūkstoši latu - Volkswagen-Touareg;

- 30-40 tūkstoši latu - Audi-Q7;

- virs 40 tūkstošiem latu - Range-Rover Sport.

0 0 Atbildēt

nafigators rakstīja: Modena, bērns, ej nu mājasdarbus pildi. Finansu analītiķis un auto experts atradies ibio. Ne laika, ne vēlmes tev te ko pierādīt! Nav man žēl, brauc tu ar savu bembi jopcik. Pat labāk, liela daļa tādu slimīšu kā tu beidz savu dzīvi grāvjos, kokos etc vēl nesagaidot 25/30 gadus. Šķiet, ka esi aizmirsi, ka Latvijā max. ātrums 50/90. Tad kurās pļavās tu taisies tos 500HP ganīt, muļķīt?!

PN aklais bērns!

Man ir Volvo 940

un BMW taisos pirkt tikai tad kad nolemšu kā spēšu to uzturēt atbilstošā kārtībā! Un man po iz tiem 500ZS.... nākotnē plānots ka pietiks ar 193 dīzeļa ZS..... šobrīd uz 6 cilindrim 122zs pilnība pietiek

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Es pateikšu, kādus auto es pirktu katrā cenu grupā:

- līdz 2 tūkstošiem latu - Volkswagen-Golf Variant (1994.-1996.gads);

- 2-4 tūkstoši latu - Audi-A6 Avant (1995.-1996.gads);

- 4-6 tūkstoši latu - Volkswagen-Passat Variant (1997-1999.gads);

- 6-8 tūkstoši latu - Volvo-V70 (ap 2000.gadu);

- 8-10 tūkstoši latu - Škoda-Roomster 1,4 benzīns;

- 10-13 tūkstoši latu - Nissan-Qashqai 1,5 dCi;

- 13-16 tūkstoši latu - Nissan-Qashqai 2,0 benzīns automāts;

- 16-20 tūkstoši latu - Honda-CR-V 2,0 benzīns automāts;

- 20-30 tūkstoši latu - Volkswagen-Touareg;

- 30-40 tūkstoši latu - Audi-Q7;

- virs 40 tūkstošiem latu - Range-Rover Sport.

0 0 Atbildēt

kaut ka merivu neredzuLaikam beidzot sapratis savu muža lielako kļudu

1 0 Atbildēt

batka rakstīja: kaut ka merivu neredzuLaikam beidzot sapratis savu muža lielako kļudu

Kad pirku Merivu, tad Roomster vēl nebija pārdošanā. Toreiz, Merivu pērkot, tā bija pareizā izvēle.

0 0 Atbildēt

Nu redz, cik gudri runājam par bmw, bet paši braukājam ar 940`nieku - fuflo afigennoe!!!

0 0 Atbildēt

nafigators.... - fuflo afigennoe!!!

grūti nepiekrist.....

0 0 Atbildēt

nu tad butu vel lielakas auzas ar to šķodku roomster

0 0 Atbildēt

VWfans, riebeklis tu tomēr esi. Kur kaut viens UScars?

www.cadillaceurope.com/...

A tu sīkā šmara, modena, pašla nah**!

1 0 Atbildēt

batka rakstīja: nu tad butu vel lielakas auzas ar to šķodku roomster

Nebūtu vis - ne velti Škoda-Roomster ir šā gada 1.ceturkšņa pirktākais minivens Latvijā:

www.lpaa.lv/...

0 0 Atbildēt

nafigators rakstīja: VWfans, riebeklis tu tomēr esi. Kur kaut viens UScars?

www.cadillaceurope.com/...

A tu sīkā šmara, modena, pašla nah**!

tolko posle vas... ja jau tik liels - ej pirmais un rādi visiem piemēru! pin+dos.....

0 0 Atbildēt

tas ka pirktakais nemaz nav labi.Pamegini pec tam viņu pardot??Redzes kas notiks ar tiem visiem getziem tirgus bus pilns ar 4-5 gadigam mašinam pa 1000ls pakal metis.Ta ka ari tas ir arguments lai nepirktu širpotreba preci leto

0 0 Atbildēt

Ļoti mūsdienīgs auto!

www.autonet.lv/...

0 0 Atbildēt

nu dizains dranķigs bet domaju ka labaks par mazas klases tarbu jau ir

0 0 Atbildēt

batka rakstīja: nu dizains dranķigs bet domaju ka labaks par mazas klases tarbu jau ir

bļa man bija tāds (sen sen protams)..... katafalks visīstākais. esmu arī ar to pašu gecu braucis (4-reiz labāk, goda vārds!)

0 0 Atbildēt

getz un labaks ka tevi zibens nesasper par šitiem vaediemRit mudigi uz baznicu iešauj sveto vinu uz paģiram....LAI DIEVS TEVI SVETI.AMEN .Tev nebus getz saukt labks par volviķi(no svetiem raxtiem Jaņa septitas evanģelijas 5 panta 2.apakšpunkta)

0 0 Atbildēt

batka rakstīja: getz un labaks ka tevi zibens nesasper par šitiem vaediemRit mudigi uz baznicu iešauj sveto vinu uz paģiram....LAI DIEVS TEVI SVETI.AMEN .Tev nebus getz saukt labks par volviķi(no svetiem raxtiem Jaņa septitas evanģelijas 5 panta 2.apakšpunkta)

nav nav labāks - 5 reiz dārgāks

0 0 Atbildēt

fu nu tev paveicas,bet ta vairak nejoko savadak hundais sapriecasies

Lasītākie raksti

Jaunie raksti