Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Nissan Qashqai

viagris Reģ.: 06.07.2004

Atvainojos par reklāmu, bet beidzot atradu bildi, kā izskatīsies jaunais Nissan parketnieks.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ..13
Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

VWfans apsver iespēju šķirties no brīnišķīgās merivas?

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja: VWfans apsver iespēju šķirties no brīnišķīgās merivas?

Neapsveru, bet tomēr priecājos par Nissan-Kašķa ienākšanu tirgū.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: viagris

Paldies, saņēmu Qashqai cenas un komplektāciju!

Esmu patīkami pārsteigts. Bāzes komplektācijā (Visia) mazākais benzīnnieks maksā nieka 16600 eiro. Ja piemaksā par metālisko krāsu, tad 16850 eiro, kas ir 11795 lati. Savukārt ar mazo dīzeli bāzes komplektācijas auto maksā 18500 eiro, piemaksājot par metālisko krāsu - 18750 eiro (13125 latus).

Lieliski, ka iekš ,,Kašķa,, jau bāzes komplektācijā pieejamas pamatlietas:

- gaisa kondicionieris, lai vasarā nav jāsvīst;

- vadītāja sēdekļa augstuma, kā arī stūres augstuma un dziļuma regulēšana, lai pie stūres būtu ērti apsēsties;

- gaitas dators, lai būtu redzams, cik santīmus esi iepi$$is;

- centrālā atslēga ar tālvadību, lai, iznākot no lielveikala ar iepirkumu maisiem rokās, tie nav jāliek zemē;

- elektriski visu logu pacēlāji, kā arī elektriski regulējami un apsildāmi spoguļi, kas palīdz nodrošināt komfortu visos Latvijas gadalaikos.

Uzskatu, ka tagad Nissan-Kašķis būs labākā jauna auto izvēle Latvijas autotirgū cenās no 12 līdz 14 tūkstošiem latu. Manuprāt, tas var izkonkurēt gan citus mazos ,,parketniekus,, - Hyundai-Tucson, KIA-Sportage, Suzuki-Grand Vitara, nemaz nerunājot par dārgo Toyota-RAV4. Tāpat Nissan-Kašķis ir labāka izvēle par jebkuru vidējās klases sedanu, hečbeku vai universālu - lai tas būtu Peugeot-407, Opel-Vectra, Mazda-6 vai Volkswagen-Passat.

Šodien nopirku jauno žurnālu ,,Avtorevju,, , un tur bija raksts par Nissan-Kašķi. Bildēs auto izskatās teicami.

Vēl par dažiem skaitļiem. Mani priecē Kašķa lielais degvielas bākas tilpums - 65 litri. Tomēr neticu mazā dīzeļmotora degvielas patēriņam pilsētā, kas ir uzrādīts tikai 6,2 litru uz 100 km apmērā. Ja jau manai ekonomiskajai Merivai ir tāds patēriņš, tad Nissan-Kašķim kā lielākam un smagākam auto vajadzētu būt lielākam patēriņam.

tavai merivai tak ir bezmotrs.... ko tu gribēji iepi$$t santīmu tieši pēc grāmatas

a renaulta 1.5dCi ir ČETRcilindru

p.n.

es tik un tā iesaku 2.0dCi 16v....

0 0 Atbildēt

Pirmais

Manai Merivai 1,3 CDTI motors tāpat ir ar četriem cilindriem, tikai tie cilindrīši ir tādi maziņi. Precīzais cilindru darba tilpums ir 1248 kubikcentimetri, savukārt Nissan/Renault 1,5 dCi - 1461 kubikcentimetrs.

0 0 Atbildēt

Reto rakstīja:

viagris rakstīja:

cap rakstīja: Nafik mums tavs roļiks? Normālu cenu lapu vari nopublicēt?

Reds mani izmetīs, dajo6 e-pastu, nosūtīšu cenas un komplektācijas

Kas ta nu! Nordei jau bankrots? Pat www updeitam naudiņas nav, ka e-pasti jāsūta?

Parādi man Baltijā jeb Vācijā Nissan dīlera lapu, kurā ir cenas Qashqai!!! Tas nav dīlera kompetencē. Un naudiņas drīzāk nav otram dīlerim, ja jau pārdeva 51% akciju ikauņiem

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Pirmais

Manai Merivai 1,3 CDTI motors tāpat ir ar četriem cilindriem, tikai tie cilindrīši ir tādi maziņi. Precīzais cilindru darba tilpums ir 1248 kubikcentimetri, savukārt Nissan/Renault 1,5 dCi - 1461 kubikcentimetrs.

eu toč....

es biju iedomājies, ka līdzīgi kā hjundaigecam, tas ir 3cilindru....

vispār dīvaini.... mazi sakarīgi dīzelīši ir grūti uzražojami....

0 0 Atbildēt

Daniels_Reebuss rakstīja: Neko nesaprotu. VWfans priecājas par lielu bāku..... tas tak maksā daudz naudas!!!

Man patīk, ka ar vienu uzpildi var nobraukt lielāku attālumu un ir retāk jāuzpildās.

Reto Reģ.: 09.12.2001
0 0 Atbildēt

viagris rakstīja:

Reto rakstīja:

viagris rakstīja:

Kas ta nu! Nordei jau bankrots? Pat www updeitam naudiņas nav, ka e-pasti jāsūta?

Parādi man Baltijā jeb Vācijā Nissan dīlera lapu, kurā ir cenas Qashqai!!! Tas nav dīlera kompetencē. Un naudiņas drīzāk nav otram dīlerim, ja jau pārdeva 51% akciju ikauņiem

Nesapratu... kas nav dīlera kompetencē? Pakas un cenas pa e-pastu sūtīt var, bet www ielikt nevar???

Vismaz no klienta viedokļa galīgs sviests!

TDI Reģ.: 29.01.2002
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Daniels_Reebuss rakstīja: Neko nesaprotu. VWfans priecājas par lielu bāku..... tas tak maksā daudz naudas!!!

Man patīk, ka ar vienu uzpildi var nobraukt lielāku attālumu un ir retāk jāuzpildās.

tad vajaga njemt E220CDi ar extragrose tanku -120!!!litri ,ipiopeso, nevis shturnta 48-65

0 0 Atbildēt

Reto rakstīja:

viagris rakstīja:

Reto rakstīja:

viagris rakstīja:

Nesapratu... kas nav dīlera kompetencē? Pakas un cenas pa e-pastu sūtīt var, bet www ielikt nevar???

Vismaz no klienta viedokļa galīgs sviests!

Tāpēc, ka cenas nosaka distributors, Baltijā, tobiš igauņi līdz 31.03.2007

Uz cigaretēm tak arī rimi pārdevēji neliek cenas, bet importētājs. Nu nav tas tik vienkārši, kā liekas, protams ielikt ir vienkārši, bet ne priekš igauņiem, jātulko tak, a kur igaunijā latviešu tulku dabūsi

0 0 Atbildēt

TDI rakstīja:

VWfans rakstīja:

tad vajaga njemt E220CDi ar extragrose tanku -120!!!litri ,ipiopeso, nevis shturnta 48-65

Vai vismaz Primastar ar 90L bāku

Reto Reģ.: 09.12.2001
0 0 Atbildēt

viagris rakstīja: Tāpēc, ka cenas nosaka distributors, Baltijā, tobiš igauņi līdz 31.03.2007

A tos ciparus, par kuriem te VWFans jau jūsmo, Tu ko, no griestiem norakstīji?

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

ka uzražoja tuareq ta visi saka ražot pec tuareq pakaļas.Butu izdomajuši ko savu japaņu kakuvaboles sukataji b.ļ.a

0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

viagris rakstīja:

18500 EUR lētākais 1.5dCi

Spānijā testējām 2.0dCi, kas nāks no maija/jūnija, kompis vairāk pa 6l nerādīja testa režīmā un patīkami kluss bija

Ja šāda cena tiešām būs arī realitātē, tad domāju, ka "Kaskaiš" iegūs lielu popularitāti, jo šis neapšaubāmi pareketnieku vidū būs lētākais piedāvājums.

Vajadzēs aizbraukt un aplūkot šo brīnumu tuvāk!

nomiks

Kas zin, varbūt vēl pārdomāsi un beigās izvēlēsies Nissan-Kašķi... Testa braucieni ar šo lielisko auto pieejami no pirmdienas, 26.februāra.

actek Reģ.: 12.11.2004
0 0 Atbildēt

Kas kaiš - izskatās ka nekas nekaiš..

onkuls Reģ.: 30.07.2003
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

- gaitas dators, lai būtu redzams, cik santīmus esi iepi$$is;

Kas tad nu, VW FAN??? Nebūsi "orientecāciju" mainījis???

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Vakar biju iečolēt to kašķi!

Nepatīk, ka ir mazs bagažnieks un aizmugurē ir pilnvērtīgas tikai divas sēdvietas. Bet visādi citādi - pēc skata tīri simpātisks auto.

Testa braucienu solīja tikai uz nākošās nedēļas beigām.

Paņēmu arī cenu lapu un secināju, ka daudzmaz normālas komplektācijas "Kašķis" maksā mazliet pāri 20 000 EUR.

TDI Reģ.: 29.01.2002
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja: Vakar biju iečolēt to kašķi!

Nepatīk, ka ir mazs bagažnieks un aizmugurē ir pilnvērtīgas tikai divas sēdvietas. Bet visādi citādi - pēc skata tīri simpātisks auto.

Paņēmu arī cenu lapu un secināju, ka daudzmaz normālas komplektācijas "Kašķis" maksā mazliet pāri 20 000 EUR.

20keur tas labi , pa 'kuli' kareijkaam

Tominjsh Reģ.: 31.03.2003
0 0 Atbildēt

un cik baudaami ir nissan diileri Latvijaa...?

Chuguns Reģ.: 23.11.2004
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja: Vakar biju iečolēt to kašķi!

Tā kā netā neatradu, varbuut vari uzrakstiit cik tad maksās 2.0 benzīna modelis ar manuālo kārbu un 4x4 top komplektācijā.

Cik sapratu ka 2.0 dīzelis pagaidām nebūs pieejams un droši ka maksās savus 30tkE.

0 0 Atbildēt

nu ja tu taa veelies

0 0 Atbildēt

nu pirms saaku baudiit diileri, veeleejos uzzinaat, cik cimperliigs vinjsh ir

0 0 Atbildēt

Chuguns rakstīja:

Tā kā netā neatradu, varbuut vari uzrakstiit cik tad maksās 2.0 benzīna modelis ar manuālo kārbu un 4x4 top komplektācijā.

Cik sapratu ka 2.0 dīzelis pagaidām nebūs pieejams un droši ka maksās savus 30tkE.

Visdārgākais QASQHAI "Motorcentrā" maksā EUR 27 520.

Tajā ir iekšā viss, kas standarta komplektācjā +:

1) priekšējie miglas lukturi;

2) spoguļi, durvju rokturi virsbūves krāsā;

3) divzonu kimata kontrole;

4) kruīza kontrole;

5) elektriski pielokāmi sānu spoguļi;

6) salona apgaismojums kartes lasīšanai;

7) hromēti iekšējie durvju rokturi;

regulējams muguras atbalsts vadītāja sēdeklim;

9) ESP;

10) aizmugurējie parkošanās sensori;

11) bīdāms vadītāja sēdekļa roku balsts;

12) mantu novietne zem blakus sēdekļa;

13) rokubalsts aizmugurējam sēdeklim ar 2 glāžu turētāju;

14) 6-CD mainītājs ar 6 skaļruņiem;

15) ar ādu apvilks stūres rats;

16) lietus sensors:

17) viegmetāla riteņu diski (215/60 R17);

1 ksenona lukturi;

19) inteliģentā atslēga;

20) ādas salons;

21) un protams, 4X4

0 0 Atbildēt

Daniels_Reebuss rakstīja:

A par ko tad fanotu visi santīmfukotāji? Visi vwfani un gomiki?

Iemācies lasīt lietotāju nikus, kverpli!!!

Chuguns Reģ.: 23.11.2004
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

Chuguns rakstīja:

Visdārgākais QASQHAI "Motorcentrā" maksā EUR 27 520.

Tajā ir iekšā viss, kas standarta komplektācjā +:

Nu vot, pie šādas komplektācijas cena kļūst līdzīga konkurentu cenām, jēga ir tikai tad ja nem no lētākā gala. Eh - apbēdināji mani.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 ..13

Lasītākie raksti

Jaunie raksti