azors rakstīja:
viktors1961 rakstīja: Es arī savu pārdodu!!! Nesen atklāju, ka manu darba fordiņu, 3 gadus vecu maina nost marta mēnesī un ir šance nopirkt. Kā nekā tikai no manis jāts autiņš, ja naudas pietiks, jāgrābj nost, vēl pāris gadus būs drāžams uz nebēdu. Līdz tam pat domas uz večiņas pārdošanu nenesās, tāpēc tam gan eļļas, tosols, gan siksnas nomainītas, visi ritošās gultņi, apakšējie moldingi priekšējām durvīm. Koroče, 91 gads, 2,0 monoinžektors (nemotors, bet esot baigi labi uz gāzi pārtaisīt, tā ursis teica), apskate līdz decembra beigām. Komplektā otrus diskus iedošu. Un par šitādu brīnumvāģi tikai kaut kādi 2600 eiro!!!! Nepalaid garām vienreizējo izdevību !
Čota es no Viķkas ņefiga nerubīju? Ko tad tu īsti tirgo? Sākumā manu darba fordiņu, 3 gadus vecu maina nost), Pēc tam (Koroče, 91 gads) ???
Topiks par ko??? Par audi. Negramatnijs, štoļi????
Pārdodu Audi 100
Pārdodu sievas autiņu Audi 100, 92g. Automāts 2.4 benziina motoriņš. Klimatkontrole, el. spoguļi, utt.utjp. Skate līdz 27/04/2007. Latvijā bijuši 2 saimnieki (Mana sieva un onka gados no kur nopirkām). Protams autiņam nepieciešams ieguldīt naudu (eļļas maiņa, riepas, dažas gumijas).
Kāpēc pārdodu? 1) Nav kur autiņu likt, sieva ar viņu tikpatkā nebrauc (ja būtu kur likt, tad nepārdotu, jo pašam šis autiņš patīk). 2) Naudas nekad nav bijis par maz
Bildes būs vēlāk, taču ja gribat redzēt dzīvajā, zvaniet, rakstiet 2 6334366 riteks2@apollo.lv Raitis