Grāmatas.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004

Nesen izlasīju Sēderkvista un co ""Netokrātiju"" un Maikla Mūra ""Vecīt, kas notiek ar manu valsti?"".

Iesaku izlasīt

Varbūt kāds ir lasījis?

 
1 2 3 4 5
batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

Raimi Ne jau tu esi gudrs bet google

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nu bet kas traucee paskatiities

Un tad runaat par oktaanu

Nevis apspriest manu personu :0

Vai tad nav labaak saprast, kaa kas uzbuuveets, nevis lamaaties

Kads atteicas uz membranaam, to izmantoshana auto jaudas palielinaashanai ir mana ideja

Bet probleemas to saprast ir tad, ja nezina, kas ir kjiimijas pamati, bet komentee uz nebeedu

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

Tev laikam nepielec ka jebkurš tevi noliek,bet tu tik uzspied savas pargudribas.Nesaproti ka tas kaitina

Biideklis Reģ.: 14.05.2007
0 0 Atbildēt

Man ir choms, kas teica ka visaa muuzhaa izlasiijis tikai vienu graamatu- Rikikii piedziivojumi , Raimi esi lasiijis?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

noliek ar nezinashanu - un lepojas ar to

skataamies TV6

Reģ.: 19.04.2024
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja: noliek ar nezinashanu - un lepojas ar to

skataamies TV6

Aizej tak reiz pie galvas ārsta, čuģila.

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

raimi, Tu runa bieži par politiku un citām sociālām lietām.. droši vien būsi dzirdējis arī par "PR".. īsti nesaprotu Tavu aktivitāšu mērķus un nolūkus, tomēr ir vairāk ne kā acīmredzams, ka metodes, ko Tu izmanto pilnīgi un galīgi nedarbojas.. vairumam Tavu pūliņu ir tikai un vienīgi negatīva reakcija.. vai gadījumā nebūtu vērts aizdomāties par to ko, kā un kam raksti, savādak šī nenovērtētā intelektuāļa poza patiešām kaitina..

pieņemu, ka vairums te ir gudri un zinoši, tomēr neuzskata citus par muļķiem.. bet ja rodas kāda interesanta doma, rosina par to diskusiju.. nevis kaut ko kaitinošā formā pasaka un brīnās, ka pēc tam tiek nolikts..

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

es jau vienreiz atbildēju uz šo jautājumu un tici man, nebrīnos

www.iauto.lv/...

tātad vēlreiz - ir kaut kādi procesi sabiedrībā, kāpēc Latvija ieņem visādās pēdējas vietas visādos tur sarakstos. Kā zināms, latvieša mīļākais ēdiens ir, nu jūs jau zināt... Tāpat atkal un atkal atkārtojas prakse, ka valstiskie lēmumi, ieskaitot likumdošanu ir ne tikai samuģīti, netālredzīgi un domāti kaut kādu grupu interesēm, bet arī banāli stulbi, kas liecina, ka attiecīgajas vietas pie lemšanas ir tikusi pastulbi, bet LOJĀLI UN un nezin kāpēc KAUT KĀDA VAIRĀKUMA CIENĪTI LĒMĒJI.

Tātad, ņemam baltu patiesību

1. Oktāns ir degviela, ogļūdeņradis ( hydrocarbon, HC).

2. Agrīna skolnieka tehniskā jaunrade ir pamats ražošanai.

3. Lai spriestu par tehniku, jāzin vidusskolas pamati fizikā, ķīmijā, matematikā.

3. utt utjpr

iemetam krātiņā un skatāmies reakcijas, kas imitē to, kas notiek sabiedrībā. No tekstiem varam saprast, ka vidējais pilsonis nealkst pēc gara gaismas, lasot ķīmijas vai Vonnegūta grāmatas, skatoties dziļas psiholoģijas filmas - tipa Stepfordas sievas, kas palīdz izprast procesus sabiedrība, uzskata sevi par gana gudru un, pats galvenais, ir aktīvs viedoklu apkarošanā. Tāpat vērojama tendence nevis spriest par saturu, bet formu. Un daži to prot novērtēt. Proti to, ka šie teksto parāda to, kas notiek realā vidē, piemēram, skolā, kur kaut kādam klases gudrītim, vispirms, kaut kādos laukos nemaz nav to iespēju mācīties sākuma iemaņas lai kļūtu par elektroniķi vai motoru konstruktoru, un, ja arī viņam ir kaut kādas atšķirīgas intereses, ko pārejie nesaprot, ir izredzes izsaukt agresiju un naidu, jo skauž taču, ka kāds fizikas stundās neguļ. Tātad, lai gan demokrātiski pareizi būtu intereseties, ko domā vairākums, proti, ka pa telļuku jārāda seriāli vai virspusēji organizētas diskusijas, ko vada nekompetenti žurnālisti, ka laba pašvaldība bruģē trotuārus un ieliek skolai logus ( bet elektronikas pulciņa 60km rādiusā ta nav), tomēr, lai šis pats vairākums dzīvotu labāk un ražotu augstas pievienotas vērtības preces, tam VAJADZĒTU VAIRĀK UZTRAUKTIES, lai tie 3-4 no 30 klases iespējamie nākamie latviešu Nokias vai Intel radītāji var savas spējas attīstīt. Problēma ir tur, ka tas vairakums aktīvi protestē pret domu, ka tiem gudrīšiem varētu but kaut kas vajadzīgs, ja paši nesaprot, tad nevajag arī tiem. Un tas nav pareizi. Tātad patiesībā Deksters un Gnoms, par spīti baniem, ir šo procesu izpratnes veidošanā devusi lielu ieguldījumu, jo reaģe tieši tāpat, ka reālā vidē darītu skolā, sabiedriskā vidē vai kur citur.

.

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

debila

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

vēl arvien nesaprotu, kāpēc autors nav vēk uztaisījis elektronikas pulciņu tīklu visa Latvijā! Nu kaut vai vienā ciemā vai mikrorajonā iesājmam..

tak IZDARI beidzot! Tas nav nekas tāds par ko jāpārliecina tautas masas. Tas ir vienkārši jādara un pietiek ar vienu idejas apmātu cilvēku un pāris domubiedriem!

Graafs Reģ.: 03.10.2002
0 0 Atbildēt

Kindzulis rakstīja: debila

Raimond, tu uzrakstīji daudz, bet kādi ir tavi ierosinājumi?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

mani ierosinājumi ir tādi - atrast veidu, kā laba ideja, par spīti tam, ka vairākums to pagaidām varbūt īsti nesaprot, vai arī pietiekami nenovērtē, var tikt pieņemta, balstoties uz LABIEM ARGUMENTIEM. Kas tam varētu traucēt - vispirms tas, ka avīzes, tv utt par daudz ir dzeltenuma un maz izglītojošu pasākumu. Par daudz aktrišu dzīvesstāstu, par maz dažadu populārzinatnisku un izglītojošu raidījumu. Valsts medijos jāievieš humanitāristu kvotas - neesi mācījies fiziku, kaut ko lodējis, būvējis, projektējis - 1 kvota, esi 3. Par ekonomiku un valsts nakotnes plāniem principa jāievieš kvota, ka pret 1 politologu vai pr specu runā 3-5 inženieri, celtnieki, uc eksaktie speciālisti. Principa nav pielaujams, ka valts mēdijs sarīko apaļo galdu ar 10 ekonomistiem un nevienu tehnikas speciālistu, runājot par nēkotne prognozem. Tad vēl ir jāapzin 1995.gada izglitibas krīzes noveršanas pasākumi. Tad jāapzin aptuvenais to tehnisko talantu skaits.

Nu un tad , kas pēdējais humanitarists vai klases matematiksas nesekmīgais nečakarēs klkases amtematikas vai ķīmijas teicamniekus un tiem būs 20km radiusā VALSTISKI NOTIEKTA opieeja savu talantu attistīšanai, tad lietas aizies. Pēc gadiem 10-15.

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

Graafs rakstīja:

Kindzulis rakstīja: debila

Raimond, tu uzrakstīji daudz, bet kādi ir tavi ierosinājumi?

nav jamajam ierosinaajumu.. tos google un mamma nepiedaavaa...

just citaati...mem

Graafs Reģ.: 03.10.2002
0 0 Atbildēt

Kindzulis rakstīja:

Graafs rakstīja:

Kindzulis rakstīja: debila

Raimond, tu uzrakstīji daudz, bet kādi ir tavi ierosinājumi?

nav jamajam ierosinaajumu.. tos google un mamma nepiedaavaa...

just citaati...mem

Ierosinājums skaidrs.

Kā domā to panākt un kādi soļi sperami?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Padomāsim. Ja to, ka ta, kā es teicu ir teiktu arī Deksters, Gnoms un Kindzulis, kas nupat pienācis klāt, tad varbūt lieta aizietu

Ja nopietni, nedomāju, ka ši lietai vajadzetu kaut kādus fanātiķus, kas cīnās ar vējdzirnavām, bet gan normālu, labi organizētu, izskaidrotu un SABIEDRĪBAS ATBALSTĪTU politiku.

Šādas prakses nepeiciešamiba ir pietiekami labi pamatojama un

kartējo reizi pierada, ka neko jau mainīt nevar. Tā kā Neinītei šoreiz nav taisnība, ar fanātismu te nekas nenotiks.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

..pietiekami labi pamatojama un ar fanātismu var tikai pierādīt, ka jācīnas ar nesaprašanu un sabiedrības atbalsta trūkumu.

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

ar fanaatismu vien nepietiks.. ja tas buus balstiits uz neskaidriem tekstiem ... paskaidrojumiem balstiitiem uz mamma un google linkiem un veel nevietaa

otrs... fanaatisms prokatjil bi.. ja idejas buutu svaigas... nevis jau apsuukaatas JTS pabiras

treshais... ja fanaatikjis ir Personiiba tad ar uz kautko var cereet...

ceturtais: ja nu fanaatikjis ir Kruzo vietaa tad arii ir kautkaadas ceriibas...

piektais: fanaatikjis ieklausaas un izlasa arii vija virzienaa adreseetu teikumu...

taa kaa raimis ir ar Čukotkas fizikas skolotaaja talantu apveltiits+ ar redzesloku ...uzklausiishanu...elastiigumu ir probleemas... tad nu jamajam nekas cits neatliek kaa uzklausiit un lasiit jaukus tekstus adreseetus savaa virzienaa

palasi ko turbopiile raxtiija

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja: es jau vienreiz atbildēju uz šo jautājumu un tici man, nebrīnos

.

nu re.. Tu nesaprati to, ko es Tev gribēju teikt.. ja Tu pretendē uz sabiedrībai nepieciešamu un svarīgu ideju popularizēšanu, tad pirmais, ko ir jādara ir jāliek cilvēkiem saprast, ka tās idejas ir svarīgas sabiedrībvai nevis Tev pašam.. ka diskusija notiek nevis Tevis deļ bet idejas avi kāda pasākuma..

līdz ar to avr viegli secināt, ka vai nu Tu neproti pasniegt idejas un aktualizēt notikumus, kā arī neproti runat ar cilvēkiem..

vai arī... tas par ko Tu cīnies nevienam nav vajadzīgs..

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

Raimi radi savus darbus,ja tadi ir...Tiklidz ieraudzišu kaut ko tevis izgudrotu visu, cieņu no manis.Pašlaik ir tikai tukši bezdeli

seaman Reģ.: 18.08.2005
0 0 Atbildēt

Gnoms rakstīja:

batka rakstīja: Raimi radi savus darbus,ja tadi ir...Tiklidz ieraudzišu kaut ko tevis izgudrotu visu, cieņu no manis.Pašlaik ir tikai tukši bezdeli

būs tik Tev pašam iekš:

www.mamma.com/...

šitas vai?

Raimonds \"Ra001\" Ūdris

Epasts: raimissmsgamelv - info par programmēšanu, valodām, enginēm, spēļu veidošanu.

ICQ:109722

Mob.T:22279051

Atrašanās vieta: Rīga(Mežciems), Latvija

Pienākumi: Pagaidām esmu uzaicināts par žūrijas locekli, bet ceru, ka atradīšu laiku nedaudz nodarboties arī ar indago popularizēšanu. Atbalsts, pagājušā indago sponsors! Un arī viens no idejas atbalstītājiem un radītājiem.

Par sevi: Pats savu laiku aktīvi nodarbojos ar spēļu izstrādi, esmu uztaisījis tādas spēles kā Zoli lokālā tīklā, Jaunais Latvietis un vēl citas, kuras var atrast lapā rah.eos.lv/...

Šobrīd esmu iesprūdis uz spēles Jaunais Latvietis 2. versijas izstrādi, jo pamatdarbs atņem pārāk daudz laika.

Esmu iesaistījies firmas Art Of Game darbībā un ar tās palīdzību, domāju attīstīt latvijas spēļu, ja ne industriju, tad nu vismaz kādu darbību.

Bazhix Reģ.: 20.02.2003
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja: nē, esmu izdomājis parunāt par grāmatam, labām satelītprogrammām un salīdzinoši lētiem fotoaparātiem, kuriem tagad ir 12 megapikseļu, Manuprāt, interesantas tēmas.

Klau, zinaatniek. Par pornofilmaam arii parunaasim? Tur tak var tik daudz veertiiga uzzinaat..

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Es gan domāju, ka pārāk daudz nevar vis.

Ko domā, izdosies pārliecinat tautu, ka ar smuku bruģi un jauniem logiem skolai nepietiek? Nu, tipa, ka vajag lasīt grāmatas, interešu pulciņus un tā ...

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

gan biznesā gan vienkāºsi sabiedrības zinībās ir tāda neliela teorija par klientu, patērētāju, kuram jārada vajadzība nepieciešamība pēc kaut kā..

nu vot uztaisi vienu pulciņu, parādi, ka tas ir labs, darbojas, visiem forši utt.. vot redzesi kā skolas pavilksies pakaļ.. piedevām, šitām aktivitātem arī no ES līdzekļiem varēs dabūt kāpostu..

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

ja jā jā un klients ir tik izglītots, ka saredz tagad vajadzību pēc kaut kādas tur fizikas, kas dos augļus pec 10-15 gadiem, kad students saks projektēt un konstruēt...

ka jau teicu, ja , lai šo lietu izbīdītu, jāpieliek lielas pūles un tas nav skaidri saprotams kaut vai penšiem, ka viņu pensija, ziniet, ir atkariga no tiem nelaimīgajiem pulciņiem, tad tās pūles ar sabiedrības pretestību un neizpratni ir ārkārtīgi lielas, bet rezultats - ne tik liels.

Pieprasījuma - piedāvājuma principi šajā jomā ir otrškirīgi, šeit darbojas sabiedrības vispārējās izglītibas līmenis, mediju politika un valsts inovāciju politika.

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

pļin..

mēģinu velreiz..

Ja Tu sev par nolemtību esi sev izvelējies te visus izglītot un ieinteresēt, tad atbildi uz jautajumu:

Sanāk???

Nē???

tad varbūt kaut kas ir jādara savādāk?????

1 2 3 4 5
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti